PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
doniro spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Iubesunteti
!!!
Doniro nu stiu ce sa va spun despre bubitze, dar vreau sa va urez insanatosire grabnica!
Zicea cineva mai demult de un CD cu muzica de adormit bebe. M-ar interesa si pe mine, ca de vreo doua saptamani o adorm foarte greu pe rasfatata mea: leganat, suzeta, cantat cate o jumatate de ora (cel putin). So,
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Multam mult. Sper sa nu fie viroza, ca asta implica muci (scuze de expresie), si de aici o intreaga tragedie

Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
Babee spune:
Buli eu zic ca nu are rost sa ne invidiezi
.Peste tot sunt si bune, si rele, acum depinde ce vrei sa selectezi.Da, sunt multe modele de carucioare, de la mai ieftine la scumpe rau.Acum fiecare isi ia cam ce-si permite, dar aici se merge mult pe principiul:bunicii cumpara carut scump, pat scump..etc.La noi n-a fost cazul, nu se poate.
Exista mijloace de transport moderne, nu zic nu dar daca un sofer de autobuz nu are chef sa lase autobuzul, te cam chinui sa ridici carutul.Nu pe toate liniile sunt tramvaie noi, si decat sa merg cu modelul vechi, mai bine merg pe jos, sau fac ocol cu metroul
Asta cand am nevoie expresa, daca nu in masina si la drum, ca e mai simplu.
Eu las carutul in masina pentru ca nu il pot aduce in scara, la noi se trece prin prima scara, avem curte si apoi blocul(e mai mult casa).
Mamidestefan e greu de lucrat cu martipanul, m-am chinuit eu sa intind foaia pentru tortulde ziua lui Phillip
Dar cu rabdare....![]()
Vazut pozicile lui Iubi, a Lestrei..frumoase fete
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
iube2001 spune:
Mamidestefan....ce sa zic......esti grozava cu torturile tale..ce-am mai salivat dupa ala de VAlentine
!
Multumim inca odata pt aprecieri
!
adelapop spune:
fetelor voi ce mai gatiti la pranz?? sunt cam in pana de idei si as vrea sa fac si altceva
pana acum i-am dat piure de legume, dar eu mixez cate putin din fiecare leguma: morcov, pastarnac, telina, cartf, dovlecel , fasole verde...+ carne sau galbenus de ou
si i-am facut si pilaf de pui: orez, morcov, telina, carne pui
as incerca si spanac (am la congelator), dar nu stiu cum sa il fac
deci, veniti cu propuneri si idei sau macar spune-ti ce faceti voi
dariana, imi pare rau sa aud ca si tie ti-a cazut puiul, eu nu o mai las sub nici o forma nesupravegheata, mi-e o frica de mor sa nu pateasca ceva
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
anemarie, noi am facut infantrix hexa (asta inseamna hexavalent)
ma mir totusi ca nu ti-a dat o denumire exacta
cel putin eu asa cred ca trebuia
quote:
Originally posted by Annemarie06
'Neatza tuturor piersicutzelor. Am si eu o intrebare. Poate ma puteti ajuta. Trebuie sa facem vaccinul de la 6 luni si nu vreu sa-l mai fac pe cel de la stat pentru ca de fiecare data am avut probleme dupa. Medicul pediatru ne-a recomandat HEXAVALENT pe care nu-l gasesc. Poate sa-mi recomande cineva un alt vaccin pentru 6 luni sau sa-mi spuneti cum s-a numit vaccinul pe care l-au facut bebeii la 6 luni?
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
fetelor cand va ganditi sa va intoarceti la munca?
eu ma gandeam sa stau acasa pana face biencutza un an si sa ma intorc
asta inseamna ca cel tarziu sa fiu la munca in august
dupa aceea o sa stea cu mama
scumpei
Bianca Maria
doniro spune:
quote:
Originally posted by adelapop
fetelor cand va ganditi sa va intoarceti la munca?
eu ma gandeam sa stau acasa pana face biencutza un an si sa ma intorc
asta inseamna ca cel tarziu sa fiu la munca in august
dupa aceea o sa stea cu mamascumpei
Bianca Maria
Si eu ma gandeam cam la fel; as sta eu 2 ani, dar ma omoara indemnizatia asta rau de tot..........
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
maryion spune:
Ce bine fetele ca aveti cu cine sa lasati puiutii ca sa va intoarceti la munca!
Eu n-am, chiar daca soacra este de aici din Iasi, dar ...
Mama mea este la Barlad...
Sunt nevoita sa stau acasa 2 ani cu 8 mil de lei.
Nasol! Si apoi ori la Barlad ori la cresa.
Ce sa fac?
Lushk parca tu vorbeai de dovleac? Sper sa nu fac confuzie!
De care dovleac? Din acela mare sau dovlecei?
Eu nu i-am dat dovleac din acela mare niciodata. Nu stiu unde sa gasesc.
Eu stiu ca din acela se face placinta si deaceea cred ca este un fel de desert, adica eu i l-as da la masa de fructe. Poate gresesc.
Despre dovlecel eu il dau cu cartof (piure).
Adelapop eu spanacul il fierb si il amestec cu alte legume.
Spre exemplu i-am facut cu cartof, cu morcov sau cu brocolli.
Am citit, pe la bucurii de oct-noi ca spanacul nu prea ar fi indicat pana la 1 an.
Eu nu cred. Eu i-am dat lui Darius la greu.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
Lushk spune:
quote:
Originally posted by maryion
Lushk parca tu vorbeai de dovleac? Sper sa nu fac confuzie!
De care dovleac? Din acela mare sau dovlecei?
Eu nu i-am dat dovleac din acela mare niciodata. Nu stiu unde sa gasesc.
Eu stiu ca din acela se face placinta si deaceea cred ca este un fel de desert, adica eu i l-as da la masa de fructe. Poate gresesc.
Despre dovlecel eu il dau cu cartof (piure).
VARSTA DARIUS-THEODORPOZE
Maryde
Darius-Theodor (14.07.2006)
Da despre dovleac pentru placinta vorbeam...tocmai i-am dat la pranz si tare mult i-a placut, pacat ca i-am facut putin asa de control
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
sunteti