PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Consi, multumesc mult ca ne-ai trecut in listutza cu performantele noastre!!! Dar Eileen nu a spus "tata", ci "baba", care nu se pune, si de ieri, cand plange zice "ma"

Am vazut ca se discuta la un moment dat de dermatita atopica. Mi-a facut si mie picea si ieri am fost la dermato cu ea si i-a dat: Trixera pentru baie (se pune in apa in loc de sapun), trixera crema (sa o dau pe tot corpul inclusiv pe fata) si pentru petele alea de pe corp sa o dau cu Advantan Milk plus Zyrtec picaturi. Sper sa ajute pe cine este interesata, sau , ma rog, putem compara tratamente propuse.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna mamici si piersicute.
Felicitam si noi sarbatoritii zilei de20

ALEXANDRU COSMIN

ALEXANDRU ANDREI

SASHA

EDWARD

CAMELIA-NICOLE

POZE NOI CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Si noi facem vitamina injectabil si nu am gasit D3, in schimb am gasit D2, dar dr. nu a zis nimic, cum k ar fi ceva in neregula cu el...asa k il vom face pe ala.
Si timeea a avut niste bubite pe corp (de la danonino, daca va aduceti aminte)si au trecut, i-am dat zyrtec si crema elocom. maine ar trebui sa ma duc la dr sa-i fac si vitamina si sa intreb daca mai tre sa-i dau daca au trecut bubitele.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Annemarie06

'Neatza tuturor piersicutzelor. Am si eu o intrebare. Poate ma puteti ajuta. Trebuie sa facem vaccinul de la 6 luni si nu vreu sa-l mai fac pe cel de la stat pentru ca de fiecare data am avut probleme dupa. Medicul pediatru ne-a recomandat HEXAVALENT pe care nu-l gasesc. Poate sa-mi recomande cineva un alt vaccin pentru 6 luni sau sa-mi spuneti cum s-a numit vaccinul pe care l-au facut bebeii la 6 luni?

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

si eu tot infarix hexa. l-am facut la Euroclinic, a costat in jur de 4 mil cu tot cu consultatie.
Maine ma duc sa ii fac Iberix impotriva meningitei. A ramas descoperita.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Annemarie noi am facut tot Infanrix hexa si de fiecare data nu am avut nici un fel de reactii.....
Lushk la noi dovleacul a fost primul aliment solid introdus...l-am facut copt.......asa i-a placut - era f dulce dar nu prea i-am dat ca o constipa.
Multumim celor care ne-au vazut pozele si ne-au apreciat!
pupici

Diana si bebe DAria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

multumim mariyon! voi ce mai faceti? tu esti o super, imi place ca in fiecare zi iti faci timp sa feliciti atat de frumos pe toti sarbatoritii!

eu am un carut de care sunt atre multumita, pe suport se poate pune si scoica daca suntem plecati de acasa, pana acum am avut montat londoul si acum e instalat carutul de plimbare, cum se spune pe la noi, se inchide usor, e foarte confortabil si masiv, dar pentru aceasta primavara ca sa vin in tara mi-am luat un buggy, adica un carut ce se stange ca o umbrela

iubi, sunteti frumosi foc!

si am vazut pe aici si o super domnisoara in costum de baie, uau!

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Si Alexandra are la nasuc cateva bubitze. Cred, ca bubitzele cat si iritatia i-au iesit de la servetzelele Dalin.

Alexa s-a culcat de la 11 la 12, m-am pus si eu in pat si m-am trezit mai obosita decat m-am culcat.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sabina, n-am preferinte la locatie..si noi tot cu familionul am veni...si preferam un pat matrimonial de cel putin 160 cm latime

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

sarbatoritilor de azi!
Acum am intrat pe usa si repede-repede hop! sa vad ce ati mai scris!
tare sunteti azi!
Si vorba cantecului:"dau la pompa!..." si ca de aseara am ramas in urma rau!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua, mamici de piersicute! Am fost si noi la doctor. Sunt un ;ic ingrijorata, dar sper sa fie ok. Ieri i-a vazut rosu in gat si azi i-au aparut niste pete rosii pe corp (in afara de membre). Am fost azi iar si a zis ca e inceput de viroza (de ce cu pete, nu stiu...). I-a dat Panadol; sper sa treaca. In rest, avem la 7 luni si jumatate 8,900g si 71cm. Va pup!

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput