***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 9
aissa spune:
Pai cred ca depinde totusi si de oficiul postal la cum se misca astia...
Acum am si eu o nelamurire: in data de 12, deci la 5 zile de la comanda, am primit urmatorul mail: "Madame L.E.,
Aujourd'hui, vous recevez vos petits colis à domicile
sous 8 à 12 jours. Que diriez-vous de les réceptionner
dès le lendemain de votre shopping ?
Découvrez les services du Relais Colis :"
SI continua cu alt bla-bla de genul ca daca fac comanda pana in ora 12 o primesc nu stiu cand. Eu am dedus de aici ca as fi primit produsele chiar atunci, in ziua aia, daca eram loco, am interpretat de fapt acest mail ca un semn ca atunci au trimis coletul. Asa e sau inteleg eu aiurea. Daca asa o fi nu stiu de ce nu am primit acelasi mail si la comanda a doua. Daca nu e asa inseamna ca nu pricep eu ce vrea sa zica.
madau spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nu mai merge site-ul...
Claudia
L-om fi blocat noi????????
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
claujro spune:
madau, esti tare!
Poate baga produsele alea din catalog care apareau indisponibile pana acum.... Vrabia malai viseaza!
Nos équipes font le maximum pour que le site soit rapidement accessible.
Nous vous invitons à revenir sur laredoute.fr ultérieurement.
Bratu Monica spune:
N-a venit nici azi pachetul.Oare mai vine?????????
Incep si eu cu presupunerile,ca romanu,deh....
Monikka
Jasmine spune:
Eu am intrat acum pe site si e OK.
Ne invita sa alegem niste produse preferate,pt a alcatui un "boutique des clientes" si sa participam la o loterie care are ca premii 20 de cecuri-cadou de cate 60 euro.E un regulament destul de complicat.La o prima citire nu mi-am dat seama daca pot participa numai cei care locuiesc in Franta.
E ciudat ca cica povestea asta se desfasoara intre 8 si 26 februarie,dar a aparut pe site abia azi,cand suntem deja in 21 !
claujro spune:
Am completat si eu mai pe la pranz... Cine stie, poate, poate! Vad ca schimba destul de des "fatza" site-ului.
Claudia
Jasmine spune:
Claudia,ti-ai scris acolo numele si adresa (reale)si ai fost de acord sa-ti apara pe site?Pe mine chestia asta m-a cam intrigat,n-am inteles de ce cer numele sa-l publice pe site in timpul operatiunii "loteria".Inteleg ca au dreptul sa-ti faca public numele,poza,etc daca castigi,dar pana atunci?
madau spune:
Pai si ce a zis ca o vor publica oricum? Nu cred, doar ptr castigator asa se procedeaza peste tot.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Jasmine spune:
Dupa ce alegi produsele alea,trebuie sa validezi selectia facuta si acolo scrie asa :
"Je saisis mes informations pour valider ma sélection et je participe au tirage au sort"
"J'accepte que mon nom soit publié sur le site en tant que participante"
Eu inteleg ca iti publica numele si ca simplu participant.
Vad ca sunt publicate numele castigatorilor de la mai multe concursuri care s-au incheiat deja :
http://www.laredoute.fr/Help/WinnerGame.aspx