***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna231 spune:

Gata fetelor!!! am reusit dar nu cu cardul meu de la Banca transilvania Visa Electron si cu nu Mastercard. Mersi mult de tot pt ajutor, dar zau nu imi dau seama de ce la unele persoane a fost ok si la mine nu.
Abia astept sa primes produsele, am sa va zic si voua cum sunt :).
Inca o intrebare. O sa primesc produsle la posta?
Pa pa!
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mie nu mi-a venit nici mailul cu sondajul dar nici coletul. MAi e cineva din data de 7 cu comanda data si neprimita? Astea la posta la mine nu-s deloc serviabile, plus ca nu ma incatnta deloc sa stau la coada daca nu-s sigura ca am ce lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, precis trebuie sa-ti fi ajuns coletul. Pt comanada facuta pe 6.02 am primit aviz sambata dimineata si l-am ridicat luni!!!!

[Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Jasmine,probabil ca de aceea nu merge..desi nu stiu exact care produse dsunt din colectia noua.Deci trebuie sa comand numai produse fara reduceri?
Aissa,eu am primit acasa aviz..fara ala te cam duci degeaba.Vezi ca nu se ridica de la mesagerie,ci din posta.
fetelor,care ati comandat si ptr.soti:cum se potrivesc masurile cu cele de aici?Ca nu as vrea sa-l masor,ca sa nu stie,dar nici sa iau ceva ce nu-i vine.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Buna fetelor,

Eu ma facut prima comanda pe 5 februarie, am primit avizul pe 16 de la posta. Intre timp am mai lansat alte 2 comenzi fara nici un cod special...
Am primit pe 19 febr emailul ce contine codul de reducere cu 20 euro pentru o comanda de minim 55 euro + transport gratuit; desi cosul meu este mai mare de 200 eur, valoarea comenzii ramane aceeasi dupa introducerea codului primit pe email.
Deci nu merge ....cred ca o sa comand asa, far nici un cod de reducere...

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Multumesc fetelor! Deci,mi-am facut cont ,care-i urmatoarul pas? Sa aleg,pun in cos si cam atat? Inca ceva ,cum scriu nr de card,toate nr alea de pe fata si ultimele 3 de pe spatele cardului??? Ca parca asa spunea cineva in pag trecuta.

Am dictionarul langa mine,poate cu ocazia asta mai invat si eu ceva franceza.

La incaltamine la copii ,de ex Edy poarta 24 la noi,cat sa comand,tot 24?
Si la bluze pt noi sa comand cu un nr mai mic?

Inca odata multumesc pt raspunsuri!! De abia astept sa comand si eu!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Offf! Am intalnit chiar acum postasul ca l-am gasit la cutii si i-am zis ca astept un colet si mi-a zis ca fara aviz ma duc degeaba. Si nu isi aminteste sa ma fi avizat zilele astea (ma gandeam ca mi-a disparut fluturasul din cutie) si nici acum nu avea nimic pt mine.
Andrea_p nu de la mesagerie? In posta? La care ghiseu, ala cu coada mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

eu am fost la posta fara aviz si mi-au dat pachetul.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa eu zic ca trebuie sa ti-l dea si fara aviz, nuami ca trebuie sa caute mai mult , adica trebuie luate avizele lor de primire la mana, unul cate unul si cred ca de aia zic ca nu se poate. Insa eu am primit de fiecare data coletul in 14 zile, deci termenul ar cam fi maine. Pe site scrie ca intre 8-18 zile, io zic sa nu te ingrijorezi inca. Am si eu 2 comenzi plasate pe 8.02..probabil ca joi vor ajunge. sper

Madachan iei produsele si le pui in cos, apoi urmezi pasii spusi de ei ptr validarea comenzii. Intai vei confirma adresa de livrare, apoi vei avea fereastra cu plata efectiva. Acolo ai cun camp special de unde alegi cardul (visa sau mastercard) si bagi mai jos nr de card (ala de pe fata cardului), mai jos ai data de expirare a cardului (ptr 10/08 de ex..bagi 1008) iar si mai jos ai codul de pe spatele cardului (ultimele 3 cifre). Dai validare si ar trebui sa mearga. Vei primi apoi un mail cu confirmarea comenzii, si iti va aparea toata la "suivi de commande". Sper sa fi inteles ceva, daca nu o luam babeste, pas cu pas

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor...nu mai are nimeni nimic de vandut???????????? Ca sa le trec la mica publicitate. Poate, poate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput