***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna231 spune:

Ciao Jasmine. Da asa am scris data...dar e ciudat am trecut de pasul acela cu cardul si am primit alta eroare: Certains champs du formulaire posent un problème: Veuillez renseigner votre canal de contact privilégié.
O sa mai incerc...nici nu stiu prea bine la ce se refera chestia asta cu canal de contact privilégié pentru ca m-am tot uitat si am completat cam toate campurile.
Mersi mult de ajutor, si nu-mi ramane decat sa mai incerc :)
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nanna,eu cred ca mai bine te deloghezi si mai incerci mai tarziu sa refaci comnada de la zero,adica sa urmezi iar toti pasii.Se mai intampla sa aiba ei ceva erori pe site.

Am primit si mailul ala cu sondajul pt care primesc 10 euro reducere.Intrebare : cum e clar ca nu pot sa folosesc decat un singur cod de reducere,inseamna ca acum trebuie sa fac 2 comenzi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Am primit si mailul ala cu sondajul pt care primesc 10 euro reducere.Intrebare : cum e clar ca nu pot sa folosesc decat un singur cod de reducere,inseamna ca acum trebuie sa fac 2 comenzi?????

Doar daca nu rezisti tentatiei de a le folosi... Clar site-ul asta da dependenta. Eu ma potolesc ca nu mai am bani, indemnizatia de CIC nu a venit inca, am de platit intretinerea, facturile, vaccinurile ambilor copii....

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am completat si eu sondajul ala insa nu stiu cum pot aplica cei 10 euro..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Am completat si eu sondajul ala insa nu stiu cum pot aplica cei 10 euro..

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Dupa ce completezi sondajul apesi pe butonul "je valide mes responses" si iti da un cod de reducere,valabil 3 saptamani,pt colectia printemps-ete.Nu ti-a aparut codul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by nanna231

Feteleor, bine v-am gasit. Am incercat si eu sa comand de pe LaRedoute...si nu am reusit. Am card Visa Electron, la BT. Oare trebuie alt card? Si numarul de card care este? Cel din 16 cifre de pe fata cardului? Va pup,
Ioana.

Daca ai Visa electron global,nu-i bun,asta e numai pentru tranzactii nationale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata..am facut iar o comanda..am aplicat codul meu dat de ei cu 20E reducere si transport gratuit..nimic.apoi codul dat de voi de transport gratuit(unul din ele ca restul nu mai sunt valabile) si m-a scutit de cei 6E,raman insa ceilalti,adica 9.67E.Nu inteleg de ce nu merge codul meu,cel cu 20E...aaaa....si nu merge nici cel de la chestionar,cel de 10E.Asa ca,deoarece nu stiu franceza,ma las pagubasa
Acum astept sa vad ce zice sotul(oare il 'molipsesc' si pe el??) si validez comanda

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by nanna231

Ciao Jasmine. Da asa am scris data...dar e ciudat am trecut de pasul acela cu cardul si am primit alta eroare: Certains champs du formulaire posent un problème: Veuillez renseigner votre canal de contact privilégié.O sa mai incerc...nici nu stiu prea bine la ce se refera chestia asta cu canal de contact privilégié pentru ca m-am tot uitat si am completat cam toate campurile.
Mersi mult de ajutor, si nu-mi ramane decat sa mai incerc :)
Ioana.

Trebuie sa selectezi modalitatea prin care vrei sa te contacteze: mail sau telefon- daca ti l-ai dat. Oricum, optiunea prin mail e deja bifata dar joaca-te si tu pe acolo ca vei reusi. Exact asa am patit si eu ... mi-a luat destul de mult timp sa plasez comanda... si am platit cu Visa Virtuon.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

'neata..am facut iar o comanda..am aplicat codul meu dat de ei cu 20E reducere si transport gratuit..nimic.apoi codul dat de voi de transport gratuit(unul din ele ca restul nu mai sunt valabile) si m-a scutit de cei 6E,raman insa ceilalti,adica 9.67E.Nu inteleg de ce nu merge codul meu,cel cu 20E...aaaa....si nu merge nici cel de la chestionar,cel de 10E.Asa ca,deoarece nu stiu franceza,ma las pagubasa
Acum astept sa vad ce zice sotul(oare il 'molipsesc' si pe el??) si validez comanda

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Cum adica "nu merge" codul?Nu scade suma de plata sau iti zice ca nu e bun codul?Daca nu scade suma inseamna ca nu ai ales produse din colectia noua,cele fara reduceri.Sau ai ales produse care au deja reduceri,prix rouges,prix vert,etc.

Doar n-or fi atat de magari sa ne trimita pe mail coduri de reducere care de fapt nu sunt valabile.

Madau,poate ai sarit vreo intrebare.Ai ajuns la sfarsitul sondajului si ai apasat pe "je valide mes responses"?Mie dupa asta mi-a zis "merci" si mi-a dat codul ala.

Am mai gasit un link de la o bluza pe care am primit-o.E OK la banii astia,desi e cam subtirel materialul,in poza pare mai "plin".
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22921436&productid=324111800&documentid=207607

Mergi la inceput