***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 3
madau spune:
Madachan uitasem de tine, scuze!
Nu trebuie completat campul ala cu "numero de ma carte" din acte stiu eu nu e camp obligatoriu. Incearca sa-l lasi liber, daca nu merge revino si te indrumam
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
nanna231 spune:
Da, asa am citit si eu ca se poate si cu Electron...dar nu a mers, si am introdus exact cum ati spus cele 16 cifre din fata, plus data expirarii + ultimele 3 de pe dosul cardului. Nu stiu care e problema...
Primes acest mesaj: Certains champs du formulaire posent un problème: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Mersi pt raspunsuri. Eventual sa mai icerc o data. :(
Ioana.
kali spune:
Nanna, exact asa am patit si eu. Delogheaza-te si mai insista ca merge pana la urma.
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
claujro spune:
Da-ti si mie o idee, ce va comandati voi dintre produsele noi si fara reducere..pt a aplica oferta aia cu 20 euro si livrare gratuita???? Io cotrobaii si nu gasii nimic...
Claudia
Jasmine spune:
Zuppy,pune link-uri sa vedem si noi ce ai comandat.Stii ca suntem curioase foc!
Nanna231,sigur a mai platit cineva cu card Visa Electron,desi eu stiam ca trebuie Mastercard,Visa,etc.
Data expirarii cum ai scris-o?Daca e,de exemplu,februarie 2008 trebuie sa scrii 0208.
Au mai fost probleme de genul asta,dar s-au rezolvat cu rabdare,adica trebuie sa mai astepti si sa incerci iar,daca esti sigura ca scrii corect datele de pe card.
Madachan,nici eu n-am completat nimic la rubrica NUMERO DE MA CARTE,cand mi-am facut cont.
Am primit si eu mail-ul ala cu “vente privee” pt jeansi,in data de 22 februarie.Cum a zis si Madau,e o chestie personalizata,care merge cu mail+parola.O sa vedem despre ce e vorba.Pana acum n-am comandat nimic de la ofertele astea “vente privee”.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Da-ti si mie o idee, ce va comandati voi dintre produsele noi si fara reducere..pt a aplica oferta aia cu 20 euro si livrare gratuita???? Io cotrobaii si nu gasii nimic...
Claudia
Habar n-am.Ma tot uit de cateva zile si nu gasesc nimic care sa ma tenteze.Trebuie sa fac o comanda de minim 55 euro si eu nu am ce sa aleg!
claujro spune:
Dupa teapa pe care am luat-o la pantaloni...nu mai am curaj sa ma bag la asa ceva...
Claudia
madau spune:
Care e codul ala ptr 20 euro + livrare gratuita? Eu aveam unul 37516 dar nu mai e valabil. Sau gresesc?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"