***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 29
andreap spune:
Aissa..pai Mariuca tipa si fara 'ciupeala'..asa ca hai la posta!oricum,poate acum ca a trecut 25 cu pensii,CIc si alte balamuceli,e mai liber.Si ca sa nu mai ..fac asa..Pupici
La mine la toate comenzile,exceptand ce a de azi,scrie cand dau pe 'suivi de commande',"en cours de preparation"..deci nu-mi dau seama ce e cu ele.Iar la franceza mea,nu-mi permit sa dau mail.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Pai ce n-au pana seara? MA rog, la mine e un singur ghiseu, comun, nu stiu sa aiba programe diferite.
Eu le-am scris iar un mail astora in care le zic ca tot n-am primit produsele si as vrea sa merg la oficiul postal sa intreb dar nu cunosc data expedierii coletului si nici nu am nici un document de livrare.
lavi02 spune:
madau primeste toate coletele pt ca s-au prins aia de la redoutte ca le face reclama pe aici
madau spune:
quote:
Originally posted by lavi02
madau primeste toate coletele pt ca s-au prins aia de la redoutte ca le face reclama pe aici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
tania-z spune:
Mare anuntz MAAAAAAAAAREEEEE!!!: a sosit coletul!!!! Comanda era din 13 februarie, eu sunt din Sibiu, a venit cu trenul, m-a luat prin surprindere...placut, recunosc!
Bien Sur, pachetul era strapuns de vama si varat in sacul de plastic de rigoare, dar tot ce comandasem era in colet, asa ca ma declar super multumita!!!!
Calitatea mi se pare super si raportu pret-calitate...ei, dar cui spun eu chestiile astea, redoutistelor?
Acum ma duc sa caut linkurile, sa laud si eu pe aici
Pupici
Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Linkuri:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112582&documentid=207607&categoryid=22912137&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Calitate excelenta, i-am luat la un pret mult mai bun decat sunt acum. merita luati
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=101020026&documentid=201206&categoryid=22912137&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Material foarte bun, bumbac fin
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107310&documentid=201206&categoryid=22912137&single=true&hasNext=1&hasPrev=1
superbi, dar ne vor fi buni doar la anul. Am luat mar. 24
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104023&documentid=201206&categoryid=22912137&single=&hasNext=1&hasPrev=1
bune de "toata ziua", merita pretul
Mai era o jacheta de fash cu fleece((mi-a placut) si cele doua perechi de pantaloni raiati, dar nu mai gasesc linkurile.
Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
aissa spune:
O iau razna....comanda asta a mea, din 7, e cea mai valoroasa din cele 3, sper sa nu am surprize. Vad ca deja apar alea de cu o saptamana dupa... te pomeni ca imi vine comanda din 15 inainte.
tania-z spune:
AISSA eu zic sa nu o iei razna, ipoteza mea e ca in perioada 1-10 februarie un grup de proaspete redoutiste romance au blocat cu comenzi sistemul logistic al magazinului si nu au mai facut fatza! Acum s-au prins care e treaba si au inceput sa dea drumul la colete.
Tania 7+ &
bebemic
Jasmine spune:
Offf!Ce naiba se intampla,ca mi s-au lungit urechile tot asteptand coletul asta?Celelalte 2 au venit chiar mai rapid decat promisesera.
tania-z spune:
fetelor, care poate sa-mi dea un link la colectia primavara-vara, ca parca m-am tampit si nu o mai gasesc. Merci!
Tania 7+ &
bebemic