***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vazand ca afara s-a incalzit si e soare si postasul nu mai apare cu avizul, m-am hotarat sa merg pana la posta. Asa...acolo era in tura o tanti draguta care mi-a cautat coletul si mi l-a dat chiar si FARA AVIZ. Mi-a spus ca astazi a sosit (comandat pe 9.02). Pe pachet scrie AVION PRIORITAIRE (nu ca celelalte colete care erau venite cu trenul).

Iaka baschetii:
Les baskets ACTIVE WEAR ECRU 27 http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324067825&DocumentID=321407
Les baskets ACTIVE WEAR ROSE 24 - bej pentru Matei si roz pt Mara (cred ca se vor jegari in primele 5 minute de purtat, bine ca sunt din panza si-i pot spala la masina. Sunt f haiosi si bine lucrati. I-am masurat pe niste incaltari de-ale lor si sunt chiar 27 si 24 cat poarta ei- marimile corespund- acum sa vedem la probat cum e...

JUPON ROUGE BRIQUE - http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103535&DocumentID=201206 este f draguta, material f misto ... insa prea mult material, ideea e ca sta cam infoiata din cauza volanelor si dupa ce sunt eu grasa ma face si mai grasa . Masura 42 imi vine la fix!

Si cu asta, gata, eu nu mai astept nici un colet, acum imi clatesc ochii cu ce mai comandati voi

Edit: eu va sfatuiesc sa va duceti la posta sa intrebati!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Vazand ca afara s-a incalzit si e soare si postasul nu mai apare cu avizul, m-am hotarat sa merg pana la posta. Asa...acolo era in tura o tanti draguta care mi-a cautat coletul si mi l-a dat chiar si FARA AVIZ. Mi-a spus ca astazi a sosit (comandat pe 9.02). Pe pachet scrie AVION PRIORITAIRE (nu ca celelalte colete care erau venite cu trenul).

Iaka baschetii:
Les baskets ACTIVE WEAR ECRU 27 http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324067825&DocumentID=321407
Les baskets ACTIVE WEAR ROSE 24 - bej pentru Matei si roz pt Mara (cred ca se vor jegari in primele 5 minute de purtat, bine ca sunt din panza si-i pot spala la masina. Sunt f haiosi si bine lucrati. I-am masurat pe niste incaltari de-ale lor si sunt chiar 27 si 24 cat poarta ei- marimile corespund- acum sa vedem la probat cum e...

JUPON ROUGE BRIQUE - http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103535&DocumentID=201206 este f draguta, material f misto ... insa prea mult material, ideea e ca sta cam infoiata din cauza volanelor si dupa ce sunt eu grasa ma face si mai grasa . Masura 42 imi vine la fix!

Si cu asta, gata, eu nu mai astept nici un colet, acum imi clatesc ochii cu ce mai comandati voi

Edit: eu va sfatuiesc sa va duceti la posta sa intrebati!

Claudia

Hop si eu cu rugamintea sa masori baschetii aia.Ma refer la lungimea lor in interior,unde o sa vina talpa copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Acusica! Cei 27 sunt cam 17 cm si cei 24 sunt 14,5 in interior , imi e cam greu sa masor ca sunt ingusti si nu-mi incape mana pana in varf...dar nu cred ca am gresit. Hai ca le-am desfacut sireturile, i-am cracanat si am masurat mai bine...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Schimb subiectul!!!!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Offf..incep si eu ca Aissa..de ce nu mai vine?
Mi-am adus aminte ca la comanda de pe 25.01 am luat produsele de la posta pe 9.02..avizul nu mai stiu pe cat era primit,dar eu l-am gasit pe 9 si am si luat produsele.
Si eu am comandat baschetii aia ptr.Mariuca.si ma gandeam daca-i vin..13 in interior la nr.24..Maria avea cam 14-14.5 parca..sper sa-i vina

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Doamnelor....un nou capitol de shopping AICI

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Saru'mana.O sa comand marimea 26,desi copilul are talpa de 15 cm.Mai bine sa fie un pic mai mari.
Vad ca acum costa 5,56 euro,saptamana trecuta erau 4,77 dar nu stiam ce marime sa comand.

Mergi la inceput