***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu am platit cu un card maestro. Si vad ca au acceptat comanda asa. Daca nu ar fi fost bun cardul mi=ar fi spus, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324097602&documentid=207607&categoryid=22927568&single=&hasNext=1&hasPrev=1
foarte buni calitativ si frumosi.Piele super misto.http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104570&documentid=201206&categoryid=22897253&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Monica,

am comandat si eu azi adidasii albi de la ADIDAS
Zici ca sun faini? ce numar ai luat? se potriveste marimea ? ca eu port 37, la incaltaminte sport imi iau 38 de regula, dar de la ADIDAS ultima oara a trebuit sa-mi cumpar 39 ca sa pot sa ma simt bine in ei; astia de la Laredoute i-am comandat 38 asa ca stau cu emotii pana ii primesc...

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by anielas

Seara buna!

Am si eu o intrebare..cardul de plata trebuie sa fie neaparat pe numele titularului de cont de la Laredoute?..am facut contul pe numele meu..dar as vreasaplatesc cu cardul unei prietene..se poate asa?

Cardul e VISA ELECTroN..parca va citisem ca se poate si cu tipul asta..nu?

Mercic mult

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Eu am platit toate cele 3 comenzi cu cardul unui coleg.E Mastercard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Am inteles..mercic mult dragelor..cardul e Visa Electron de la BCR.

cum..relativ la masuri...conform masuratorilor..maincadrez undeva la 40/42...dar eiau 38/40 sau 42/44...ce masura sa aleg?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

]http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104198&documentid=201206&categoryid=22907153&single=&hasNext=1&hasPrev=1foarte buna culoare frumoasa eu am dat pe ea 7.49 euro.

Monikka

Monica,am o mare rugaminte la tine.Poti sa-mi spui ce masura e geaca asta si sa o masori (lungimea de la umar pana jos,largimea/latimea si lungimea manecii de la umar pana la manseta)?Saru'mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

A venit pachetul comandat pe 7!!! Vad ca siteul merge foarte incet. Incerc sa postez linkurile mai incolo.

Imi plac toate. Am gresit un pic cu masurile. Am luat multe 42-44 pt ca eu port 42, mi-ar fi venit mai bine 38-40. Da` nu-i problema mare.

Am comandat si o geanta(bleu, de catifea) Antik Batik care e de fapt...geamantan.

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Fetele...cum introduc ..de fapt cand si unde introduc codurile pentru transport gratuit? aveti idee..mai sunt valabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

anielas, eu as zice 38 sau 38-40 dc sunt cate 2

aissa, da am comandat destule dar ff ieftine: 20 pozitii (nu va ganditi la prostii) cu 100 e avand in vedere ca unele poz erau cu cate 2, 3 buc/poz eu zic ca e super bine

bratumonica, si eu voi face pe viitor la fel cu linkurile dc fetele sunt de acord: le pun in mom lansarii comenzii si apoi comentariile ca acum mi-a fost destul de greu sa gasesc linkurile

nume, hai cu impresiile sa ne mai inspiram si noi

lavi, era sau nu avizu'?

pup fetili redoutiste si sa aveti un we super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

nume, fericito! Ah il vreau si pe al meu!
ancatrana comentariul meu era legat de faptul ca am avut ce vizualiza . Si unul din link-uri m-a dus undeva unde nu mai intrasem si....mi-am gasit o pereche de pantaloni care sunt in cos acum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anielas

Fetele...cum introduc ..de fapt cand si unde introduc codurile pentru transport gratuit? aveti idee..mai sunt valabile?

Dupa ce pui produsele in cos ai in partea din stanga jos a paginii o zona unde scrie asa "
Si je souhaite bénéficier d’une offre spéciale je saisis son code ".Scrii codul in fereastra aia mica si apesi pe "J'applique mon offre".
Incearca-le pe toate cele scrise pe prima pagina din capitolul asta si vezi care mai e valabil.

Mergi la inceput