***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 21
aissa spune:
Ce credeti ca fac de azi dimineata? Ma chinui din nou sa validez o comanda si patesc exact ca data trecuta la comanda a doua...au iar astia blocat site-ul si nu valideaza pana la capat comanda. Ma rog, incerc mai incolo si acum fac un drum pana la posta, asa, la plezneala.
Bratu Monica spune:
Pentru ELLA;aDIDAS Stan Smith i-am luat cu un nr mai mare si-mi vin OK.adica eu port 38 i-am comandat 39.Nu-i nici o problema.din cate am inteles tu porti 37 si ai comandat 38.Stai linistita ca-ti vin si vei fi multumita si de calitate.
Jasmine
Parka rosie marime 42/44 umar-manseta 62cm,latime 60cm,de la umar pana jos 77cm.Materialul rosu este putin rigid dar cu timpul se mai moaie.Este foarte buna de ploaie si vant dar tine si cald fiind captusita cu flece.
Va pup
shopping placut
ATENTIE!Nu luati tricouri de barbati cum am luat eu subtiri !La tricouri barbatesti tre sa scrie 100%bumbac.Alea erau ceva cu bumbac 100% tip jerse ,cam asa scria.SUNT NASPA
Monikka
aissa spune:
Bai, ce Dumnezeu or avea astia cu mine de iar nu pot da comanda, la fel ca data trecuta patesc, ba ca n-am compeltat un camp, ba apare numai American Expres.. Ma rog, eu insist , macar am reusit sa imi gasesc linkurile la toate produsele comandate si mi le-am salvat in word ca atunci cand o veni coletul (inca sper ) sa imi fie mai usor sa fac lista.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Mai am ceva de intrebat:
Din fetele care au aplicat codurile cu posete cadou,genti de voiaj etc, aprimit cineva vreun cadou geanta,patura etc?
Pentru cele care au fost la fabricile de confectii din Focsani:
nu stiu care spunea ca a fost si nu a gasit nimic?Eu am fost azi si chiar erau 2 masini de Bucuresti care au incarcat de la Rosca Conf doua portbagaje pline -pentru magazin.
costume sacou+pantalon 650.000 mero,gri ,negru,fuste 250.000,pantaloni 250.000,camasi 500.000 bolero tricotat diverse culori 300.000,jachete cu vas si fleece 850.000 toate lucrate pentru LA FARFFALA.
iar la PANDORA nu exista sa nu aibi hainute frumoase.
Asa ca ,banuiesc ca a prins o zi cand chiar nu avea marfa sau a venit careva din afara orasului si a luat tot prntru magazin,cam asa se intampla.
Monikka
Monica, eu am fost la Focsani, numai ca nu prea am stiut unde sa caut. Daca imi venea ideea inainte sa te intreb pe tine... Am fost la mag de la subsolul unui hotel si la un magazin mai mare- cum intri in Focsani pe satnga, o hala mare si neincalzita. Data viitoare cand mai ajung acolo (sotul meu merge cu treaba la Bacau) am sa te rog sa-mi spui unde sa merg.
Eu nu am aplicat nici un cod de cadou, pana acum...
Nici baschetii copiilor comandati pe 9.02 nu au ajuns. Se intampla ceva!!!!
Claudia
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Bai, ce Dumnezeu or avea astia cu mine de iar nu pot da comanda, la fel ca data trecuta patesc, ba ca n-am compeltat un camp, ba apare numai American Expres.. Ma rog, eu insist , macar am reusit sa imi gasesc linkurile la toate produsele comandate si mi le-am salvat in word ca atunci cand o veni coletul (inca sper ) sa imi fie mai usor sa fac lista.
Pai nu ziceai ca te potolesti macar pana primesti primul colet?
Bratu Monica spune:
claujro
In hala mare neincalzita era ieri plin de hainute dragutele.Eu cred ca ai nimerit cand nu avea marfa(noua_).Ieri asa cum am spus erau masini de Bucuresti care-si incarcau portbagajele cu haine.
Daca nimeresti cand au marfa e bine daca nu n-ai ce lua.
In subsolul hotelului chiar n-ai ce lua nicicand.Numai nasoleli.
Despre Pandora la fel trebuie sa gasesti cand au adus lucruri noi din fabrica ,proaspete.
Cand vii in Focsani daca nu stii unde este Pandora ne intalnim si merg eu sa-ti arat.Ma anunti insa inainte cu o zi doua caci eu Mai plec din Focsani, dehhh job-ul.
Monikka
claujro spune:
Multumesc pentru raspuns, Monica! Nu, nu stiu unde este Pandora... vad ca nu ai PM-ul activat, am fi facut schimb de nr de telefon, daca esti de acord, bineinteles...
Claudia
aissa spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by aissa
Pai nu ziceai ca te potolesti macar pana primesti primul colet?
Ba da! Crezi ca ne citesc astia de la Redoutte si m-au blocat?
madau spune:
Au venit coletele!!!!! Azi am gasit avizul in cutie, am fost si le-am luat. Sunt super toate...o sa pun linkuri diseara, acum sunt super pe fuga. Aissa ale mele au venit PAR AVION PRIORITAIRE (asa scrie pe ambele colete), probabil ca ar trebui sa vina si alte tale.
Gata, fug ca tati e la usa deja cu fata. Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
nume spune:
Am incercat azi dimineata sa gasesc linkurile dar siteul laredoute abia se taraste... Poate isi revin pana mai pe seara.
nume