***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 20
dumitrulaura spune:
Eu am platit cu un card maestro. Si vad ca au acceptat comanda asa. Daca nu ar fi fost bun cardul mi=ar fi spus, nu?
ella_74 spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324097602&documentid=207607&categoryid=22927568&single=&hasNext=1&hasPrev=1
foarte buni calitativ si frumosi.Piele super misto.http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104570&documentid=201206&categoryid=22897253&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Monica,
am comandat si eu azi adidasii albi de la ADIDAS
Zici ca sun faini? ce numar ai luat? se potriveste marimea ? ca eu port 37, la incaltaminte sport imi iau 38 de regula, dar de la ADIDAS ultima oara a trebuit sa-mi cumpar 39 ca sa pot sa ma simt bine in ei; astia de la Laredoute i-am comandat 38 asa ca stau cu emotii pana ii primesc...
ella
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by anielas
Seara buna!
Am si eu o intrebare..cardul de plata trebuie sa fie neaparat pe numele titularului de cont de la Laredoute?..am facut contul pe numele meu..dar as vreasaplatesc cu cardul unei prietene..se poate asa?
Cardul e VISA ELECTroN..parca va citisem ca se poate si cu tipul asta..nu?
Mercic multAnia &Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Eu am platit toate cele 3 comenzi cu cardul unui coleg.E Mastercard.
anielas spune:
Am inteles..mercic mult dragelor
..cardul e Visa Electron de la BCR.
cum..relativ la masuri...conform masuratorilor..maincadrez undeva la 40/42...dar eiau 38/40 sau 42/44...ce masura sa aleg?
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
]http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104198&documentid=201206&categoryid=22907153&single=&hasNext=1&hasPrev=1foarte buna culoare frumoasa eu am dat pe ea 7.49 euro.
Monikka
Monica,am o mare rugaminte la tine.Poti sa-mi spui ce masura e geaca asta si sa o masori (lungimea de la umar pana jos,largimea/latimea si lungimea manecii de la umar pana la manseta)?Saru'mana.
nume spune:
A venit pachetul comandat pe 7!!! Vad ca siteul merge foarte incet. Incerc sa postez linkurile mai incolo.
Imi plac toate. Am gresit un pic cu masurile. Am luat multe 42-44 pt ca eu port 42, mi-ar fi venit mai bine 38-40. Da` nu-i problema mare.
Am comandat si o geanta(bleu, de catifea) Antik Batik care e de fapt...geamantan.
nume
anielas spune:
Fetele...cum introduc ..de fapt cand si unde introduc codurile pentru transport gratuit? aveti idee..mai sunt valabile?
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

ancatrana spune:
anielas, eu as zice 38 sau 38-40 dc sunt cate 2
aissa, da am comandat destule dar ff ieftine: 20 pozitii (nu va ganditi la prostii
) cu 100 e avand in vedere ca unele poz erau cu cate 2, 3 buc/poz eu zic ca e super bine
bratumonica, si eu voi face pe viitor la fel cu linkurile dc fetele sunt de acord: le pun in mom lansarii comenzii si apoi comentariile ca acum mi-a fost destul de greu sa gasesc linkurile
nume
, hai cu impresiile sa ne mai inspiram si noi
lavi, era sau nu avizu'?
pup fetili redoutiste si sa aveti un we super
aissa spune:
nume, fericito! Ah il vreau si pe al meu!
ancatrana comentariul meu era legat de faptul ca am avut ce vizualiza
. Si unul din link-uri m-a dus undeva unde nu mai intrasem si....mi-am gasit o pereche de pantaloni care sunt in cos
acum.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by anielas
Fetele...cum introduc ..de fapt cand si unde introduc codurile pentru transport gratuit? aveti idee..mai sunt valabile?Ania &Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Dupa ce pui produsele in cos ai in partea din stanga jos a paginii o zona unde scrie asa "
Si je souhaite bénéficier d’une offre spéciale je saisis son code ".Scrii codul in fereastra aia mica si apesi pe "J'applique mon offre".
Incearca-le pe toate cele scrise pe prima pagina din capitolul asta si vezi care mai e valabil.