***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Madachan pai de cativa ani codurile nu mai sunt pe judete, sunt pe localitati si strazi chiar.
Dar eu cred ca aia de la posta, daca vad un cod dubios, se uita ei si pe adresa.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Madachan
M-ati pus pe ganduri.Eu am pus codul 7000 ,l-am pus la nimereala ca nu stiu codul judetului Prahova. Dar eu zic ca oricum nu prea conteaza codul,nu? Oare imi ajunge paghetul chiar daca e codul gresit??????????
EDWARD 29.11.2004
poze->
Cred ca poti sa-l modifici la profil.Cauta codul corect pe www.coduripostale.ro
vezi ca pe o strada pot fi mai multe coduri postale.De ex : de la nr 1 la nr 100 e un cod si de la nr 101 la ultimul poate fi alt cod.
Dumitrulaura,la "adresse" scrii doar strada si nr (STR VIITORULUI NR 5) si la "complement d'adresse" scrii restul,fara virgule (BLOC B14 SC 1 AP 52)
carolinah spune:
Aseara am gasit avizul pt comanda de pe 5. Deci a durat 17 zile (5-22). Ma duc seara asta sa le iau si va anunt cum sunt. De data asta am comandat aproape exclusiv masculin.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Madachan spune:
Jasmine,multumesc! Daca esti draguta unde gasesc PROFILUL??? Cam prostreasca intrebarea ,dar nu stiu deloc franceza,in scoala am facut lb. rusa.....
EDWARD 29.11.2004
poze->
lavi02 spune:
iu-huuu carolina
poate vine si la mineeee.....
Undeva in stanga sus ai "Mon espace client". Pe acolo iti schimbi profilul.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Jasmine,multumesc! Daca esti draguta unde gasesc PROFILUL??? Cam prostreasca intrebarea ,dar nu stiu deloc franceza,in scoala am facut lb. rusa.....
EDWARD 29.11.2004
poze->
Da click pe "mon espace client" in partea de sus a paginii si acolo,in stanga,gasesti
"JE GÈRE MON COMPTE
* Je modifie mes coordonnées personnelles
( adresse email, n° de téléphone, adresse postale... )"
Intri aici si poti sa modifici profilul de client.
Madachan spune:
Inca odata multumesc,am reusit.Dar....codul meu e 107250 ,si cum trebuia ss scriu doar 5 cifre am scris 10725 fara ultimul 0.O fii bine?
EDWARD 29.11.2004
poze->
claujro spune:
Eu am scris codul 7000 sau 70000 nu mai stiu. Nu e codul strazii mele si totusi primele 2 colete au ajuns. Asa ca eu nici nu ma mai gandesc sa modific ceva daca a mers si asa...
Claudia
dumitrulaura spune:
Multumesc de ajutor.
Mie mi-a intrat tot codul postal de 6 numere.Si l-a luat asa.
Am facut comanda si acum astept. Am luat 2 tricouri barbatesti, un set de chilotei pt. copii cu spiderman si set de 3 tricouri pt baietei.