***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Fetelor ati vazut ca unele produse apar si cu reducere de 55% si cu 70%. Deci aveti grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

pana ma lamuriti si pe mine, va mai spun ca pt Carla am comandat 86 ea are acum cam 81 cm si tricourile ii sunt maricele, da pot fi purtate, fustele cam lungutze, pantalonii si salopetele mari, cred ca peste 1 an, 2 le va purta
pt mine am comandat 38 si port la noi cam 42, dar depinde de croiala , si am nimerit-o la fix cu marimea (m-am masurat si dupa graficele lor am iesit intre 38 si 40)
pt tati am comandat ca la noi adk L, l-am si masurat si cf graficelor lor a iesit tot L si cred ca ii vor veni, va spun dupa ce le probeaza ca acu e plecat in delegatie
asa ca ma bucur ca nu am nik pt mica publicitate

mamaaaaaaaaaa, da ce monolog pe capu' meu ca vad ca-s singura p'aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

ella_74, si eu am primit cele 2 mailuri si nici mie nu mi-au mers codurile, da eu am numai produse reduse asa ca o sa incerc si fara si o sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Foarte frumoase lucrusoare v-ati comandat, fetelor! Eu astept inca baschetii comnadati pe 9.02. Poate vine azi avizul de la posta...si ce folos, ca nu pot sa-i mai ridic decat luni.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa-mi fac contul. Nu reusesc nicicum. Imi da eroare ca cica complement d'adresse nu e corect. Dar campul respectiv nu e obligatoriu si nici nu am scris nimic acolo. Trebuia sa scriu in vreun fel adresa altfel decat: str, nr, bl. ap. et.(avem o singura scara)? Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ancatrana ma bucur ca ti-a venit coletul si ca ai nimerit (in linii mari) marimile asa ca nu esti dezamagita.

Eu am fost ieri la posta (comanda de pe 6.02), nu venise la ei; nici nu ma mai duc, astept avizul acasa. Deja prea nerabdatoare am fost toata saptamana si degeaba.

Macar imi clatesc okiu' cu ale voastre.

dumitrulaura din cate am inteles de la fete (si eu asa am facut si a mers) nu trebuie sa-ti apara nici o punctuatie: punct sau virgula. Scrii asa: Bl 4 Sc A Ap 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu acum ma gandesc ca nu-mi vin ca poate n-o fi adresa buna.
Voi cum ati scris codul postal? Ca la noi are 6 cifre dar campul lor numai 5. Eu n-am mai scris primul 0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa-mi fac contul. Nu reusesc nicicum. Imi da eroare ca cica complement d'adresse nu e corect. Dar campul respectiv nu e obligatoriu si nici nu am scris nimic acolo. Trebuia sa scriu in vreun fel adresa altfel decat: str, nr, bl. ap. et.(avem o singura scara)? Voi cum ati facut?

... nu trebuie sa pui virgule sau puncte intre ele, doar spatii libere...

Ancatrana, si eu am comandat poncho ala pentru Alexia (dar pe roz); nu-ti spun ce fericita sunt ca esti asa de incantata. Acum chiar ca nu mai am rabdare pana primesc coletul

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ancatrana am pus si produsele tale in lista, din pacate lista pe care ai dat-o tu nu o pot folosi ptr ca nu intra direct pe link. Nu le poti cauta una cate una ca atunci cand le-ai pus in cos si sa-mi dai direct linkurile?

Dumitrulaura trebuie sa scrii adresa fara puncte sau virgule intre ele.

[b]Lavi[b] si io to vara 0 din fata am scris codul si iaca au venit 2 colete, deci nu asta e problema. Io am trimis maile ieri, sa vedem ce zic, cand au trimis

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

M-ati pus pe ganduri.Eu am pus codul 7000 ,l-am pus la nimereala ca nu stiu codul judetului Prahova. Dar eu zic ca oricum nu prea conteaza codul,nu? Oare imi ajunge paghetul chiar daca e codul gresit??????????

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput