***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 14
ancatrana spune:
ca prima impresie dupa un prim colet: unele articole sunt super, altele ok si nici unul naspa rau
daca imi spuneti cum sa pun linkurile si sa ma folosesc de comanda mea listata pe siteul lor ca sa-mi fie mai usor, imediat va pun si detalii pt fiecare
si inca ceva va rooooooooooooog
helppppppppp
cine imi traduce si mie asta
* La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis dès 80€ d’achats facturés. Offre valable 1 seule fois. La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : 15 €). Offre valable 3 semaines à partir de la date d'envoi de cet e-mail, uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre.
va pup
Anka & Carla
madau spune:
Anka pune linkurile asa cum apar sus cand dai pe articol..si le modific eu ptr lista.
Gata, fug sa spal copilu'..ne reauzim maine, sper cu multe colete. Noapte buna!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ancatrana
ca prima impresie dupa un prim colet: unele articole sunt super, altele ok si nici unul naspa rau
daca imi spuneti cum sa pun linkurile si sa ma folosesc de comanda mea listata pe siteul lor ca sa-mi fie mai usor, imediat va pun si detalii pt fiecare
si inca ceva va rooooooooooooog
helppppppppp
cine imi traduce si mie asta
* La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis dès 80€ d’achats facturés. Offre valable 1 seule fois. La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : 15 €). Offre valable 3 semaines à partir de la date d'envoi de cet e-mail, uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre.
va pup
Anka & Carla
Iti spune ca la urmatoarea comanda n-o sa platesti nimic pt transport si pt pregatirea coletului (deci ti se scad cei 6 euro si suma cealalta care e procent din suma totala) daca faci o comanda de peste 80 euro.Oferta asta e valabila o singura data daca faci comanda in termen de 3 saptamani de la data cand ai primit mail-ul.Oferta nu e valabila daca comanzi un articol cu volum mare (in cazul asta platesti o taxa de 15 euro pt transport)
ancatrana spune:
jasmine, merci mult.
eu am umplut cosul de cateva zile dar nu l-am validat inca pt ca am vrut sa astept primul colet ca sa ma lamuresc cum sunt produsele calitativ dar si dc am nimerit masurile. inainte de polologhia de mai sus scrisa de ei mi-au zis ca
votre panier arrive a expiration
sauf erreur de notre part, vous avez cree un panier sour la redoute que vous n'avez pas encore valide.
le delai de celui-ci arrive a expiration, il ne vous reste plus que quelquers jours pour le valider et profiter de la livraison offerte .
alors n'attendez plus!
adik?
nu am invatat franceza in viata mea. cand am vb cu nasu meu si i-am zis ca am comandat haine online din fr, a zis ca s-ar baga si el da nu stie fr deloc. i-am raspuns ca preturile si pozele sunt traduse in romana.
las ca poate o sa stie fi-mea si pt mine
sa stiti ca le-am trimis mail in engleza in care le-am spus ca nu stiu fr deloc si ca nu pricep ce-mi scriu ei in mailuri, asa ca daca pot sa-mi scrie in engleza ar fi super. sunt curioasa dc primesc raspuns si ce vor scrie. poate nu-mi mai trimit nici un mail si adio reduceri si oferte, alea, alea
o sa pun linkurile asa cum ai zis madau
va pup si merci inca o data jasmine
Anka
nume spune:
Traducerea:
``votre panier arrive a expiration
sauf erreur de notre part, vous avez cree un panier sour la redoute que vous n'avez pas encore valide.
le delai de celui-ci arrive a expiration, il ne vous reste plus que quelquers jours pour le valider et profiter de la livraison offerte .
alors n'attendez plus!``
``In caz ca nu gresim, cosul cu produse alese expira in scurt timp (cred ca se refera la termenul de 2-3 saptamani cat poti tine hainutele in cos), ati creat un cos pe redoute pe care nu l-ati validat.
Perioada pastrarii produselor in cos expira in scurt timp, mai aveti doar cateva zile la dispozitie pt a lansa comanda si pt a profita de oferta noastra de livrare.``
Nu mai asteptati!
nume
ancatrana spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324087007&DocumentID=359506 superb fara cuvinte
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103767&DocumentID=201206 frumoase
s-a blocat siteul
mai incerc
Anka
ancatrana spune:
merci mult nume
deci per de pastrare a unui cos plin fara sa-l validez este de 2-3 sapt?
scrie pe undeva exact cat?
nu ca as pricepe ceva
Anka
ella_74 spune:
da, s-a blocat site-ul...probabil la ora asta mai modifica ceva prin el...:)
Eu sunt dezamagita ca, desi am in cos produse de peste 250 euro , nu imi aplica reducerea de transport de 6 eur si nici procentul din suma totala; am introdus codul trimis de ei si nimic; este vorba de emailul pe care l-ati primit si voi ( sau o parte din voi) cu " grabiti-va sa validati cosul si primiti pentru cumparaturi de minim 80 eur transport gratuit...bla, bla..;
Iar acum cateva zile am mai primit alt email in care imi spuneau de reducere 20 euro + transport gratuit pentru cos de cel putin 55 euro si produse din colectia de primavara; nici aici n-a mers codul lor, desi eu n-am ales produse care beneficiaza de alta oferta speciala.
Voi ati incercat codurile trimise de ei si au mers?
ella
ancatrana spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103749&DocumentID=201206 frumoase, mi se pare materialul un pic cam prost dar asta vom vedea in timp - am impresia ca se largeste f repede
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104012&documentid=201206&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 de fapt poncho e exact ca cel din poza, primul ink nu e valabil
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112833&documentid=207607&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 frumoase si materialul ok
nu mai gasesc o gramada de produse
cum pot sa pun linkurile altfel decat cautand produsele din nou? nu ma pot folosi cumva de comanda listata pe siteul lor sau de confirmarea ei pe mail?
sa intru cumva, undeva la suivi de commande unde imi apare lista ca mai jos dar nu pot intra pe linkurile cu produsele direct de acolo.
PONCHO A CAPUCHE FILLE ECRU MULTICO ROSE 94 1 5,87 €
JUPE COURTE PUR COTON BEIGE FONCE + ROSE 86 1 3,74 €
LOT DE 3 SS PULLS FILLE FUCHSIA + PARME+ORANGEE 86 1 6,96 €
TEE SHIRT MANDARINE / GERANIUM / BL 38/40 1 7,48 €
3shorts en éponge mixtes ROUGE + GRIS + RAYE ROUGE 0 1 2,58 €
pantalon garcon en bachet BEIGE + ROUGE 86 1 3,49 €
SALOPETTE EN TWILL TAUPE + BEIGE FONCE 86 1 5,49 €
PULL GARCON MULTICO MULTICO 94 1 3,24 €
Lot de 3 tee shirts fille rose pâle+rose+blanc 86 1 10,90 €
pantalon garcon en bachet TAUPE + CAMOUFLAGE 102 1 4,19 €
pyjashort ardoise 38/40 1 5,72 €
JUPE DENIM STONE 38 1 11,97 €