***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
Incepusem sa raspund si mi-a picat netul
Jasmine si eu eram in aceeasi dilema cu blugiidar m-am lamurit. Incerc sa-ti explic. Sub descrierea produdului scrie ce talie trebuie sa comanzi, Adica talie US (32,33, 34 - deci cum scrie la sotul tau pe blugi..in cazul tau 38. apropo....34 e lungimea..nu exista decat cu 34 sau 32 lungime). Apoi mai sunt blugii frantuzesti (Tipster..etc) unde scrie jos ca trebuie coamndat in talie FR (adica ai un tabel cu corespondentele intre taliile US si FR (de ex la 33 US corespunde 42 talie Fr). Ca regula unde masurile incep cu 28,29...trebuie sa comanzi talia US. Unde incep cu 34,36 trebuie talia franceza.
Mersi,m-am lamurit intre timp,dar am decis sa nu ma mai arunc la blugii astia.
Tot astept sa devina disponibile produsele alea din colectia noua,sa pot da si eu o comanda de minim 55 euro,sa nu pierd reducerea de 20 de euro.
madau spune:
Fetelor maine ma duc iar la posta dupa amiaza, daca tot nu au venit coletele am sa va rog sa-mi compuneti si mie un mail sa vad cand/daca au trimis. Karfe mai e valabila oferta?. Sau daca se mai ofera altcineva...s-a facut de o
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
aissa spune:
Madau eu o sa ma duc sambata la posta, ma infiintez la prima ora ca sa le prind pe doamne odihnite si poate oi avea succes sa caute sa vada daca au ceva pe numele meu. Daca nu, o sa incerc si eu sa compun un mail, dar parca se oferise cineva sa ne ajute. Insa deja nu stiu ce sa mai cred, cum Dumnezeu au ajuns produse in acelasi oras, din comanda lansata la 2 zile dupa mine (ca sa nu mai zic de fetele cu comanda din 5-6). Asa ghinion sa avem?
Ma rog...oricum nu mai lansez comanda pana nu vad primul colet macar, ca nu prea imi convine situatia actuala.
madau spune:
Mai io zic sa nu ne suparam deocamdata, ca ei zic ca intervalul de livrare e de 8-18 zile, ori inca nu s-au facut la nimeni 18 zile fara sa fi primit pachetul. Plus ca ...pun pariu ca de la ei a plecat de mult, poate la noi e problema.
Am mai dat azi o comanda, doar cu haine ptr mine si tati, nu de alta dar din cele 3 care-s de venit doar unul e al meu..cel cu adidasii, restul sunt ale unei prietene.
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
aissa spune:
Auziti mi-a venit o idee. Eu recunosc ca la ambele comenzi am aplicat codul care elimina acei 6 euro taxe de "manipulare a comenzii". Oare asta sa fie motivul, adica sa se fi prelucrat comanda mai tarziu pentru ca era "munca voluntara".
Nu ma supar Madau ca stiu ca inca suntem in termenul lor, ma oftic, sunt rea de "rabdare" in sensul ca nu prea posed si vreau si eu sa le vad odata venite. Plus ca n-ar fi prima data cand as avea probleme cu posta romana (am platit odata chiar taxe de magazinaj desi primisem in aceeasi zi si aviz si reaviz, dar deh, de ce sa faca postasul 2 drumuri). Si eu cred ca problema e la posta noastra, dar vedeti, noi nu avem nici un document de expeditie cu care sa ma indrept impotriva postei. Aici e buba.
Bratu Monica spune:
A venit coletul!!!!!!!!!!!!!
Dar din pacate la posta la oficiul colete externe se lucreaza de luni pana joi de la 10 la 13.
Voi ati mai auzit de astfel de job-uri?eu lucrez 10 ore pe zi si astia ce program de "gravide" au?!
Numai la noi e posibil.Cum adica ,nu se primesc colete externe Vinerea?Sunt tampiti de-a binelea.
Trebuie sa ma duc Luni intre 10 si 13.
Ce parere aveti?imi vine sa ma impusc!
Monikka
madau spune:
Aissa si eu am 2 dintre colete fara taxa de transport si unul cu gentile alea cadou. Oare de asta sa fi intarziat? In alta ordine de idei, cred ca putem obtine de la ei o hartie ceva, sa ne confirme ca a plecat coletul de la ei...asta daca e cazul..io sper sa nu fie. Doar am platit, nu se poate sa nu frunizeze asa ceva in cazul unui litigiu.
madau spune:
Monikka doar 3 ore pe zi? Ce program de boeri au aia la voi acolo la mesagerie...la noi lucreaza astea de la coletarie zilnic de la 8 la 20. Si sambata.
claujro spune:
Nu am apucat sa va citesc, o sa o fac mai tarziu dupa ce culc copiii. Astazi am fost la Focsani si bacau (acolo cu treaba, dar la Focsani la mult laudatele magazine. Cred ca am nimerit eu intr-o perioada proasta pt ca mi-a lasat un gust amar. Mi-am luat un singur sacou de stofa, rosu cu 40 RON. Merita! Insa, primul magazin era o hala imensa cu niste produse aruncate alandala pe umerase, amestecate, hala era neincalzita si era frig ca afara de nu-ti venea sa te dezbraci sa probezi ceva...Mi-au sarit in ochi cateva etichete ale produselor: H&M, Mark&Spencer etc . Or fi ele facute pentru export dar erau oribile. Probabil ca e sfarsit de sezon si nu mai era nimic interesant la vanzare. Preturile bune. 20-30 roni pantaloni, 100 roni costume...Insa nu aveai ce alege!!!! Al doilea, de unde mi-am luat sacoul e un magazin la subsolul unui hotel...prost luminat, ca intr-o hruba, aiurea rau!
Poate o sa mai trec cand merg in zona...dar...sincer...la pomul laudat...stiti voi! va pup si revin!
Claudia
nume spune:
Nici azi nu a aparut avizul de primire pt comanda din 7. Sunt tare suparata. Ca sa va linistesc din punctul asta de vedere: nu am avut redusa ``taxa de manipulare`` si n-am avut nici un cadou de la ei. Intarzie pur si simplu. Maine ma duc totusi pana la posta din nou...
nume