***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

madachan, da tb sa primesti mail cu lista produselor comandate, pret, etc
madau, verifica si tu daca a venit si coletul tau ca poate nu ies din tipar nici de data asta (la tine aproape fiecare comanda dupa 14 zile)

Anka & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Pentru Jasmine, daca nu te-ai lamurit deja: daca te uiti la "Quelle taille choisir?" vei vedea ca exista un tabel cu corespondenta la marimi intre diferite marci de jeans, inclusiv Levi's, si talia franceza. De exemplu pentru 38 la Levi's eu vad ca talia franceza este 48 ceea ce inseamna 92/96 cm in talie.
Sper sa nu ma insel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Gata feteor,am primit si mail-ul de confirmare.Am reusit! Acum ma pun pe asteptat ca sigur face mai mult de 2 saptamani ca nu-s din Bucuresti.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mersi mult fetele,nu ma mai bag la "vente privee" la blugii aia,mai ales daca ziceti ca de fapt e o mare tzeapa cu reducerea mult-trambitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

buna fetele

am dat shi eu acum 2 zile prima comanda.
au functionat codurile de reducere cu paturica portocalie si gentutele verzi.
deja mi-am luat o teapa in sensul ca din www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=12529944&productid=324086342&documentid=201206" target="_blank">pagina astaam dat comanda crezand ca va fi de fapt www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=12529944&productid=324071666&documentid=201206" target="_blank">asta
. Ce sa fac daca pe poza de detaliu era cealalta jacheta?

normal k acum ma roade sa-mi mai iau cateceva, dar incerc totusi sa ma abtin sa vad si eu produsele, calitatea....

va tin la curent

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

buna fetele

am dat shi eu acum 2 zile prima comanda.
au functionat codurile de reducere cu paturica portocalie si gentutele verzi.
deja mi-am luat o teapa in sensul ca din www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=12529944&productid=324086342&documentid=201206" target="_blank">pagina astaam dat comanda crezand ca va fi de fapt www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=12529944&productid=324071666&documentid=201206" target="_blank">asta
. Ce sa fac daca pe poza de detaliu era cealalta jacheta?

normal k acum ma roade sa-mi mai iau cateceva, dar incerc totusi sa ma abtin sa vad si eu produsele, calitatea....

va tin la curent

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Adica ai putut sa introduci 2 coduri la o singura comanda???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele, inca o intrebare despre sutiene: care e diferenta intre 85 B si 85 C...la ce se refera?
as vrea sa incropesc un costum de baie http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22153079&productid=324097912&documentid=321407

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici azi nu mi-a venit coletul...deja ma enervez . Si azi si alimentasem cardul sa dau inca o comanda dar cred ca ma lipsesc.
Cin scrie undeva la masurile sutienelor ca daca ai diferenta intrte circumferinta sub sani si peste sani de 15 cm e cupa B, daca e 17 e cupa C, daca e 20 cm e cupa D. Nu am retinut cifrele bine cred dar cam asa e sistemul de masuri. Apasa pe "ce talie aleg" si vezi ca sunt undeva date regulile dupa care se alege cupa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

Fetele, inca o intrebare despre sutiene: care e diferenta intre 85 B si 85 C...la ce se refera?
as vrea sa incropesc un costum de baie http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22153079&productid=324097912&documentid=321407

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

85 e circumferinta bustului,in cm,masurata exact sub sani.
Iar B,C,etc e marimea cupei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Incepusem sa raspund si mi-a picat netul

Jasmine si eu eram in aceeasi dilema cu blugiidar m-am lamurit. Incerc sa-ti explic. Sub descrierea produdului scrie ce talie trebuie sa comanzi, Adica talie US (32,33, 34 - deci cum scrie la sotul tau pe blugi..in cazul tau 38. apropo....34 e lungimea..nu exista decat cu 34 sau 32 lungime). Apoi mai sunt blugii frantuzesti (Tipster..etc) unde scrie jos ca trebuie coamndat in talie FR (adica ai un tabel cu corespondentele intre taliile US si FR (de ex la 33 US corespunde 42 talie Fr). Ca regula unde masurile incep cu 28,29...trebuie sa comanzi talia US. Unde incep cu 34,36 trebuie talia franceza.

Ancatrana am fost la posta, nu a venit pachetul. Eu am 2 comenzi din 8.02, si una din 9.02..or veni toate maine? Am mari emotii ptr ca pana acum veneau pe numele meu, acum am schimbat cardul si astea trebuie sa vina pe numele sotului..da' sper sa vina odata

Lavi se pare ca de data asta astia cu posta lor sunt nitel depasiti..de fapt ei sunt depasiti oricum

Cin diferenta e data de marimea cupei. Dupa calculul lor asa: te masori sub sani si in jurul lor apoi, faci diferenta intre cele doua masuri si ai asa: daca e o diferenta de 13 cm = cupa A, daca dif e de 15 cm = cupa B, daca e de 17 cm = cupa C. Vezi ca au masurile la lenjerie

Ma duc sa bag in lista si articolele noi...revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput