***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Jasmine, sper sa nu te induc in eroare. in exemplul dat de tine, as inclina sa cred ca masura blugilor este 38, iar 34 se refera la lungime. sotul meu, de ex are blugi marimea 32, tot cu lungimea 34 (el e inalt 1.86, dar mai slabanog)

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Scuze, nu stiu sa editez mesajul precedent, dar m-am uitat pe eticheta de blugi si scrie W-38, L-34

Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Jasmine, eu incerc sa incurajez(cred ), caci si eu eram foarte nerabdatoare si in acelasi timp enervata de stilul alora de la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cin

Scuze, nu stiu sa editez mesajul precedent, dar m-am uitat pe eticheta de blugi si scrie W-38, L-34

Uite-atat de mare sunt

Exact ca la sotul meu : w38/34,tot aia e.Dar nu pot sa-mi dau seama la astia pe site ce inseamna blugi "marimea 34"!
Cred ca cel mai bine o las balta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multam de incurajari!
Dar daca nu vine nici azi avizul cred ca iar trec pe la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nici m ie nu mi-a venit comanda de pe 5. Ma cam enerveaza...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

jasmine, w este weight adica talia. deci tu trebuie sa iei niste levis cu L 34, iar la marime sa setezi 38. Da' vezi ca talia cam difera de la un model la altul. daca vrei sa-i comanzi acelasi model cu cei pe care ii are deja si ii vin bine, uita-te la model (ex: 501).
Si poate ma lamuriti si pe mine ce-i cu vinzarea asta privata ca eu am intrat ieri pe site, dupa ce am primit invitatia de a participa si am confirmat, sa vad preturile la momentul respectiv, pt.a intelege cat se reduc, iar astazi dupa ce am intrat cu parola pt.vinzare privata, am vazut ca sunt redusi cu acelasi procent si costa cat costau si ieri, pentru toata lumea. Modelul de levis 506 care imi placeau mie sunt 60 euro ca si ieri.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna fetele!
De abia acum 10 minute am reusit sa dau comanda. Am ajunj la ultimul nr din cei 6 pasi pe care trebuia sa-i fac. Si-mi zice asa...VOTRE COMMANDE A BIEN ETE ENREGISTREE , insemna ca a fost inregistrata comanda? Si acum ar trebui sa primes si pe mail vreo confirmare,ceva?

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

fetele!
mi-a venit avizu pt comanda data pe 8
merg mai tarziu la posta sa iau coletul
cica are 6kg si ceva
impresii dupa ce culc buburuza diseara

Anka & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Madachan, trebuie sa primesti mail de confirmare.

Mergi la inceput