Sterilet MIRENA
As dori sa imi pun si eu sterilet. Am auzit ca Mirena este unul bun. Vreau sa stiu daca a avut cineva probleme cu acest sterilet sau nu si cam care este pretul? Pastilele pentru mine nu sunt o metoda buna de contraceptie pt ca uit mereu sa le iau
Si ma intreb daca pot sa imi pun steriletul daca mai alaptez?
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Raspunsuri
madau spune:
Tasia eu am Mirena, pus din martie 2006, ma simt super ok cu el, am avut o sangerare mai suparatoare in primele 5-6 luni, nu cantitativa dar destul de prelungita ca timp (cam 10-15 zile). Apoi n-am mai avut nimic. Acum in perioada CM ma descurc super bine cu tampoane din alea zilnice, subtiri. Eu am dat pe el 5 mil, la farmacii e mai scum nitel.
Nu-l poti pune daca alaptezi, e cu hormoni.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Gabbriela spune:
poti sa il pui daca alaptezi. eu il am montat din 2002 la 5 saptamani dupa cezariana... am alaptat dupaia inca 8 luni exclusiv
Cantitatea de hormoni e mica - nu afecteaza laptele sau copilul.
primele 6 luni pot aparea sangerari... dar dupa un an un procent mare de femei pot sa nu mai aiba deloc "musafiri" sau sa aiba 1 -2 zile. eu nu mai am deloc.. e super ![]()
da o cautare la acest forum sa vezi cat am mai vb eu de mirena aici.. cu mult mai multe explicatii.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Cristina_C spune:
Asa este, n-are nici o treaba cu alaptarea. Mirena contine hormoni, dar numai progesteron, nu si estrogen (ca pilulele combinate) si e ca si cum ai lua, de exemplu, Exulton sau alte pilule compatibile cu alaptarea.
ps. Eu n-am avut M, nici pilule n-am luat cat am alaptat, dar am citit despre asta ![]()
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
dadi_t spune:
Eu l-am montat din martie 2006. Am avut 2 saptamani dureri surde, dar suportabile. M-am suspectat de apendicita, dar nu era. Menstra a disparut efectiv definitiv. E super si ma simt la fel de super. Nu m-am ingrasat, cei apropiati chiar imi spun ca am slabit, dar cu siguranta din motive de stress.(am reinceput serviciul). Viata intima este... hm... muuuult imbunatatita.![]()
Cand am optat sa folosesc acest tip de sterilet am cautat pareri pro si contra vreo 2 luni. Apoi m-am dus la medicul meu si i-am cerut sfatul. Coincidenta sau nu... ii montase chiar surorii lui cu cateva luni inainte si ... m-am hotarat. E scump la prima vedere pt. ca dai toti banii odata... dar face. Dr. meu mi-a facut un calcul simplu: 5 mil impartiti la 5 ani, vine un mil pe an, apoi impartit la 12 luni ajunge nici o suta de mii. ce contraceptiv costa mai putin de 100.000 pe luna. Nici prezervativele, daca prestezi ... mai des
.
Votez pentru!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
hcclara spune:
si eu am mirena de anul trecut din august, am sangerat parca vreo 3 luni dupa montare, apoi mi-a venit ciclul cam tot la doua luni dar mult mai putin decat inainte.nu am avut dureri de cap, m-am ingrasat vreo 3 kg de atunci, sper sa reusesc sa la dau jos.a costat 350 euro, sunt multumita, sper insa sa nu ma mai ingras.
se recomanda dupa 3 luni de la nastere sa ti-l montezi, si asa cum au zis si fetele nu afecteaza bebelasul in cazul in care alaptezi.
multa sanatate,claudia