Sterilet MIRENA

Sterilet MIRENA | Autor: tasia

Link direct la acest mesaj

As dori sa imi pun si eu sterilet. Am auzit ca Mirena este unul bun. Vreau sa stiu daca a avut cineva probleme cu acest sterilet sau nu si cam care este pretul? Pastilele pentru mine nu sunt o metoda buna de contraceptie pt ca uit mereu sa le iau Si ma intreb daca pot sa imi pun steriletul daca mai alaptez?

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tasia eu am Mirena, pus din martie 2006, ma simt super ok cu el, am avut o sangerare mai suparatoare in primele 5-6 luni, nu cantitativa dar destul de prelungita ca timp (cam 10-15 zile). Apoi n-am mai avut nimic. Acum in perioada CM ma descurc super bine cu tampoane din alea zilnice, subtiri. Eu am dat pe el 5 mil, la farmacii e mai scum nitel.
Nu-l poti pune daca alaptezi, e cu hormoni.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

poti sa il pui daca alaptezi. eu il am montat din 2002 la 5 saptamani dupa cezariana... am alaptat dupaia inca 8 luni exclusiv
Cantitatea de hormoni e mica - nu afecteaza laptele sau copilul.
primele 6 luni pot aparea sangerari... dar dupa un an un procent mare de femei pot sa nu mai aiba deloc "musafiri" sau sa aiba 1 -2 zile. eu nu mai am deloc.. e super
da o cautare la acest forum sa vezi cat am mai vb eu de mirena aici.. cu mult mai multe explicatii.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Asa este, n-are nici o treaba cu alaptarea. Mirena contine hormoni, dar numai progesteron, nu si estrogen (ca pilulele combinate) si e ca si cum ai lua, de exemplu, Exulton sau alte pilule compatibile cu alaptarea.

ps. Eu n-am avut M, nici pilule n-am luat cat am alaptat, dar am citit despre asta

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Eu l-am montat din martie 2006. Am avut 2 saptamani dureri surde, dar suportabile. M-am suspectat de apendicita, dar nu era. Menstra a disparut efectiv definitiv. E super si ma simt la fel de super. Nu m-am ingrasat, cei apropiati chiar imi spun ca am slabit, dar cu siguranta din motive de stress.(am reinceput serviciul). Viata intima este... hm... muuuult imbunatatita.
Cand am optat sa folosesc acest tip de sterilet am cautat pareri pro si contra vreo 2 luni. Apoi m-am dus la medicul meu si i-am cerut sfatul. Coincidenta sau nu... ii montase chiar surorii lui cu cateva luni inainte si ... m-am hotarat. E scump la prima vedere pt. ca dai toti banii odata... dar face. Dr. meu mi-a facut un calcul simplu: 5 mil impartiti la 5 ani, vine un mil pe an, apoi impartit la 12 luni ajunge nici o suta de mii. ce contraceptiv costa mai putin de 100.000 pe luna. Nici prezervativele, daca prestezi ... mai des.
Votez pentru!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

si eu am mirena de anul trecut din august, am sangerat parca vreo 3 luni dupa montare, apoi mi-a venit ciclul cam tot la doua luni dar mult mai putin decat inainte.nu am avut dureri de cap, m-am ingrasat vreo 3 kg de atunci, sper sa reusesc sa la dau jos.a costat 350 euro, sunt multumita, sper insa sa nu ma mai ingras.
se recomanda dupa 3 luni de la nastere sa ti-l montezi, si asa cum au zis si fetele nu afecteaza bebelasul in cazul in care alaptezi.
multa sanatate,claudia

Mergi la inceput