Informatii utile BRASOV

Informatii utile BRASOV | Autor: lidushka

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
eu sunt din Brasov, am pierdut o sarcina la 7 saptamani, motiv necunoscut.
astept rezultate analiza toxoplasmoza. tb sa mai fac si alte analize. Pe scurt, CAUT GINECOLOG BUN BRASOV! fetelor din Brasov, HELP!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu in Brasov nu am incredere (inca) in nimeni. Fetele vorbeau foarte frumos de dr. Podasca care are cabinet pe str. Zorilor.

Iti doresc multa sanatate si in curand sa fii . posibil sa fi pierdut sarcina din motive genetice. Dar nu te lasa pana nu faci si analizele genetice.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

liduska eu sunt de pe langa Brasov si eu am fost la doctorita LUPU GABRIELA. Are cabinet pe Livada Vulturului. Tot acolo are cabinet si Dr. Badea . Nr de tel pt programare este 321233. Mie personal imi place tare mult de ea. E o scumpa.Sunt pacienta ei de 1, 5 ani. Ca nu am ramas insarcinata este alta poveste dar ea a facut tot ce este posibil sa se intample acest lucru (m-am orientat spre FIV dar tot pe ea o vreau de doctor ginecolog)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

lidushka,

eu merg de cca. 12 ani la dr. Badea.
am avut ceva probleme (chisturi) inca de mica (15 ani), apoi am mers la controale regulat; ea mi-a urmarit sarcina, cu ea am nascut, cu ea incerc sa mai am un bb ...
sunt foarte multumita de ea, s-a purtat ireprosabil.
am prietene care au nascut cu ea si au fost foarte multumite.

multa sanatate si sa iti dea Dumnezeu copilutul dorit.

karina1976

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri!
Marrina, am mai auzit de cabinetul de pe Zorilor, sunt mai multi medici acolo din cate am inteles. dar tu unde mergi, la Bucuresti? am deschis acest subiect tocmai pt a afla parerea fetelor de aici din Brasov.
mariaa28, stiu policlinica din Livada Vulturului. Acolo imi fac analiza de toxoplasmoza. Curios este ca tb sa stept 2 saptamani rezultatul. Oare e mult? intreb pt ca o fata din Arad mi-a spus ca ei ii da rezultatul de pe o zi pe alta. Multa sanatate si iti doresc sa fii mamica cat mai curand!
karina1976, si de dr.Badea am auzit, tot de bine, dar si ca e foarte ocupata si ca ajungi greu la ea. E tot in Livada si ea.
Dar ca laborator de analize, ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

pentru consistenta am schimbat titlul subiectului. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

Eu folosesc laboratorul de langa maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

mariaa mersi frumos de mesaje.
acum astept rezultatul de la toxopl de la alb din Livada, dar la urmatoarele analize, vreau sa ma interesez si la alte policlinici cat dureaza sa le faca.

Mergi la inceput