Citibank

Citibank | Autor: Sabana

Link direct la acest mesaj

Pentru cine ma poate ajuta. Am avut un credit la ei, pe 2 februarie am achitat ultima rata. Candva acum un an, am schimbat termenul de plata cu 10 zile in plus, adica in loc de 22 ale lunii am platit pe 2 ale lunii. La vremea respectiva, mi s-a spus,ca voi plati penalitati, doar daca schimb a doua oara termenul de plata. Toate bune si frumoase. Am ajuns la ultima rata si ma trezesc cu o instiintare de la ei, ca mai am de plata 62 RON reprezentand penalitati, datorate schimbarii termenului de plata. Le-am spus sa imi arate in contract unde scrie, ca, daca schimb am de plata. Ca nu scrie in contract, dar ca am de plata. Refuza sa imi arate un desfasurator, refuza, sa stea de vb cu mine sau sa imi trimita o hartie unde, sa imi spuna, ca in baza articolului x din contractul y datorita z am atat de plata. In plus ma suna zilnic somandu-ma sa fac plata. Vreau sa le depun o plangere la OPC si BNR.Am vreo sansa. S-a mai confruntat cineva cu problema asta?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu am patit exact asa, dupa o schimbare a scadentei, m-am trezit la sfarsit ca am de platit in plus, desi nu scria nicaieri si nici macar nu mi-a zis persoana la care m-am dus si am efectuat operatiunea de schimbare a scadentei. N-am avut ce face, am platit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Si eu am patit exact asa, dupa o schimbare a scadentei, m-am trezit la sfarsit ca am de platit in plus, desi nu scria nicaieri si nici macar nu mi-a zis persoana la care m-am dus si am efectuat operatiunea de schimbare a scadentei. N-am avut ce face, am platit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Ideea e, ca eu nu vreau sa platesc. Din punctul meu de vedere este necontractual.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput