Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
IRINA STIE ANASEBE OARE DE CE? ASTEAPTA SA VINA DE LA SERVICIU.PANA ATUNCI,TRAIASCA SKYPE
AM UITAT SA VA ZIC CA AZI AM LUCRAT IN ULTIMU' HAL SUPER OPERATIVA MA INTREBAM CE DRAQ AVUI.SI MI-AM AMINTIT CA AM LUAT TOTUSI UN MEMTOEC D-ALA AZIDIMINEATZA
SI DACA AS LUA 2 PE ZI CUM A ZIS AIA????
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
marchplayer spune:
Alina, bafta la doctor, sa nu fie nimic grav si mai bine sa iei din pripa.
Giova pai vad ca sunteti avansati. la noi inca n-a inceput cu crize puternice adica nu-mi plange atat timp, doar pe moment se impotriveste. Sper sa nu se agraveze. si mie imi mai arde niste palme peste ochi
Voi le dati sa pape mango la copii? Ioana doar ce a halit jumatate iar eu restul ca este taaare bun.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
loren@ spune:
Giova vad ca si Marco are personalitate si e adevarat, Bia nu plinge 30 de minute ca as lua-o pe aratura..mie si 5 minute imi sunt suficiente sa ma apuce pandaliile
Bia nazdravana
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
March eu pe la 8 luni i-am dat cam 1 luna mango..atunci i-a placut ...pe urma nu!Bine ea acum oricum nu mai papa fructe, numai suc de fructe!
Bia nazdravana
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
acina spune:
Marchulina lui Andrei nu-i place mango.Incercat , copilul gustat nu placut scuipat afara , incercat din nou aceeasi faza apoi mamamamaa.Deci fara mango.
Avocado ati incercat sa le dati?
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
irinadum spune:
Alina bafta la medic. Sper sa fie ok.
Cum le faceti sucurile si din mai ce ca noi bem de rupem doar portocale.
Monica si pana diseara dc intra Ana ce fac? Aveam nevoie sa vb cineva
marchplayer spune:
Irino pai nu o mai intalnesc pe Ioana cu Mario pana pe la vreo 16 ani!!! Pai ce ma fac daca-l enerveaza???
Arhiva....habar nu am, eu de curand am aflat cum se poate salva dapai fineturi dastea....
Cata noi inca mai papam fructe dar depinde de chef de zi de fructa etc asa ca le incercam pe toate. Nu ziceai ca i-ai dat biei dimineata piersici la borcanel??? Auzi n-am inteles, cum adica era mucegait capacul??
da cineva Kiwi???? Eu n-am incercat pana acum dar parca m-as risca.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Bee spune:
Fetele stiti de ce fac cei mici acum crize de personalitate? Fiindca nu se pot inca exprima verbal. Ei vorbesc pe limba lor, vor diverse chestii, iar daca noi nu suntem receptivi se lasa cu tipete. SUnt frustrati saracutii. Se vor mai potoli cand vor comunica mai eficient. Eu asa sper. Si Anuta tipa de ma zapaceste. la noi tine cu distragerea atentiei. Adica eu ii distrag ei atentia, ca la noi rareori poate fi vorba de altceva in afara de "printesa". Ce TV? Care citit sau orice alceva? Joaca si iar joaca. De facut fac ceva, doar daca ma ajuta. Si ma ajuta sa fac patul, sa impatur rufele (eu le impatur, ea le ia si le arunca pe jos), sa intind rufe, sa fac mancare, sa matur! E harnica foc..
Alina, sanatate lui Ayan.
March, mango e bun pentru bebei. Numai sa-l manance. Eu disperata fiind ca Ana nu baga fructe am incercat si cu mango, tot fara succes. Acum ma bucur ca baga ceva mar cu banana si pomello (Mirela, nu te-am uitat cu ce ziceai tu "pomellor nu-i gref?". o fi gref, dar e mai sec si mai bun si mai maaare -unul face cam cat vreo 5-6 obisnuiti). Kiwwi i-am dat si i-a placut. Intai ii dai fara samburi, spoi banuiesc ca poti sa-i dai cu totul.
Irina, ce alte sucuri in afara de portocale? Eu Anei numai de portocale ii dau si din ala putin, doar asa de gust.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
GAGICI E 16,30 MA IMPRASTII SI EU CATRE CASA ,NE AUZIM MAI INCOLO
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
asteryaro spune:
Helau, helau!
Am fost si ne-am vaccinat azi dimineata si drept urmare, am preferat sa nu-l mai scot la plimbare, caci oricum cam batea vantul. Pe afara.
Nu stiu ce-i cu mine, eram convinsa ca azi e marti .
In rest toate bune.
Fii-miu merge si el in picioare, din care cauza azi a luat o tranta. Iar.
MOnica, oare tu ai zis ca din momentul in care isi dau drumul la mers, mai dureaza cam o luna pana devin siguri pe ei? Aoleu, maiculita, ce ma asteapta! Pai asa poate scap si eu de burtoi, bleah.
Ma bag la conta .
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2