Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

lA MULTI ANI SI DE LA NOI PT TOTI SARBATORITII DE ASTAZI!
Nici noi nu prea papam multe fructe...acum insa bagam de toate...si mai ales suc...dar nici marul cu biscuite nu il refuzam.
A si apropo de dinti la noi stau sa plesneasca caninii...cel putin coltul e aproape iesit...sper sa iasa asa fara scandal.
Vreau si eu sa vad pozele cu Roxanica...dar nu stiu unde.
Nu am apucat sa citesc ce ati scris dar revin.
Bianca si eu sunt total de acord cu ASTERY si asta pt ca nu m-ar durea degetele sa zic la multi ani unui copil pe care nu il cunosc sau a carui mamica nu a mai scris deloc. Plus de asta absolut toate mamicile care s-au inscris au scris o perioada , au cerut in lista, au vrut aici alaturi de noi, deci nu vad pt ce ar trebui" cosmetizata" lista. Vorba ei...nu o ducem in carca...eu una chiar sunt mandra ca sunt asa multe si ma bucur cand mai intra una noua sau mai vine una veche si scrie. Iar faptul ca esti mai noua nu inseamna ca nu ai drept sa vb sau sa dai cu parerea...insa ti-am zis cel mai bine ar fi cand ai timp sa citesti odiseea si apoi ai intelege mai multe...cate legaturi s-au facut, ce probleme au fost, si prin cate am trecut toate...tocmai de aia mie personal mi s-ar parea aiurea sa stergem pe cineva...ups...iar am musafiri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ingrid..pe borcanul meu de la Nesttle cu carne de pui, paste si rosii scrie ca are 9 % carne,36% legume...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ayan iar a facut febra. Nu mare, 38, dar ma enerveaza ca nu ii trece. I-am dat Nurofen, sper sa se culce.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

nU MARIA NU A FACUT TEMPERATURA.mACAR ATAT.

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata masajul .
Mi-a papat si marco 300 ml lapte si acum sta cocotat la mine in brate.

Cu scoaterea de pe lista a anumitor mamici....am fost de acord o data si acum regret. nu le cartam in spate, asa ca nu ma deranjeaza ca sunt acolo.
Imi pare rau ca am scos anumite pers., care tocmai din cauza asta nu mai scriu, dar ne citesc zilnic.
Eu nu voi mai rectifica saptamanl lista, vreau pe lista, vreau sa ma scoti de pe lista , etc..
Noi astea cateva, care ne ocupam de deschiderea cap. si completarea listei, credeti ca nu avem nimic de facut toata ziua, decat sa tot rectificam la lista asta?
Si acest lucru cere timp, si sincer, e cam scurt timpul meu. Anasebe a inceput munca, Irina, Dana sunt si ele ocupate, asa ca...va rog fetele....sa nu mai tot veniti cu astfel de chestii...
Lista se va schimba o data la 2-3 luni si cu asta basta. si ca sa umblam la cosmetizarea ei, cum se spune.
CXu AndreeaC nici eu nu am fost de acord sa se scoata de pe lista. Sincer nu stiu de ce incomoda pe cineva? dar...ma rog.

acum merg ca vin astia sa-mi schimbe reteau aia la pat, si tre sa scot, salteaua, etc, etc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca draga, dar stiu ca faci niste afirmatii... de ma doare mintea. Ca sa nu mai vorbesc de "glumitele" tale. Tii regim desodat cumva?
Uite, daca tot ai destul timp, citeste Odiseea, insa te avertizez ca sunt muuulte capitole.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Pupici la toto bebei bolnaviori .
Bianca draga , stai calma nu sarii asa in sus. Nimeni nu a zis ca nu ai drepturi daca esti mai noua. Nu cred ca e cazul sa faci ironii gratuite la ce ti-a zis Astery cu ajutorul de la socrii/ parinti. sa stii ca una e sa nu ai pe nimeni dar nimeni pe care sa te poti baza sa lasi copilul chiar si o ora , doua si sa fii in permanenta cu el si alta e sa stii ca te poti baza pecineva la o adica in caz de nevoie.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bianca, mersi frumos!
Irina, pai si eu as spune la fel, dar ieri cand s-au felicitat copiii, multe s-au intrebat retoric: dar cine e Luana? Cine e Sheba? etc. Si cam au dreptate, zic eu.
Bine ca nu face urat Mario de la canini.
Astery, dar ce s-a intamplat cu Kikiriki? A facut inseminare? Daca ai timp, spune-mi si mie, ca m-ai facut curioasa.
Cata, la noi casa arata bine dupa ce vine baba sa faca curat, o zi-doua, dupa aceea...mor de ciuda.
Alina, ai grija cu febra si mai du-l la medic daca nu scade. Se pare ca te-ai bucurat cam repede, ofof.
Azaz, bine si asa. Nici Diana nu a facut deloc febra, iar otita vine cu febra mare.
Giova, plangi dupa masaj? asa eram si eu. Si asteptam cu nerabdare saptamana urmatoare. Acum nu mai am ce astepta..ca n-am mai facut de 3 luni. Iar cu cosmetizarea listei, e naspa sa tot scoti si sa bagi pe cineva. Dar o data la 3 luni cum zici, e ok.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

Azaz, Mariei si sa se faca repede sanatoasa! Febra nu a facut?
Astery, pai eu tin minte ca s-a mai facut odata curatenie pe lista si din aceleasi motive, ca erau mamici care nu intrau cu lunile. Pe mine nu ma deranjeaza, ca nu-mi cer de mancare , dar daca atunci s-au discutat niste motive, nu vad de ce nu si acum? Bineinteles, nu vorbesc de AndreeaC, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Nu mai stiu cine ma intreba cum a facut otita. Pai cred ca din cauza mucishorilor, desi eu n-am prea vazut ca era infundat nasul. Probabil ca mai sunt si alte motive, de care eu nu stiu. Bine ca a trecut.
A mai bagat 100 ml lapte si acum doarme. Azi ii fac mancare de pui cu sos de rosii din borcan (pt bebelusi).
O intrebare: fetelor care dati mancare la borcan, care este procentul de carne? Ca sotzul a luat doar pt 6 luni si acolo procentul e de 15 %. Daca aveti borcanase pt copii de la un an, spuneti-mi si mie care e procentul de carne, sa fac o comparatie.
V-am lasat, ma duc la o tigara.
Ingrid S si Diana

Ingrid m-am uitat pe 3 feluri de mancare, sant de la 12 luni in sus si toate au 8% carne.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid e frumusica Anna, dar Diana are niste ochi...ar face pereche misto cu al meu . @ blonzi cu ochi albastri .
Ce mai stii de maseuza aia a ta, care facea masaj pt. slabit? a mea face numai de relaxare sio nu ma prea incalzeste pe mine asta.
Eu borcanase cu carne nu am, asa ca....
Bianca tu esti o noroatimucoasa ca ai unde sa mai lasi copii, cateva ore/zi. asta e foarte bine, mai ales pt. noi mamicile, care mai avem nevoie de o pauza cateodata si nu o putem lua.
Astery poate ii ies maselutele lui razvan, de nu a vrut laptic. Cel putin Marco asa face.
Bee ce fain ca nu ai simptome . dar de ce va mutati? tot in chirie stati?

INTREBARE
Ai vostri se dau cu capul de pat, dulap, etc?
Marco are o placere meschina sa de-a cu capul in dulap, sau de capataiul patului, sau cand sta in scaunul de masa.
Trebuie sa ma ingrijorez

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput