Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Hello mamici,
Ieri nu am apucat sa scriu ca a fost liber Robert si va dati seama: net la greu
Astazi este carnaval aici, s-ar putea sa se inchida toate magazinele la 12.00.
Anasebe cum gasesti casa cand vii de la sv? Strange bona dupa Tibi?
Bianca ms pt info cu privire la apa distilata pt fierul de calcat
habar nu aveam
Alina voi santeti la fel ca noi, Angelo doarme in pat ca si Ayan
Il pun doar ziua sa doarma la el in patut ![]()
Cata vecinii tai au dragoste cu nabadai ![]()
Se muta? Am vazut pozele din Muller
Ma duceam si eu cu Angelo pe acolo si-i dadeam in mana jucarii
iar cand plecam le puneam la loc
Ai vazut ca nu iti spune nimeni nimic 
Alina sant super misto pozele de la mare si din Spania 
Fetelor scriu mai tarziu, nu am inspiratie
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
alin@ spune:
Gio, si noi cu capul de pat, mai ales daca mami zice: "nu e voie". Are o placere sadica, vb ta.
Ingrid, nu stiu ce sa mai zic, o fi vreo viroza, la dr il duc daca face febra mai mare, tuseste sau iar mucisori. Sa speram ca nu.
Astery, si noi facem fitze la lapte, azi spre ex a vrut, dar ieri f putin.
Maraki, deci si voi dormiti cu el. Eu am mai zis, nu ma pot abtine de drag. Si eu folosesc fierul de calcat cu apa de la robinet si vad ca e super strong. Acum vizionez poze cu Angelo, am foarte mari restante cu pozele. Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre
Ana, pupici Clarei!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
loren@ spune:
Eu stiu cum e sa stai legata de Bia 24 din 24!
Din oct. de cind am mers la o nunta si am lasat-o peste seara la mama, nu am stat separate nici 2 secunde!
Iar acum la crizele de la dinti deja simt ca o iau pe aratura!
Giova si Bia a inceput sa se bata peste gura si sa se dea cu capul de pat cind o doare! Ce vrei tu, masaj de remodelare?
As vrea sa-mi remodeleze si mie cineva burtile!
Maraki se pare ca si-au luat catel vecinii...cica se vor muta pina de Paste...I hope so!
Ingrid...nu curatenia e problema..ca o dau de cap cit de cit, desi mi-ar trebui sa vina cineva sa-mi spele geamurile si draperiile, perdelele ci DEZORDINEAAAAAAAAAAAAAAAaaaa
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
Am vazut poze cu bb Angelo. S-a facut mare si mai frumos!
Am citit si povestea nasterii Iarinei. F frumoasa!
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
alin@ spune:
Ingrid, si eu am grija singura de Ayan, ma ajuta si Gabi seara si in week-end si conteaza mult. Asta a fost alegerea mea, nu-mi place sa se bage altcineva. Gatesc si fac curat printre picaturi cand mai sta in tarc si seara cand vine Gabi. Si in week-end, bineinteles. Am calculatorul in camera lui si stam aici toata ziua aproape, pe jos cu jucarii, in brate, cum vrea el.
Poze cu noi
loren@ spune:
Mama ce mare pare Angelos...si ce de cirlionti!!
Mie toti copilasii din poze mi se par mari..ca si Bia...dar cind ii vad pe viu, imi dau seama ce micuti sunt inca toti!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Ingrid...si eu am observat ieri cand intreba nu mai stiu cine care Sheba... se pare ca numai eu ma agit pt niste nimicuri. In fine...chiar nu ma mai doare capu`. Pe cine cunosc "virtual" ii urez "la multi ani" pe cine nu...
Giova...si Dani se da cu capul cateodata, am observat asta la el de cateva luni dar nu intotdeuna...la oglinda am observat ca ii place cum suna, la tablia patului cateodata...habar nu am.
Cand a fost o prietena din America la noi, mi-a spus ca nepotelul ei se dadea cu capul de pereti odata ca nu vroia nush ce de mancare..mi s-a parut ciudat atunci si nu am cerut mai multe informatii despre asta ca imi era rusine baiatul are vreo 3 ani ...(in gandul meu m-am gandit ca cine stie ca avea copilul..dar parintii lui sunt medici amandoi si m-am gandit ca daca matusa vorbeste cu asha dezinvoltura despre asta..poate nu are nimic, sau e normal)
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Maraki..fierul meu nu imi scoatea aburi si m-am gandit ca e din cauza calcarului. Si ce m-am gandit eu...sa bag Calgon in el
. Sa vezi ce iesea de acolo dupa ce am bagat Calgon...si l-am dus la curatat ca vesnic iesea ceva alb din el cand calcam.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
acina spune:
Buna ,
Alina pupuici lui Ayan .Sa se faca bine, iar a facut febra?
Eu nu sunt de acord sa se scoata fete din lista chiar daca nu sunt active.
Azaz sanatate Mariei.Furnicile ce fac?
O duc bine?
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Giova spune:
Inseamanca nu e numai al meu asa. O fi vreo apucatura specifica varstei. eu prin carti nu am gasit despre asta nimic.
Aia de la mobila n-au venit sa ia reteaua aia, si eu trebuie sa-l culc pe Marco
. dau cu ei...le-am zis sa sune ciu o zi inainte, ca sub pat am salteaua veche (de 1 an), si nu stiu la cine sa o dau.Asa ca voi sta cu ea in sufra, caci sub pat nu o mai pot baga, ca reteaua are un picior pe mijloc.
Si vroiam sa si iesim...dar cred ca dupa ce se trezeste.
Cata am vazut-o pe Zana cum e tunsa, gata scapati de V.I.P-uri? se muta?
Alina sa nu-ti spun cum e casa mea...nu am facut sapt. trecuta curat si acum e musai. Cine ne-a pus sa punem gresie crem pe hol si in bucatarie? tot se vede pe ea
.
Bianca ai scapat de examene, acum esti fericita.
maraki am auzit ca la voi e carnaval, ce fain.
Sora-mea a fost la cel de la venezia, si s-au pictat pe fata, super fain.
am vazut 2 spiridusi costumati, in conte/contesa, iti venea sa-i papi, nu alta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra