Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
miraklucker spune:
bianca , nu-i nimic!!!
Ma duc in pat, iar ma pinde miezul noptii!!! ....si de facut tut n.-am facut nimci din ce am vrut
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
loren@ spune:
Neata...hai ca am inceput bine ziua...dim. cum s-a trezit a cerut "apa"...e a 2-a oara cind o face,prima data acum 10 zile, sa vedem daca o tine minunea...dupa care a stat pe olita singurica, l-a facut pe pp si kk s-a ridicat si a plecat...i-am zis sa vina si i le arat ca sa o laud , s-a aplecat sa le miroasa si in secunda urmatoare, jap cu bibe cu apa drept in olita!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
La multi ani Sabina, Luana, Oana si Andrei!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
alin@ spune:
Silvi, nu vad pozele! E ok link-ul?
Dani e un scumpic pe masina! Bianca, merci ca mi-ai zis cu umidificatorul, inca nu l-am stricat.
Noi suntem dupa o noapte cu super show, pana pe la 4 nu a dormit deloc, marait si plans in continuu, si apoi s-a culcat, dar cate 5 min treaz si 5 dormite. Suntem chiauni, mai ales Gabi care merge si la servici. Bine macar ca de dimineata nici mucisori, nici febra, nici tuse. Ce raceala o fi fost asta asa scurta? Si ii mai dadeam si antibiotic daca ma luam dupa pediatra!
Ayan s-a trezit si s-a iutat fix la usa si a inceput sa strige ta-ta, ta-ta. Si ieri a gasit in sertar o poza cu Gabi si mi-o arata cu degetelul si tot asa, ta-ta, ta-ta. E topit ta-su!
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
alin@ spune:
Moni, unde este filmuletul cu Dia nervoasa?
Silvi, acum ma uit la poze, era un punct in plus pe acolo.
Poze cu noi
loren@ spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Bia nazdravana
poze noi
loren@ spune:
Alta chestie...nici sa danseze nu o mai pot lasa ca a inceput sa faca piruete si ameteste si se imprastie pe gresie!
Bia nazdravana
poze noi
monica70 spune:
ALINA ASTA E MAI HARD
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061228&ctime=160459
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
dana_ene spune:
'Neatza si de la noi!
Alina, sanatate multa lui Ayan. Ma bucur ca azi e ceva mai bine.
Astery, cum e dupa vaccin? Noi maine mergem sa-l facem.
Cata, wow! Ce fetitza isteatza e Bia, bravo ei!
Bianca, l-am vazut s eu pe Dani cocotzat pe masina de pompieri . Se vede ca-i place, bravo!
March, am vazut poze de la intalnire. Mai, ce frumosi sunt amandoi . Superbi dobrogenii nostri mici!
Moni, spor in tot ce faci. Dia, ca de obicei e the best. Parerea mea !
Eu sunt chiauna. Cred ca si Roxana are o eruptie suparatoare de dintisori sau maselute, nu stiu ce... dar e foarte scancita mai ales noaptea.
In rest pot s-o laud ca a uitat definitiv de mersul de-a busilea. Merge foarte bine, ba incearca sa si alerge alaturi de sora-sa. Va imaginati ce chiote, ce distractie pe ele.
Scuze pentru erorile din mesajul catre Bianca.
Mi-am dat seama ca trebuie sa-l recitesc, dar n-a fost chip cu una bucata pustoaica care scancea lipita de piciorul meu ca vroia in brate si alta bucata domnisorica ce-mi cerea desene animate "acum! acum! acum!"
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
alin@ spune:
Moni, exact asa face si Ayan cand vrea ceva!Nu se lasa si urla pana obtine! Si nu mai uita odata! Credeam ca numai al meu e ma incapatanat asa!
Poze cu noi