Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 10
miraklucker spune:
Multumesc fetelor de aprecieri....toti sunt frumosi doar sunt ai nostri.
moni, m-am conformat, am mai pus poze!!!
acum se incarca....s-au incarcat
March....si pentru tine ! .....tu cand mai mergi la control? cum te mai simti?? O sa -ti spuna ce e???
....hai ca Denisa pleca si eu care asteptam sa ne spuna ce e bebele!!
Mirela, noi am avut vreme frumoasa pe munte, chiar si ceva zapada, liftul era inchis dar cu saniuta te putea da. soare si vreo 10 grade. Selin a fost super fericita, n-a scos nici passt. a dormit vreo 3 ore inaite de a pleca. In schimb Daria nu a dormit nici in masina asa ca s-a dat de 2 ori cu sania, s-a urcat in carucior si a adormit. Am trezit-o noi peste vreo 2 ore cand ne-am dus in restaurant sa bem o cafea.
Ingrid...si eu am sperat asa putin ca poate or iesi si ai mei cu ochii albastri, macar unul, amandoua bunici au ochii albastri, dar nu a vrut sa fie. Si ca veni vorba de ochi albastri. Sora mea a suferit rau cand era mai mica ca de ce nu a mostenit-o pe mama. Acum cred ca si-a realizat visul macar pe de-o parte. Fata ei cea mare are niste ochi superbi dar l-a mostenit pe taica-su nu pe bunica (apropo tu cred ca o stii pe sora-mea, nu?).
va pup si nopate buna....ma doare un cap, ma duc si eu la culcarica!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Noi am fost la Real la ceva cumparaturi de fructe, legume si lapte si acum vrem sa ne retragem in dormitor, ca tare obositi suntem.
Moni pai la cate mai dormi la noapte?
Mira, daniela, Bianca .
pe maine, noapte buna.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
silvi_2005 spune:
O seara frumoasa tuturor!!
Am vazut pozele cu copilasii Mirei, sunt tare draguti toti, pupici Mira, cred ca esti o mamica fericita.
Bianca sa va fie de bine cina,
Am vazut ca vb de copii cu toane, Alain se lasa sie el joc daca nu-i face cineva pe plac dar eu nu-i acord atentie si ii distrag atentia, ini nici un caz nu-i fac moftul pentru care s-a lasat jos.Acum e tare alintat ca il cam lasa ai mei sa faca ce vrea dar nu le mai zic nimic ca dupa aceea nu o sa mai fie langa bunici si o sa le simta lipsa.
Moni, chiar ma gandeam azi ca nu mai avem demult vesti de la Anda, ai mai vb cu ea?Ce mai fac ei?Mi-a dor de ea si de piticotul ei, cred ca e marisor acum.
Eu urez de pe acum LA MULTI ANI SARBATORITILOR : LUANA, OANA, ANDREI SI SCUMPICEI SABINA !!! ca nu stiu cnd o sa mai reusesc sa intru inainte de a pleca.
Alina, pe Pc-ul de aici nu am decat poze de la petrecerea de un ana a lui Alain pun aici cateva http://www.dropshots.com/silvi2.
Scuze ca am scris asa de incalcit dar sunt obosita.O noapte frumoasa si linistita va doresc,
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
GIOVA pa probabil ca de obicei ma culc pe la 00 ,daca nu dupa Am restante uriase de somn.
MIRA asa da,las ca am cu ce ma delecta in pauzele de lucru.
SILVI Anda n-are net acasa inca,iar la lucru e f.ocupata,chiar m-am gandit sa o sun zilele astea ca si mie mi-e dor tare de ea,dar n-am apucat,nu mai stiu nici cum ma cheama
Acum ma lupt p-aci cu kg de declaratii,downloadat programele pe urma completate,plus fisele fiscale,ordine de plata,or sa urmeze bilanturi
Si Diana de cand s-a trezit e cu in sus,zbiara ,crize ,n-a vrut sa manance nimic ne tot arata altceva ... si in final am depistat ca voia marul de pe birou A rontzaiat la el,a mai aruncat pe jos,a mai zbierat agatzata de mine...Chiar acum iar mi-a aratat ca vrea iar mar si cum nu i-am dat sa vedeti urlete si tavalit pe jos Pana la urma e in bucatarie cu husbandu,cred ca s-a hotarat sa pape ceva serios.
Si iar a dat in noi cu mainile de nervi ... si pe urma cum stie ca e vinovata,isi lipeste capul de piciorul meu si se gudura!!! Asa afacut si cu taica-su mai devreme
Trec inapoi la munca
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Silvi, drum bun, vacantza placuta si sa te intorci cu bine la bebe Alain care o sa te astepte cu drag...si binenteles la noi.
Mira, sa iti traiasca copii, Selin e frumos ca o fetitza
Eu am vrut sa mai trag din poze pe Dvd si constat ca nu mai am Dvd-uri goale.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA Chiar asa mai! Numa' ca Selin e chiar fetitza!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:
Ce??? hai mai...eu credeam ca e baiat...pe bune acuma...
Am vazut eu ca e imbracat in rosu dar ce..baietii nu poarta rosu?.
Of...iar am dat-o in bara
Serios ca nu stiam
Mira sorry
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA atata bai sa fie.Hai ca daca era vorba de Vladimir era de intzeles sa il crezi fetitza Da Selin baiat ... de la nume fu confuzia,nu?
A papat Diana grisul cu lapte pe care nu-l vrusese.Cum credeti? I l-a amestecat nebunu' cu iaurt
Biancas spune:
Ia uitati ce bine stau eu aici sus
Biancas spune:
hehe...cautam omuletzul care face pa-pa si l-am gasit pe Popa..alias Teolinda
Noapte buna tuturor