Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

bianca , nu-i nimic!!!
Ma duc in pat, iar ma pinde miezul noptii!!! ....si de facut tut n.-am facut nimci din ce am vrut

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata...hai ca am inceput bine ziua...dim. cum s-a trezit a cerut "apa"...e a 2-a oara cind o face,prima data acum 10 zile, sa vedem daca o tine minunea...dupa care a stat pe olita singurica, l-a facut pe pp si kk s-a ridicat si a plecat...i-am zis sa vina si i le arat ca sa o laud , s-a aplecat sa le miroasa si in secunda urmatoare, jap cu bibe cu apa drept in olita!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

La multi ani Sabina, Luana, Oana si Andrei!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Silvi, nu vad pozele! E ok link-ul?
Dani e un scumpic pe masina! Bianca, merci ca mi-ai zis cu umidificatorul, inca nu l-am stricat.
Noi suntem dupa o noapte cu super show, pana pe la 4 nu a dormit deloc, marait si plans in continuu, si apoi s-a culcat, dar cate 5 min treaz si 5 dormite. Suntem chiauni, mai ales Gabi care merge si la servici. Bine macar ca de dimineata nici mucisori, nici febra, nici tuse. Ce raceala o fi fost asta asa scurta? Si ii mai dadeam si antibiotic daca ma luam dupa pediatra!
Ayan s-a trezit si s-a iutat fix la usa si a inceput sa strige ta-ta, ta-ta. Si ieri a gasit in sertar o poza cu Gabi si mi-o arata cu degetelul si tot asa, ta-ta, ta-ta. E topit ta-su!

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Moni, unde este filmuletul cu Dia nervoasa?
Silvi, acum ma uit la poze, era un punct in plus pe acolo.

Poze cu noi

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Alta chestie...nici sa danseze nu o mai pot lasa ca a inceput sa faca piruete si ameteste si se imprastie pe gresie!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA ASTA E MAI HARD
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061228&ctime=160459

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza si de la noi!

Alina, sanatate multa lui Ayan. Ma bucur ca azi e ceva mai bine.

Astery, cum e dupa vaccin? Noi maine mergem sa-l facem.

Cata, wow! Ce fetitza isteatza e Bia, bravo ei!

Bianca, l-am vazut s eu pe Dani cocotzat pe masina de pompieri . Se vede ca-i place, bravo!

March, am vazut poze de la intalnire. Mai, ce frumosi sunt amandoi . Superbi dobrogenii nostri mici!

Moni, spor in tot ce faci. Dia, ca de obicei e the best. Parerea mea !

Eu sunt chiauna. Cred ca si Roxana are o eruptie suparatoare de dintisori sau maselute, nu stiu ce... dar e foarte scancita mai ales noaptea.
In rest pot s-o laud ca a uitat definitiv de mersul de-a busilea. Merge foarte bine, ba incearca sa si alerge alaturi de sora-sa. Va imaginati ce chiote, ce distractie pe ele.

Scuze pentru erorile din mesajul catre Bianca.
Mi-am dat seama ca trebuie sa-l recitesc, dar n-a fost chip cu una bucata pustoaica care scancea lipita de piciorul meu ca vroia in brate si alta bucata domnisorica ce-mi cerea desene animate "acum! acum! acum!"

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Moni, exact asa face si Ayan cand vrea ceva!Nu se lasa si urla pana obtine! Si nu mai uita odata! Credeam ca numai al meu e ma incapatanat asa!

Poze cu noi

Mergi la inceput