Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 5
kristinutza spune:
hehe, votat frumusetile!
acum va las, sa bag ceva somn, sa-mi refac neuronul.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diplodocus spune:
Salutare!
Am votat si eu Galushca si Petra
Multumiri pentru admirat site-ul
OAANA- ai gasit ceva pentru pishcaturile bestiei? Eu nu stiu ce sa zic,n-am patzit, dar spune ce folosesti sa stiu cind va fi cazul
DIANA- bravo pentru "tei"
Luca e chiar invers face semnul pt "Gata" dar nu cel pt mai vreau
Noapte buna, pupici la bolnaviori
Luca-Mihnea Cel Voinic
andreeeea spune:
Votat piticodromitele noastre dragi, Petra si Galushca! Succes!
Vazut un dragalas de Luca, pe un super site .
Pupam bolnavoirii .
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
nanadana spune:
salutare am intrat special sa votez frumustele Petra si Alexandra
in rest nimic de raportat,toate bune si frumoase ca inainte,adica oboseala este pe primul loc
dar de ce sa suparat fetelor Ioana???????,am zis ca ii respect dorinta dar chiar ma intristeaza ca nu vine sa ne fac cel putin un mic cucu ,ioana iesi dupa perdea ,pupi de la noi
Anya20 spune:
diplodocus, ai un beietel frumos foc. Sa ma uit mai bine la el si sa ma concentrez sa-mi iasa la fel
Alina Radu Teodor si Anya Ioana
olguta12 spune:
Poate o sa ziceti ca a dat strechea-n mine... dar nu-sh unde sa votez.
Se vede ca-s copchil facut la betzie, nu?( chiar daca tata nu bea decat CICO pe vremea aceea).
BiuMil... si iti spun ca e pe pagina 6 (cu toate ca sus la adrese scrie pagina 5), si e pe ultima coloana din dreapta( de la fereastra- care mai tine minte melodia lui Dan Spataru?), a doua de sus.
Deci...iaca linkul din nou
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5
Nu-i bai cu votatul..eu doar ma holbam la ea, de parca n-as avea fotografia pe birou
Deci...multumim pt voturi( chiar daca HABAR nu am cum sa votez) dar daca-mi spuneti cum, votez piticii nostri de cate 2-3 ori... ca sa fie treaba rotunda..
JADI..pupici pe burtici..si tot astept LINKUL de la Odisee, pt damele cu burtici si fara licurici... hai nu-ti fie frica, te rog. PROMIT ca n-am sa bag frica in ele, si am sa ma port frumos.
Hai, hai..nu mai sta in cumpana..spune-mi si mie unde le gasesc
Iar am uitat cine mi s-a adresat. Sint dusa de-acasa cu vaca la raze. Asta SIGUR. Ma lasa memoria de tot..deci..."The first sign that senility is setting in"
Asa ca... mozol discret pt toata trupa de shoc de pe Piticodrom, de la A la Z si de la Z la A
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
Galushca
POVESTEA DREI PISHCOT
Dory232002 spune:
Votat si eu printesele
Aici ne puteti vota si voi
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
DORY & ALEXANDRA DENISA