Salon infrumusetare Up2U - Carrefour

Salon infrumusetare Up2U - Carrefour | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Ati auzit de el? S-a deschis in Carrefour Colentina. Si am sunat si eu sa intreb de preturi, nu am intrebat decat pentru vopsit si este 180 ron doar un vopsit . Cum vi se pare pretul, ca mie mi se pare exagerat. Merg si eu la un stilist super in zona Traian, deci in centru si tot nu e asa scump. Si si-au mai deschis si in Colentina cu asemenea preturi.Sau am ramas eu in urma cu preturile....dar nu cred, mi se pare o suma prea mare, totusi.
Vreau sa stiu daca a fost cineva, totusi la ei si daca sunt asa de buni precum preturile.

Sa il ajutam pe Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bigbag spune:

Ohhhhhhhhhhhh am fost si eu decurand si mai sunt si nishte tute pe acolo de rad cu gura pana la ureche sau se cearta ca tzigancile-n piatza!! vroiam sa ma relaxez... de tot rasul! servicii de k k si preturi super mari ! nu recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Da , patroana de acolo este o chinezoaica.
Din cate stiu,un minut la solar este 20 de mii,sa-ti pui unchii false vreo 800 de mii,vopsit depinde de par,mie mia zis ca la parul meu mediu imi ea acolo vreo 700-800 de mii.Si am zis si eu mai bine lasa.
Am o prietena care lucreaza acolo si mi-a zis ca fac smenuri la bani,deci iti cere mai mult decat face.
Asa ca nici eu nu-l recomand.

annes

Mergi la inceput