Ati auzit de el? S-a deschis in Carrefour Colentina. Si am sunat si eu sa intreb de preturi, nu am intrebat decat pentru vopsit si este 180 ron doar un vopsit . Cum vi se pare pretul, ca mie mi se pare exagerat. Merg si eu la un stilist super in zona Traian, deci in centru si tot nu e asa scump. Si si-au mai deschis si in Colentina cu asemenea preturi.Sau am ramas eu in urma cu preturile....dar nu cred, mi se pare o suma prea mare, totusi.
Vreau sa stiu daca a fost cineva, totusi la ei si daca sunt asa de buni precum preturile.
Sa il ajutam pe Alexandru
Ohhhhhhhhhhhh am fost si eu decurand si mai sunt si nishte tute pe acolo de rad cu gura pana la ureche sau se cearta ca tzigancile-n piatza!! vroiam sa ma relaxez... de tot rasul! servicii de k k si preturi super mari ! nu recomand!
Da , patroana de acolo este o chinezoaica.
Din cate stiu,un minut la solar este 20 de mii,sa-ti pui unchii false vreo 800 de mii,vopsit depinde de par,mie mia zis ca la parul meu mediu imi ea acolo vreo 700-800 de mii.Si am zis si eu mai bine lasa.
Am o prietena care lucreaza acolo si mi-a zis ca fac smenuri la bani,deci iti cere mai mult decat face.
Asa ca nici eu nu-l recomand.
annes