shampon colorant

shampon colorant | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Se mai gasesc shampoane colorante?
Folositzi asha ceva? Vreau sa incerc.....dar nu shtiu de care!Care sunt cele mai bune marci?

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu folosesc L'Oreal Casting - costa cam 240.000 ROL

in rest, la alti producatori - nu prea am gasit; parca mai erau niste pliculetele cu asa ceva la Palette, dar nu sunt sigura, folosea o colega de-a mea roscat si-mi spunea ca-i pateaza fata de perna

in orice caz, destul de slaba piata de creme colorante pt par, eu gasesc destul de greu chiar si L'Oreal Casting (doar unele supermarketuri si 1-2 farmacii), cel putin culoarea neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Samponul colorant acopera si firele albe???

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

da, eu de-asta-l folosesc (printre altele)

este de fapt o vopsea semi-permanenta (nu stiu daca-i chiar corect termenul), care iese la spalat dupa o anumita perioada de timp, sau mai bine zis dua un anumit nr de spalari ale parului

L'Oreal Casting iese cam dupa 6 saptamini - eu pt ca am si par alb si nu-mi place sa se vada la radacina - ma fac lunar; acum a aparut o formula noua de L'oreal Casting - Color Gloss - care iese dupa 24 spalari - dupa cum scrie pe cutie (inca nu l-am incercat)

Mergi la inceput

Teo, vreau sa te mai intreb ceva, ca vad ca stii despre ce este vorba.
Cum se foloseste samponul acesta, te speli cu el ca si cu orice sampon sau il tii in cap ca pe vopsea?
De unde il cumperi si cat costa??
E mai putin agresiv decat vopseaua, sau care este diferenta intre vopsea si sampon colorant?
Si inca ceva, te speli cu el in mod normal in fiecare saptamana, sau il folosesti doar o data pe luna de ex, cand vrei sa acoperi firele??
Multumesc si scuze ca te stresez, dar ma intereseaza ptr. aceeasi problema, a firelor albe si daca e mai simplu as folosi sampon. Multumesc.

Mergi la inceput

Anda,
pt ca ma vopsesc lunar (ca sa-mi acopere firele albe, sa dea stralucire parului etc.), m-am decis sa nu mai folosesc vopsea pemanenta, ci sampon colorant, pt. ca nu are amoniac, deci este mai putin agresiv pt par

m-am uitat si eu pe piata cam ce se gaseste (adica mai nimic si m-am decis la L'Oreal (desi vopseaua lor permanenta nu mi se paruse grozava)

cutia costa cam 240.000 vevchi, contine tubul cu sampon-vopsea, un fel de neutralizator (parca) - astea 2 se amesteca impreuna - extrem de simplu si curat, balsam protector de culoare (desi mica sticluta, este arhisuficient de la 1 luna la alta, eu am par lung) si manusi

se aplica pe par ud, dar bine sters cu prosopul, cu aplicatorul incorporat tubului-sticluta cu vopsea ; eu folosesc si pieptanul si pensula de vopsit, ca asa ma descurc eu mai bine, dar nu este absolut necesar

dupa aplicare la radacini, il masezi bine ca pe un sampon obisnuit (ca sa se intinda pe tot parul si sa intre uniform)

stai 15-30 min. (citesti pe cutie), apoi te speli

e bine sa folosesti: balsamul pe care ti-l dau ei in cutie: mirose f. frumos, ingrijeste intr-adevar bine parul (il descurca bine, ii protejeaza culoarea) si faci si o economie (nu mai trebuie sa cumperi un alt balsam); un prosop mai uzat, pt ca la prima vopsire cel putin iese culoare din par (eu vb aici de negru, dar parca si tu esti bruneta, nu?), incearca sa nu te culci cu el ud pe perna (ca s-ar putea sa o murdaresti ; la urmatoarele spalari, vopseaua va continua sa iasa, dar din ce in ce mai putin, in orice caz, prosopul cu care stergi parul nu se mai murdareste.

de gasit o gasesti pe la Cora; Primavera (City Mall, nu stiu daca mai e si in alta parte); Carrefour - nu sunt sigura; farmaciile Dona

ca nuante de negru: negru simplu, negru bleu + saten inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Eu i am cumparat mamei mele (tot cu multe fire de par alb) un nuantator de la BES (Regal Color sau Regal Soft Color, parca asa se cheama), e cu o cutie asa cafea cu lapte. Vreau sa zic ca e perfect, ii iese exact ca si cu vopsea iar firele de par alb se acopera perfect. Dureaza cam 2-3 luni. Pe cutie scrie ca nu contine amoniac si e cu extracte de plante. Are si o gama variata de culori. Deci ce sa zic..merita incercata, mama mea e super multumita de ea. N a mai incercat altceva de atunci.
Aaaa..si eu il am aplicat exact ca pe vopsea, cu pensula, ca sa fiu sigura ca iese omogen.

Mergi la inceput

Multumesc Teo, am sa incerc si eu , sa vad unde gasesc. Si eu tot par negru am. Mi-a recomandat cineva sa iau negru-albastrui, deci eu m-am ferit de nuanta asta sa nu arate prea artificial. Cu negru simplu nici nu se cunoaste ca sunt vopsita, ca am un par f. negru de la origini. Mai degraba as incerca un negru spre caramiziu, dar nu am vazut pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu, nu acopera firele albe!
Am cam doua luni de cand nu m-am vopsit si se vad multe fire albe, ieri mi-am dat cu o masca de la L'oreal si mi-a revigorat culoarea dar nu mi-a acoperit si firele albe!

quote:
Originally posted by anda141

Samponul colorant acopera si firele albe???

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am avut de la Palette , dar evident ca nu a prins pe parul meu , am avut cred ca2 tuburi si nu a ajuns ,se vedea doar la radacina.
Se aplica la fel ca o vopsea normala , mai pateaza daca te culci cu parul ud , evident.
eu am gasit in Selgros colorant si era un raft intreb plin de el . cautati si pe acolo.

giulia , pai era masca sau colorant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

bine v-am gasit .si eu caut un sampon colorant-nuantator eficient pentru cateva fire albe si foarte enervante. folosesc tot casting de cateva ori pe an (3, 4 ori) stiu ca mai era wela soft dar cantitatea parca mai mica, nu avea balsamul atat de bun ca l.oreal-ul si oricum nu se mai gaseste. in general sunt multumita de casting- nuanta se duce treptat,nu raman "radacini" , balsamul, am mai zis, super, si il poti folosi mai multa vreme,..dar pt mine nuanta parca nu e chiar cea mai ..am parul tot aproape negru..si as vrea sa il fac spre nuanta cafelei- maroniu inchis.Foloseste cineva nuantator profesional? de la ce firma? cat costa..? stiu ca mai exista de la l-oreal pt brunete o gama de marouri care deschid o nuanta- doua parul dar nu am experimantat desi ma tenta- insa cred ca aceea e vopsea si nu mai vrea cu amoniac, am parul subtire si abia mi l-am insanatosit cu tratamenteee..succes si sa fiti frumoaseeeeeeeeeva astept cu impresiii

Mergi la inceput