shampon colorant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Maxinne, cu ce tratamente ai reusit sa ti insanatosesti parul?? Si al meu e ft subtire si vai de capul lui..Astept raspuns cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

am mai vazut aseara la TV reclama la crema coloranta Londa

nu stiu cum este, dar ma gindeam sa v-o semnalez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Multumesc pt raspunsuri!
Trebuie sa caut prin magazine crema aia de la L'OREAL shi pe cea de la Londa....sper sa gasesc!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

draga tierry, eu am facut vreo 2 cure de selezin- tablete cu minerale de la walmark -seleniu, zinc si o concentratie nu f mare de vitamine a,c,e, b6-o luna o tb pe zi, pauza 10-15zile,din nou o luna-am inceput sa folosesc sampon pt copii o perioada, apoi mi-am luat samp prof de la joico-pt volum- si doar samp colorant + cat mai putine produse gen spuma,fixativ..parul nu se mai rupe-eram disperataa-nu mai cade intr-atat {incat sa observe pana si sossu' ca-s multe fire de par pe jos, perna.. }si chiar are un luciuuuu
acu' ce-i drept firele albe nu prea se coloreaza (si caut ceva de colorat cat mai putin agresiv dar eficient-pliculetele de la palette sau londa nu au avut nici un rezultat la mine..nu m-am interesat la coafor ce nuantatoare prof or fi, ma gandeam ca poate aveti voi idee,..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Eu mai folosesc cateodata Palette, cand imi iasa culoarea ( sunt roscata ) . Si mama foloseste tot Palette dar alta nuanta, un castaniu inschis , si ii prinde peste parul alb.( are 55 ani si de vreo 7 ani de cand i-au aparut firele albe tot cu Palette se face; este mai greu insa ca nu prea se gaseste culoarea cu care se face ea)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Am uitat sa spun ca am incercat mai multe feluri , de la diferite firme si nu mi-a prins deloc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgii08 spune:

Tierry, te rog mult spune-mi unde ai gasit nuantatorul BES.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by georgii08

Tierry, te rog mult spune-mi unde ai gasit nuantatorul BES.

Nu stiu daca esti din Iasi...aici il gasesti in Mall la et.1, la magazinul de cosmetice. Daca nu esti din Iasi poti intreba in general pe la magazinele de cosmetica sau in mall-ul din oras. In general pe unde mai au produse BES.

Mergi la inceput