Aspirante optimiste >20 ani (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

anca eu nu am discutat foarte mult cu tine dar daca am intrebat ceva(si in general cand cineva pune o intrebare) sunt cateva fete cate raspund clar si la obiect printre care si tu...as intelege sa nu mai scrii aici daca te-ai muta la odisee dar asa...

irina stef ai luat saridon??stiu ca ala e bun pentru cap...altceva ce sa-ti zic pe mine cand ma mai ia cate o durere de cap incerc sa adorm si cand ma trezesc nu ma mai doare...poate esti mai stresata zilele astea sau vreun proiect important la serviciu si te solicita mai mult ...incearca sa te detasezi un pic ...poate trece si durerea
bea un ceai de tei cu miere ca e calmant bunfa o baita relaxanta cu multa spuma si stai mult in cada intinsa cu ochii inchisi si gandeste-te la ceva frumos...altceva nu-mi mai trece prin cap

edit: laurica acum am vazut ...multumesc frumos pentru urare si ca te gandesti la mineam vazut ca si la cap trecut mi-ai urat sanatate si am uitat sa-ti raspund...scuze si inca o data multumesc frumos sa-mi zici cum stai ca am citit eu pe la durerea...ca prestasi multisor

IEPURASII

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

NUSHULICA intr-adevar sunt cam stresata zilele astea ca am fost in concediu si de ieri cand am revenit am gasit hartzoage ptr o luna,asta e.dar ma doare de ieri de la panz,aseara m-am culcat si m-am trezit tot cu durere.saridon nu am in casa am luat un nurofen acum si am ascultat sfatul tau si ma duc la o baitza poate alung durerea.
ps:saru^`mana

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

Ramonella: felicitari, am citit din urma si am vazut si poza testului.
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos
ziceai ca nu ai simptome?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

bun venit noilor aspirante si sa dea Dumnezeu sa mergeti la odisee cat mai re
pede.
Oana felicitari!!!!!!!! s-ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
ma bucur tare mult ca sunt din ce in ce mai multe gravidute!!!!!! sa dea Dumnezeu sa continue tot asa!
Yasmi eu sunt bine. pe 1 ar trebui sa-mi vina, asta in cazul in care imi vine la 28 de zile. nu stiu ce sa spun....sunt tare nervoasa ca si inainte sa-mi vina. am inteles ca toate femeile carora le-a pus gips, au ramas insarcinate. daca ii sa nu raman, as fi prima . si daca nu raman, vreau macar sa mi-i se regleze cilcul, sa mi-i se curete chistuletele si sa fiu sanatoasa tun.astept pe saptamana viitoare pachet de la sora mea, cu ceai de coada soricelului, ceai de coada calului, ceai de napraznic,ceai de galbenele si extract din mugur de zmeur. voi lua toate astea si cu siguranta ma vor ajuta.
Anca sa-ti treaca supararea. cum sa nu mai postezi aici? cred ca glumesti....
fetelor, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anca, am ramas muta de uimire cand am citit ca nu mai vrei sa scrii din cauza unui lucru atat de banal. Ti-am si spus ca STIU ca nu ti-ai dat seama cand ai pus parola ca sunt fete care nu vor sa-si faca publice pozele. Si asta e, trebuie sa le respectam dorinta. Sunt cazuri multe in care asa-numiti ziaristi au urmarit o poveste pe DC si au publicat-o in ziar cu poza persoanei respective. Ce-ar fi sa apara cazul uneia dintre noi intr-o revista, cu toate problemele prin care a trecut si sa mai fie si poza langa?! Te rog sa intelegi ca nu am facut-o cu rautate. Deci nu sunt vinovata cu nimic fata de tine. Sper sa analizezi lucrurile mai bine si sa intelegi. Am schimbat parola si am sa ti-o dau, asa cum am s-o dau la toata lumea.
Asa ca, te rog, revino si nu mai fi suparata pe mine! Daca vrei nu mai vorbi cu mine, dar nu renunta la Aspirante Optimiste, pt ca fetele tin la tine!!! Tu poate ma , dar eu te .

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor! O zi cu soare si teste II.
Oana, felicitari si tie, iti doresc un bebe sanatos si frumos. MA bucur mult ca ai reusit!!
Acadea, bine ai venit !!

Ancutza, te rog din suflet nu pleca. Eu de obicei citesc, postez mai rar , cand am de pus o intrebare sau cunosc raspunsul la o intrebare. DAr acum am intrat special sa le felicit pe fete si sa te rog sa nu pleci. Mie nu mi-a lasat impresia ca Ioana ti-a facut un repros, doar te-a atentionat civilizat. Asa ca, PLEASE, revino printre noi. Hai

http://tt.lilypie.com/Yr7Sp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anais, bine ai venit! Nu te supara pe noi, dar mesajele tale apar mai tarziu si se intampla ca nu le vedem la timp. Si cand apar apar pe paginile precedente... Asta se va intampla, asa cum a explicat si Irina, pana vei scrie 10 mesaje.
Alysh, ma bucur ca macar tu m-ai inteles...

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Neata fetelor! Raportez Z1 , din pacate a fost o dereglare asa ca poate luna viitoare e mai norocoasa! Tin pumnii pt voi in continuare!!!
ANCA
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Va pup pe toate,va multumesc ca tineti atat la mine si cred ca am exagerat aseara ,dar la momentul ala m-a cam deranjat mesajul acela scris mare cu rosu.

Winter imi pare rau ptr Z1,dar cum stii asta inseamna un nou inceput
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!!!!
Ancut mi-a stat inima in loc cand am vazut c anu mai vrei sa scrii.Noroc ca ti-ai revenit,ca daca nu primeai bataita.
Eu in continuare nu am nici un simtom.Aseara am mai facut un test barza,betisor si e super pozitiv.Trebuie sa fac poze sa-l pun si pe ala.
Cine vine azi la odisee????

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput