Aspirante optimiste >20 ani (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

nu stau mult pe forum ca ma duc la si pe urma si bineanteles asa ca vb. maine daca numai intru.
mult!
irlandeza sper ca esti bine, am citit tot ce ai scris pana acum si ma rog pt. tine.

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

baby, ti-am trimis pe mail parola...

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Imi spune si mie cineva la cat timp dupa HSG am voie sa ?
Poate da DD si apare luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Vad ca nu ma baga nimeni in seama!!! Poate ca sunteti prea ocupate! Si maine e o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna seara dragutzele mele!!!

Ioana, , esti o dragutza!! mersi in primul rand pt ca ai intrebat de mine!!! iar in al doilea rand pt faptul ca ti-ai tinut promisiunea in legatura cu contul cu poze!!

eu nu am mai intrat pt ca am fost plecata al munte, unde a fost superb, a fost zapada multa!!!

spre rusinea mea nici nu am ajuns sa citesc tot din urma, dar am vazut ca Ramonella e gravi, felicitari din suflet!!! si oanar de asemenea felicitari pt burtica!!! imi cer scuze daca mai sunt fete gravi si nu le-am mentionat, am sa citesc din urma si am sa revin!!!

eu azi z21, luna asta nu mi-am luat TB, nu am facut teste de ov, doar loveeee

irlandeza tin pumnii in continuare sa fie bine!!!

didi, tu parca erai cu ghipsu', cum e??

va imbratisez cu drag pe toate!!!!
ne "auzim" maine seara! am plecat la......"treaba"....:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

irina stef lazariana si olivia multumesc frumos fetelor pentru sfaturi intre timp am aflat si eu de ele si chiar acum stau cu sarea la ureche si pe urma o sa pun si catel de usturoi...e groaznic inca n-am terminat cu raceala si m-a apucat urechea asta

noi am prestat doar o data luna asta si anume duminica deci in z14 ce-o fi o fi...sper totusi sa nu se intample chiar luna asta ;a cate pastile am bagat in mine si la cat de racita am fost

oana felicitari pentru sarcina!!!sa ai parte de o sarcina usoara

apropo pe unde umbla kriss ???oare ne coace o surpriza?

ioana sa fie bb si la tine luna asta cu durerea aia nu stiu ce sa zic mai bine astepti pana mergi la medic fara sa iei nimic

ade sa iasa II la test

IEPURASII

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

NUSHULICA sper sa-ti treaca durerea si sa nu te ia mai tare ca stiu cat e de ingrozitor,si nu uita sa nu intre apa in ureche ca fereasca DUMNEZEU eu m-am ales cu timpanul perforat ca nu stiam.insanatosire grabnica.
Mai fetelor ce ma fac eu cu durerea asta de cap ce ma tzine de ieri de la pranz si nu cedeaza?simt ca o iau razna

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello
Nu am postat parola cu intentie si sincer nu am crezut ca o sa fie o problema asa de mare ,nu cred ca daca vrea cineva sa intre acolo,fie el si obsedat are ce sa faca cu pozele noastre ,dar ma rog.
O sa termin capitolul asta pe care l-am deschis eu ,nu de alta dar nu vreau sa ramana vreo aspiranta sau vreo graviduta pe langa listuta,dupa care nu o sa mai postez la subiect.
Anne o sa mai sangerezi putin si trece si poti sa prestezi imediat ce te simti in stare,la ovulatie o sa fii ok.
Anais bine ai venit si esti trecuta pe listuta.
V-am pupat pe toate.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ce-mi place sa mai citesc de cate o graviduta
Oana, felicitari, draguta Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina usor si fara greturi si sa ai un bebe sanatos si perfect

Ancutzule de ce sa nu mai scrii la subiect? Nu mai esti aspiranta sau nu mai esti optimista? Nu creeed

Edit: Nushu multa sanatate! Bea multe ceaiuri cu lamaie. Ce fain ar fi sa se prinda bebe chiar acu, cand ai prestat doar o data! Ca doar nu ai luat nush ce pastile! Bebe e rezistent in primele lui saptamani de viata

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANCUTZvrei bataitza?pai cum sa nu mai scrii tu aici cand tu erai aia care venea cu incurajarile si sustzinerea morala ptr fete!hai trebuie sa continui sa scrii si oricum nu ai sa mai scrii mult aici ca o sa fugi repede la odisee.pai nu asa s-a stabilit azi?
ANAIS nu te supara,mesajul tau anterior nu s-a vazut ca era moderat asa cum sunt primele 10 si apar mai tarziu.da sanii mariti si durerosi si pofta de mancare marita,pot fi simptome de sarcina,si mai ales daca tu asa te simti e bine.mai asteapta pana in ziua ciclului si faci un test zic eu ca sa stai linistita.dar zic eu ca e bine daca tu te simti diferit,DOAMNE AJUTA

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

-IRINA-

Mergi la inceput