Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

mihailescu teodora, imi vine sa te pup! Si uite, chiar o fac , asa mare bucurie mi-a adus mesajul tau. Acum abia astept laparoscopia!!!

iumosa, chiar asa, eu asta raspund curiosilor - se pare ca nu-i asa usor cum credeam .

Kora, BRAVOOO, cu toate panzele sus spre BB...

Dragelor, eu m-am ticnit de tot, gata, m-am convins. Asta-noapte am visat ca faceam un test de sarcina si mi-a iesit pozitiv, si scria pe mai multe becuri mari verzi (ca cele de la semafor) POZITIV . Ei, spuneti si voi! Da' ce bine am dormiiiit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Multumesc mult Aylin!!!
Astept mai multe detalii dupa ziua de maine cand mergi tu, pentru ca eu merg abia peste vreo 2 sapt. Oricum m-am mai luminat putin.
Iti doresc multa, multa bafta si sa ai un bb sanatos.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Bravo Kora, chiar ca ai linie dreapta spre bebe acum!!!! Este atat de aproape!
Dar, ia zi, dupa luna cu AC, ce inseamna procedura p-zisa? Iti face punctia? Adica in aprilie esti ???
Super!!!!
In visul meu , erai o fata nu prea inalta, bruneta, cu parul scurt...Da, ar fi foarte frumos sa ne vedem in realitate, si cu burtici ar fi si mai frumos!

Vali, fata! Iti multumesc ca ai raspuns la apel, iti doresc numai bine si astept vesti de la tine, atunci cand vei considera tu ca este momentul.

Mmc_nd, hai ca m-ai facut sa rad cu testele tale si cu semaforul...

Gema, Aylin, va doresc o sarcina usoara in continuare si bebiti frumosi si sanatosi!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Kora, Iyoana si va multumesc!

Valentina
poze
Sa-l ajutam pe Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by Iyoana
Zenobia, nu azi e ziua in care ar trebui sa-ti faci testul?? Ia zi, cum se intampla?
iyoana

deocamdata nu ma grabesc cu testele; m-am saturat de cate teste negative am vazut in 3 ani si ceva. Oricum mai am de pus Utrogestan vreo doua zile pentru ca am ovulat abia in z18. Asa ca mai astept. N-am nici o tragere sa fac testuletul.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Buna fetelor!Si eu ma pot considera noua printre voi, cu toate ca va urmaresc zilnic de ceva timp.Sunt si eu pacienta dr T din noiembrie,iar acum sunt la a 2 a monitorizare.Am o intrebare la voi: pt IA care este procedura 'tehnica', adica cum se procedeaza?Va multumesc anticipat
Apropos,mai are cineva programare maine dimineata la monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Maria251ro, bine ai venit oficial printre noi . Te voi trece pe listuta de tutunarese de la inceputul fiecarui capitol. Daca vrei, imi poti da detalii despre diagnosticul tau ca sa le adaug acolo.

UIte ce am gasit despre inseminare pe un site medical:

"Inseminarea artificiala reprezinta unul dintre cele mai rasunatoare succese ale tehnicii medicale. Procesul prin care se realizeaza este extrem de simplu: in perioada ovulatiei se plaseaza cativa spermatozoizi in uterul femeii.
Dezvoltarea copilului are loc in mod natural, ca si cum sarcina ar fi fost produsa pe cale sexuala. Singurul elemnt artificial in acest proces al conceptiei este plasarea spermei langa ovul. Fecundarea are loc la un moment dat, in timpul celor 24 de ore in care are loc ovulatia. In ziua programata, donatorul [tatal] pune la dispozitie o mostra de sperma colectata cu aproximativ doua ore inaintea inseminarii. Dupa incheierea operatiunii de inseminare artificiala, este introdus in vaginul viitoarei mame un burete de mici dimensiuni, invelit in plastic, pentru a mentine sperma in locul unde a fost plasata. Acest burete este asezat chiar in fata uterului si poate fi indepartat dupa aproximativ sase ore, fiind extras cu ajutorul#351; unui cordon atasat de el, asemanator celor folosite pentru tampoanbele interne. Este recomandabil ca pacienta sa ramana in pozitia culcat aproximativ 20 de minute dupa inseminare. Chiar daca procesul de fecundare a fost fortat sa se produca prin interventia medicului, conceperea si sarcina sunt in intregime naturale."

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Multumesc mult Zenobia!
Sincera sa fiu inca nu am depistat ce am.Adica e o mare dilema pt mine.Am ovulatie, am spermograma buna, dar......nimic.M-am gandit pt luna viitoare la o IA.Daca nu o sa mearga nici asa, fac laparo(citez Tutu).

quote:
Originally posted by Zenobia

Maria251ro, bine ai venit oficial printre noi . Te voi trece pe listuta de tutunarese de la inceputul fiecarui capitol. Daca vrei, imi poti da detalii despre diagnosticul tau ca sa le adaug acolo.

UIte ce am gasit despre inseminare pe un site medical:

"Inseminarea artificiala reprezinta unul dintre cele mai rasunatoare succese ale tehnicii medicale. Procesul prin care se realizeaza este extrem de simplu: in perioada ovulatiei se plaseaza cativa spermatozoizi in uterul femeii.
Dezvoltarea copilului are loc in mod natural, ca si cum sarcina ar fi fost produsa pe cale sexuala. Singurul elemnt artificial in acest proces al conceptiei este plasarea spermei langa ovul. Fecundarea are loc la un moment dat, in timpul celor 24 de ore in care are loc ovulatia. In ziua programata, donatorul [tatal] pune la dispozitie o mostra de sperma colectata cu aproximativ doua ore inaintea inseminarii. Dupa incheierea operatiunii de inseminare artificiala, este introdus in vaginul viitoarei mame un burete de mici dimensiuni, invelit in plastic, pentru a mentine sperma in locul unde a fost plasata. Acest burete este asezat chiar in fata uterului si poate fi indepartat dupa aproximativ sase ore, fiind extras cu ajutorul#351; unui cordon atasat de el, asemanator celor folosite pentru tampoanbele interne. Este recomandabil ca pacienta sa ramana in pozitia culcat aproximativ 20 de minute dupa inseminare. Chiar daca procesul de fecundare a fost fortat sa se produca prin interventia medicului, conceperea si sarcina sunt in intregime naturale."

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

-ici la toate fetele.
Iyoana mersi. Am putine emotii cu examenul auto, pt k ani de zile sotul nu m-a lasat sa dau de permis pt k ii e frica k intra cineva in mine,iar acum cand s-a hotarat vreau sa-i dovedesc k iau din prima.
La ora la care avem programare trebuie sa fim deja cu gigeii recoltati?
Bravo Kora , tin pumnii...
Bine ai venit Maria251ro si fuguta la -dute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Zenobia fac galerie , nu se stie niciodata, D-zeu e mare.

Mergi la inceput