Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

N-am vrut sa ma grabesc si sa ma precipit!Am lasat sa treaca 6 sapt,tinind cont ca ov.mea a fost mai tirzie,am vrut sa fiu sigura ca vad ceva acolo!
Cu noroc,poate-aud si inimioara!

Teodora6 fix
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Tinem pumnii!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Fetelor: Multumesc pentru raspunsuri.
Si cand te gandesti ca lumea spune ca e usor sa faci copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Ysa, cu siguranta ne vom vedea sambata! Bafta la examenul de conducere!

Teo tinem pumnii sa auzim si inimioara batand cu puteeeere!!!

Zenobia, nu azi e ziua in care ar trebui sa-ti faci testul?? Ia zi, cum se intampla?

Iumosa, ai dreptate, toata lumea zice ca e asa simplu sa faci copii...ei, uite, ca nu e!

Silvy, vad ca ti-au raspuns fetele despre rezultatul spermogramei. Eu nu prea ma pricep, dar o sa aduc si eu rezultatul de sambata si le comparam.

Kora, asetpt sa ne spui ce au spus cei doi, MAtei si Tutu, in urma intalnirii de astazi. Tin pumnii! si, off topic, am visat azi-noapte o fata de ziceam ca esti tu si vorbeam, bineinteles, tot de facut copii....

Vali, -ici si pentru tine, ca stiu ca ne urmaresti din umbra!

Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Buna dragi fete!
Am si eu o intrebare pentru cele mai experimentate. Am inteles ca la Triplu test se merge imediat dupa eco facuta de Dr. Iosup.
va rog spuneti-mi si mie daca trebuie sa fac programare inainte si mai ales unde este Genetic Lab(am inteles ca acolo se face). Eu sunt din provincie si ma descurc destul de greu in Buc.
Am inteles ca in zona este capatul tramvaiului 41 cu care eu probabil voi veni eu fiind din Ploiesti? Cine stie sa-mi spuna mai multe, va roooooooooog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Da, Iyoana, va urmaresc din umbra, citesc tot, nu-mi scapa aproape nimic. si ma gandesc la voi, la toate, va tin pumnii si ma rog sa va fie bine.
Azi, in mod special ma gandesc la Kora si ma rog pentru ea, este una dintre cele mai optimiste si curajoase persoane si o admir in mod deosebit pt. acest lucru.
Kora bafta multa, fata draga!
In rest pup toate fetele, tutunici vechi, noi, aspirante, sau .
Sa aveti o zi buna!

Valentina
poze
Sa-l ajutam pe Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am venit si eu de la "intalnirea' pe fuga cu doctorasul nostru.Era saracutul asaltat de femei la usa cabinetului cu tot felul; de probleme , nu doar monitorizari, avea consultatii si dansul trebuia sa ajunga urgent si la un curs.Dar in fine....pe mine deja ma cunoaste si desi era usor nervos mi-a zambit frumos si m-a chemat sa imi vada analizele.Verdictul lui e ca sunt toate analizele bune si ca avem sanse mari.Urmez in continuare AC aproape o luna de zile dupa care trecem la protocolul in sine. Ma voi duce totusi saptamana urmatoare la o eco numai asa ca vreau eu la dansul la cabinet.

graviduta Teo si astept sa imi spui detalii de la prima intalnire cu bebele tau!!!
Iyoana si cum aratam in visul tau?Cred ca ar fi cazul sa ne intalnim odata si in realitate nu doar in vise,sper cu burtici cu tot!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

gema, Genetic Lab este intr-adevar pe la capatul tramvaiului 41, pe strada Garleni. Poti sa intri pe site-ul www.geneticlab.ro la contact, si vei vedea si o harta. mai exact nici eu nu stiu, urmand sa ma duc maine acolo. Daca nu e prea tarziu, iti voi explica atunci. In principiu, cum mergi pe linia tramvaiului 41, treci de stadionul Steaua care e pe partea dreapta si apoi se face o straduta la stanga (nu stiu cat dupa stadionul steaua) la un bloc cu o florarie la parter. Aceea e strada Garleni. Ocolesti blocul de pe colt, si intrarea e prin spate. Asa mi-a explicat T.

Sper sa te descurci, sau daca mergi dupa ziua de maine, iti voi explica mai exact. De la Gara de Nord, poti lua autobuzul 205 pana la intersectia cu Turda. De acolo iei tramvaiul 41.

Aylin, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: SUCCES!!! M abucur ca totul e ok!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali draga ma bucur ca ai dat un semn, cand ai timp spune-mi despre tine ce mai faci, cum esti , aici sau in PM.M-au impresionat cuvintele tale , iti multumesc
Maria multumesc draga mea si tie bafta in continuare

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput