Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Zenobia, tin pumnii pentru maine la test!

maria215ro, fooarte ciudat... nu mai stiu, aveti probleme cu spermograma, poate de asta v-a recomandat? Mie mi-a zis clar ca de asta "se strica procentul de reusita la IA" (ca se face inainte laparo), a zis-o de parca era un fel de trofeu personal, asa simpatic! Oricum, iti doresc succes.

mihailescu teodora, sa-ti traiasca inimioara, ce ma bucur pentru tine! In dulcele targ n-am mai fost de la Craciun (acum stau in Bucuresti), si mi-e taaare dor!!!

kristind, iti inteleg frustarea, am patit-o si eu. Dar daca dr. T te-a chemat, mergi acolo linistita. Sa stii ca exact de la o discutie pe tema asta (ca sunt prea multe persoane fara programare la usa) intre Ramona (enervata) si dr. T (blajin) mi-a venit ideea sa cautam o solutie mai buna pentru cabinet.

mihavasoi, uraaaa, bine ca-i bine BB, are Doamne-Doamne grija de voi!

Multumesc pentru galerie, fetelor! Sa stiti ca eu nu fac nici un test pana cand n-am ceva intarziere, deci in nici un caz saptamana aceasta. Azi este ultima zi de Utrogestan, huhhh, ca ma eneveaza scurgerile de la el!!! Mie pana acum mi-a dat intarzieri de CM, chiar n-o sa ma grabesc cu testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Zeno , dar eu de obicei am dureri de sani care incep cam cu 10-11 zile inainte de CM. si au inceput! deci este clar, nu are sens sa-mi fac ganduri prea mari!
sambata mergem la spermograma.

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Si eu am fost aszeazraz la Tutu si acum imi dau seama ca le stiu si pe Kitty_nic si pe Teodora si cred ca si pe Nicole.
Imi pare bine fetele de cunostinta data viitoare o sa va apostrofez....
Oricum la bebici...
Si noi (eu si sotul) l-am vazut pe bebe care acum este mare are 62 mm si aproape 13 saptamani. Toata seara sotul meu a fost incantat de cartofiorul lui (este de marimea unui cartof). Pe 8 martie poate ne face bebe cadou si aflam sexul lui caci mergem la eco morfo...

mirella
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Multi -ici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Teo, data viitoare sigur vorbim! Eu cand am intrat am intrebat-o chiar pe Kitty nic cine este ultima persoana, si era chiar ea! Am stat pe masuta aia rotunda de langa scara si am motait. Stiu cand te-a intrebat Tutu daca n-ai mai fost o data, iar Kitty nic i-a raspuns ca ai mai intra tu sa-l mai vezi pe BB! Atunci m-am gandit ca sigur esti tu, dar n-am avut curaj sa va abordez. Uffff! Data viitoare!

Kitty nic, acum te stiu si pe tine!

Mirella, tu unde ai stat, ca sa te reperez?

Iyoana, nu depune armele ca mai ai de asteptat! Sanii te dor si daca esti insarcinata, asa ca e de bine!

Mihavasoi, nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine! Ai vazut ce doctor avem?

Zeno, hai cu vesti bune!

Se mai monitorizeaza cineva maine dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

PUPICI PENTRU TOATE FETELE
ZENO ASTEPTAM MAINE II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Hai Zeno maine cu vesti bune ca sa mai rasara si soarele pe strada(topicul) nostru.

Eu nici nu indraznesc sa imi fac sperante, dar acuma am observat ca s/au marit sanii si ma dor un pic la atingere , dar asa e inainte de ciclu.....si mai am si 3 zile de utrogestan.....

O seara buna va urez la toate si multi .
Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Astazi, z31 o liniuta clara.
Asta este, o luam de la capat. O noua luna, o noua strategie. Sa-mi fie invatatura de minte ca alta data sa nu mai sper si sa nu-mi mai fac teste fara o intarziere clara.
O zi buna!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Ce tratament da dr. Tutunaru pentru un chist maricel (5cm) pe ovar unei femei care isi doreste cat mai repede un bebe? Sa zicem ca e un chist din acela care se resoarbe... E si alt tratament in afara de AC?

Luni am programare la doctorita mea si o sa vad ce-mi da, dar as vrea sa stiu cam ce medicamente da Tutunaru.

Multumesc tuturor! Sper sa ma puteti ajuta, caci, momentan, sunt intr-o stare de disperare...

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Multi pentru Zenobia. Noi suntem alaturi de tine si impreuna vom trece peste toate. Va rasari soarele la un moment dat si pe strada noastra.

O zi buna va doresc la toate.

Mergi la inceput