Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 13
ysa26 spune:
Am intrat putin sa va salut si fug la firma.
Iyoana iti dau un sa-ti treaca putin supararea. O sa iasa soarele si pe strada noastra...
Alexia
-ici pt toate fetele
kristind spune:
Buna fetele!!
In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe la voi .
Acasa nu prea mai imi merge netu, iar la serviciu am avut niste probleme - a murit una dintre sefele mele- si nu am mai putut intra.
Am si eu o nelamurire: am facut eco la Iosup in sapt 14, a doua zi am facut TT si mi-a dat rezultatul peste 3 zile, iar Tutu mi-a zis cand am rezultatul sa vin la el sa il vada. Am sunat-o pe purcica de Ramona sa o intreb daca este Tutu la cabinet, iar ea in loc sa imi raspunda la intrebare, ma intreaba de ce vreau sa stiu???? am cumva programare?? si am incercat sa ii spun ce mi-a zis Tutu, iar ea mi-a retezat-o: deci doamna nu aveti programare, inseamna ca nu aveti ce sa cautati la cabinet!! Acolo nu vine cine vrea, se vine doar cu programare!!!
Imi venea sa ii dau cu ceva in cap, nesimtita!!!!
Dar ma voi duce vineri fara nici o programare!!!!! mai merge cineva, fara programare?? Credeti ca mi-ar zice Tutu ceva? Of..m-am descarcat!! Va pupic!!!
kristin 15+
aylin_tarcan spune:
kristind, acelasi lucru mi l-a spus si mie T. Si in concluzie, ma voi duce fara programare. am vazut ca asa se procedeaza. insa nu stiu el cand este la cabinet si cand nu, dar voi merge la nimereala. am intrebat si eu exact ce intrebi tu, dar cum nu a stiut nimeni sa imi spuna, eu voi merge fara programare.
totul a fost ok la iosup? ce IR-uri ai avut?
Aylin, 14+
mihavasoi spune:
Salutare!Am fost ieri la dr nostru si m-am linistit.Bebe e bine, i-am ascultat inimioara.A fost emotionantPentru chist mi-a dat sa fac Pregnyl si daca nu reactioneaza, imi face punctie.Peste doua saptamani , la control.Sper sa fie bine.Va pup si va multumesc pentru toate sfaturile.( chiar m-ati ajutat foarte mult)
7+
KoraPop spune:
Mihavasoi ma bucur pt tine!DD te va ajuta prin dr. T si cu chistul acela, roaga-te si ai incredere.Am si eu o verisoara gravida acum in 7 luni si are un chist de la inceputul sarcinii pe care dupa nastere il va scoate laparoscopic,la inceputul sarcinii a deranjat-o un pic ,dar pe parcurs totul a fost foarte bine.Bafta!
Kristind si succes in continuare, au trecut greturile?
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Da, Kora, ai dreptate si tu, offf...
ysa,
mihavasoi, ma bucur sincer pentru tine, chiar intrebam ieri de tine si vad ca ne-ai dat o veste foarte buna!
teo, felicitari!
iyoana
kristind spune:
Aylin, am analizele acasa si nu pot sa iti spun exact; stiu doar ca unu este crescut!! vedem ce zice tutu! Babelina mea se scarpina la ochii era tare somnoroasa!! Sper sa fie bine!
Kora, nu mi-au trecut greturile - aseara am vomitat ultima oara - asa ca...deja am intrat in 4 luni si sper sa miste, poate imi trec!! Va pupic!!!
kristin 16+
claucia spune:
Kristind felicitari pentru eco, nu fi suparata, in general stiu ca a invatat multa
lume sa mearga fara programare si de aici parte din aglomeratia monstruoasa care este
cateodata...nu pune la suflet. Daca ti-a spus sa vii sa ii arati, mergi fara grija
Eu am mers pe la 8 seara pt ca asa mergeam mereu, nu mai tin minte daca m-am programat
dar cred ca nu, eu stau f aproape si-mi era usor chiar daca nu avea timp de mine insa.
Astept si eu sa vad cum ti-au iesit analizele, sa ne scrii rezultatele cand ajungi acasa.
Te dezamagesc un pic...bebele misca dupa 18 saptamani, unele mamici la a doua sarcina spun
ca misca mai devreme dar multi, mult mai tarziu. Mie cred ca mi-a miscat bebelina...dar odata
si acum s-a calmat. Cica la inceput misca la cateva zile.
Pupilici multi.
Clau
18+
kristind spune:
Claucia, voi scrie doar daca merge calculatorul - pentru ca nu prea mai raspunde la comenzi- trebuie reinstalat windows-ul. Daca nu voi scrie maine la servici, ca oricum le iau la mine, ca sa pot pleca direct de la servici la Buc. Mai vine cineva maine, dupa-amiaza?? Apropo-unei prietene i-a miscat la 3luni si jumatate - de aia sper eu sa miste si bebelina mea
Va pupic!!!
kristin 16+
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by kristind
deci doamna nu aveti programare, inseamna ca nu aveti ce sa cautati la cabinet!!
... deci n-o mai baga in seama si fa cum stii tu!
Elflo, va astept cu mare drag la Bucuresti!
Mihavasoi, sunt tare bucuroasa sa aud ca totul este bine! Ai vazut ca nu d... asa de negru? O sa fie bine si in continuare, ai sa vezi!
Yoana, nu ziceai tu ca mai ai pana la CM??? Poate or fi de la altceva acele dureri. Nu vreau sa te fac sa speri, dar ieri imi ziceai ca mai avem de asteptat cu galeria... Te pup si ai grija de tine!
Pup toate fetele si va urez o seara buna!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]