Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicole31 spune:
Buna, fete dragi!
Zenobia, eu nu zic nimic de test, ca nu vreau s-o-ncasez... deocamdata, dar galerie am voie, da?
Teo, si eu am fost azi la Tutu, si am impresia ca ne-am intersectat. Erai cu un pulover portocaliu si ai stat de vorba cu o graviduta, si ea cunoscuta mie din vedere? Daca da, atunci ca nu v-am abordat! Oricum, ai auzit inima lui bebe?
Kitty nic si aylin, sa va traiasca fetitele!
Azi la monitorizare m-a intrebat Tutu cand sunt "abonata" pentru laparo, si cand i-am spus ca pe 13.03, marti, a zis ca inseamna ca o sa fie ghinion...pentru laparoscopie, ca nu o sa mi-o mai faca, pentru ca o sa raman gravi pana atunci. Ce sa zica si el, saracu'? Eu oricum nu mai imi fac nici o speranta. Astept increzatoare laparo!
toate tutunicile dragi mie: Iyoana, Ioana, Alexia, Clau, ana_p, Kora, mamidevladut, Feli, Kristind, Marinar, Amely ! (iertati-ma daca am uitat pe cineva)
mihailescu teodora spune:
Dragele mele,
am fost la Tutu in seara asta ,si-am iesit taaaaaaaaaare incintatata!
Am prima pozica cu punctuletul meu scump!!!!!
Nicoll,da,io eram aia!
Si vorbeam cu Kitty_nic!!!!!De ce n-ai venit la noi?Mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc!Cu ce erai imbracata?Stii ca am vb si noi de tine?Ii spuneam Cristinei ca din foto,pe tine te-am recunoscut,de la o monit.mai veche!Ce rau imi pare!Dar n-au intrat zilele in sac!Cind ai intrat?
Inimioara inca nu i-am auzit-o ca BB a fost conceput mai tz,prin z 19-20,si softul lu Tutu calculeaza ovulatia in z 14!
Dar e in grafic!
Sunt ffff fericita!
Dupa ce-am iesit,am ramas pe hol s-o astept pe Kityy!Si stateam oarecum in raza vizuala a lui T!DE cite ori iesea sa invite pe altcineva ,dadea cu ochii de noi!Iar la un moment dat cica:,,auzi,ma,tu n-ai intrat mai devreme?mai stai la rand inca o data?''M-as muta acolo ,pe scaunul rosu,sa ma pot uita la BB ori de cite ori am eu chef!
Zeno!Io nu te stresez!!!Fa-l cind simti tu!Dar ma rog sa fie bine!
Iesencele,mmc_nd,elflo,ce mai e,mai dragelor,prin dulcele tirg?
Mi-ati trezit nostalgii!Pai vreo 5 anisori mi-am petrecut si eu pe-acolo!Si n-am mai fost din 2000!Mi-e tareeeee dor!
Dar poate ajung curind!!!!
Va pupic de noapte buna!
Mami e cam somnoroasa!
Teodora6 fix
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Zenobia spune:
Elflo!!!! Hai ca asta-i buna... nu numai ca imi amintesc (inclusiv faptul ca era ziua ta), dar chiar eu i-am spus lui Tom despre cine e vorba . Nu-mi vine sa cred ce mica e lumea!!! Ce face Florin? Trebuie sa ne intalnim neaparat cand vii in Bucuresti! La ce ora esti programata?
Teo, ma bucur ca sunteti bine si tu si bb-lushul, va pupacesc pe amandoi si iti doresc sarcina usoara!!!
Fetelor, multumesc mult pentru galerie! Sper sa fie bine. Daca nu vad rosu pana vineri, incep si eu sa sper.
Va pupacesc. Noapte buna!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ysa26 spune:
Noapte buna fetelor si multi -ici! Ma duc sa mai citesc putin la codul rutier, poate reusesc si iau din prima permisul. Bye-bye!!!
Zenobia spune:
Fetelor!!! Avem o gravidutza noua!!!Andutzy. Bine ai venit !!!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
elflo spune:
Zenobia, venim pe 8 martie la Bucuresti si o sa plecam pe 10. Mai venim cu o prietena la pachet , tot la dr T. Sper sa pot sa-i fac programare miine tot pt data de 9 martie.Ti-am trmis un email adineauri.
Iyoana spune:
Fetelor, pentru mine nu trebuie sa faceti galerie!
am semne clare de CM.
nu va pot exprima dezamagirea...
iyoana
KoraPop spune:
Am intrat sa mai salut si eu fetele dragi mie si sa urez bun venit noilor tutunici!
-ici speciali pt Iyoana, nu fii tristuta, copiii se fac mai greu cand sotul e acasa si tu bantui prin Franta,las' ca incepe o alta luna, poate faci monitorizare nu?
Teo ma bucur ca ti-ai vazut samburelul, sa fii toata viata atat de fericita cum esti acum, o meriti pe deplin!
Kora
CARPE DIEM!
alexia28 spune:
Teo felicitari inca o data ma bucur ca ai vazut punctuletul
Ysa si mie mi-a zis Ramona tot asa devreme sa vin, sa speram ca si pot pleca de la serviciu la ora aia si sa ne vedem. Bafta la examen
Kitty ce ai facut la Tutu?
Telusa nu inteleg daca sarcina s-a vazut in uter cum este suspiciune de extrauterina?