Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Da, Irina are dreptate, raspunsul scris sunt obligati sa-l ia in considerare, vorbele zboara in vant...
Kriss, asteptam cu emotie sa treaca zilele!!!
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
Multumesc mult pentru sustinere!
am mai facut mai adineaori un test Barza si tot asa a iesit!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
LoraG76 spune:
yes, yes, tes! "suntem" insarcinate!!! Ca doar suntem la comun, nu? Deja 2 bebei, la mai mare! Hai, fetelor, care mai liciteaza?
pentru viitoarele mamicute, kriss si irina! Traiasca!
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
Lipsesc putin din zona si ma trezesc cu capitol nou si o veste bomba felicitari kriss ,in mod sigur doua teste nu au cum sa dea gres.
Sunt asa de fericita si emotionata!
Sa ne povestesti cum a reactionat sotul la aflarea vestii .
la toate fetele
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Neata..nu am somn si sunt putin constipata..
Irina, cred ca sunt aproape 5 sapt..ma duc azi la analize si luni cred la ginecolog(treb.sa il sun azi sa ma progr)!dupa calculele de pe net ar iesi DPN.25-27.10.2007!
Dupa ce am complotat toata ziua, cand i-am zis sotului aseara a zis ca banuia ceva..ca ma comportam cam ciudat..dar totusi el nu prea crede ca e adev..ca testele pot gresi si ca tre sa nu imi vina vreo 2 luni si at.pot fi siguraam zis at.ca voi astepta vreo 9luni pt.siguranta Barbatii astia!
Dar, s-a bucurat, normal!
v-am pupat!
sa stiti ca am renuntat la cafea de 2 zile
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
LoraG76 spune:
'Neata!
Kriss, Irina, ce mult ma bucur pentru voi! Si Iustina e nascuta in octombrie, deci cam aceeasi perioada de sarcina am avut si eu.
Kriss, hai ca ma faci sa rad...cica dupa 2 luni abia esti sigur...o sa-si dea el seama dupa 9 luni ca nu ai glumit cu sarcina!
Lora, mami de Iustina
angelapriboi spune:
Eu am nascut fetita pe 25 octombrie.Asa ca poate o sa nasti si tu la fel Kriss.Nu de alta ,dar sa putem sarbatori asa cu o mare petrecere.
Pupici la toate fetele si o zi buna.
AAAAAAAAA
si cred ca fiind prima pe ziua de azi trebuie sa dau intai cate un ceai la gravidute si apoi cate o cafea celorlalte fete.
Si ii asteptam pe tatici sa ne cinsteasca cu cate o sampanie