Sa tinem impreuna Posul Pastelui!
Raspunsuri - Pagina 12
Theiuta spune:
Iti raspund eu...prima.Nu sint catolica, dar participind la liturghiile Sf. Anton de Padova si spovedindu-ma, am primit dezlegarea sa ma impartasesc.
Revenind la intrebarea ta, este piine nedospita, si se numeste "ostie".Asa e, fetelor catolice? Fizic, nu prea are nici un gust, este fada.Din punct de vedere spiritual insa, este alta problema...este Trupul Domnului
Theiuta
poze cu Nicolas
felicia74 spune:
Buna!
Mihai buna intrebare! Uite ca o sa cer si parerea preotului meu, ca sigur ma va lamuri, stie sa explice foarte bine.
In privinta E-urilor, din pacate si "inainte" mancam destule din pateu, iaurturi cu fructe... Acum gatesc mai mult (de exemplu, chiar acum facniste chiftele de naut).
Eu sunt la inceput, e abia a doua oara cand incerc sa tin postul intreg, asa ca e mai greu. Daca ar fi sa mananc numai fierturi sigur nu as reusi... din pacate
Gabrielama sanatate multa!
Doamne ajuta!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
irina.c. spune:
quote:si eu am racit iar,a treia oara anul asta ma simt cam slabita,de azi o sa tin postul doar de carne .Speram sa pot tine mai mult timp ,dar nu ma mai simt in stare :(Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Gabrielama
Buna dimineata!o saptamana buna si usoara!Sunt in continuare alaturi de voi; sunt tare racita, sunt cam suparata... dar mergem inainte!GabiPlease think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Gabrielama spune:
Irina,
la mine cred ca e a sasea oara.....; de obicei, cum aduce Mara un virus nou de la gradinita, eu il dezvolt...; acum insa am facut-o pe pielea mea, am o sinuzita de nu mai stiu de mine. Of! Oricum, la tine e mai important sa nu racesti, ca ai bebelus mititel in burtica. Eu mai iau o pastila, ceva, dar tu nu ai voie.
Pana acum am tinut Post fara probleme; maine si poimanine insa, am sa plec din tara; de obicei, nu prea reusesc cand sunt plecata, pentru simplul fapt ca nu gasesc ce sa mananc; reusesc fara carne, in general, dar nu de tot... O sa vad cum ma descurc.
Sanatate! Si multumesc la randul meu pentru urarile de sanatate pe care mi le-ati transmis!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Marilena12 spune:
Buna fetelor,
Mie parintele mi-a spus ca daca trebuie sa plec din tara si nu pot posti (ex. pap la restaurant, sau sunt in vizita), sa tin macar de carne, cel putin la restaurant se poate comanda ceva fara carne, dar daca esti la masa cuiva, nu poti pretinde sa gateasca special pentru tine. Asadar, Gabi, postul este dupa puterea fiecaruia, este foarte buna si rugaciunea daca nu ai cum sa postesti.
Irina, ai grija de tine pentru prunc, sa-l hranesti cum trebuie si sa nu faci febra! O saptamana usoara tuturor!
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
Tzuni spune:
Nu reusesc sa tin postul culinar, sunt trista, incarcata de suparari, nu-mi place deloc... As fi vrut sa reusesc sa am un post adevarat, linistit, dar nu e... Inca mai sper!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni
irina.c. spune:
quote:Tzuni,nu renunta,macar cate o zi daca reusesti sa tii si tot e bine,ca incet-incet o sa reusesti mai mult.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Tzuni
Nu reusesc sa tin postul culinar, sunt trista, incarcata de suparari, nu-mi place deloc... As fi vrut sa reusesc sa am un post adevarat, linistit, dar nu e... Inca mai sper!_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Tzuni spune:
multumesc mult, Irina . Incerc...
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni