Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna fetelor. Vin oficial la voi in si sper sa stau urmatoarele 8 luni. Cu toate ca intrarea mi-a fost anuntata, de abia acum am avut curajul sa va scriu. Vin de subiectul FIV unde mi-am dus veacul vreo 2 ani. Acum se pare ca am reusit. Valoarea hcg in ziua 14 e 183. Asta inseamna ca e un singur copilas. Mi-au fost transferati 2 embrioni si unul s-a prins. Bravo lui caci o sa-l iubesc la nebunie si il voi alinta toata viata.
Simptomele mele: crampe premenstruale care acum s-au mai domolit, sanii durerosi si mariti, oboseala dar aceasta e data si de progesteron, iar de 2 zile ametesc.
Daca ar fi sa calculez UM aceasta ar fi 02.02.2007, si DPN 09.11.2007. In cazul acesta voi face o micuta scorpie ( eu vreau fetita).
De abia astept sa ma duc la eco sa o vad iar apoi sa-i aud inimioara. Dr. mi-a zis ca inainte de 5-6 saptamani nu se vede nimic. Din cate am citit bataile inimii apar in ziua 21 sau 23 sau 25, depinde de articol
Va doresc o sarcina usoara si dusa la termen.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Bine ai venit MONILAND,sarcina foarte usoara.
Mai fetelor eu am programare la dr vineri, adica la 6 sapt si 2 zile. Cand am fost la 4 sapt, nu s-a vazut nimic. Nici macar sacul embrionar. Acum sper sa se vada ceva
Mi-a dat preventiv pt mentinerea sarcinii duphaston. Eu le-am spus fetelor de aici ca am avut inainte deficienta de proogesteron...si-mi era, nu ca acum nu mi-ar mai fi, frica .Nu stiu daca la voi e ca la mine, dar am cosmaruri in fiecare noapte. Poate ca e normal, poate ca nu...incerc sa nu ma mai stresez si din aceasta cauza.
Nu stai, macar dati un telefon , faceti o vizita verbala....si vedeti daca sunteti in regula. Eu sunt foarte prapastioasa si , de aceea, pun mare accent pe dr acum.
Va pup si sa aveti mare grija de voi si de burtici , bineintels.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by mihaStroescu
dar ce sa fac? asa se face? am ajuns rpd acasa si am sunat-o pe mama s-o intreb daca nu cumva mi se intampla ceva daca ma sperii rau si mi-a zis sa ma linistesc ca nu e nimic (sper ca are si dreptate)

Acum mi-am aruncat ochii pe la voi si...sincer, nu ma pot abtine: Stiu un banc pe chestia asta:
Stateau de vorba 2 prieteni asa...cum stam si noi aici de vorba. Unul il intreaba pe celalalt:
- Daca o femeie e insarcinata si se sperie, copilul iese cu probleme?
Celalalt ii raspunde:
- Nu e adevarat...uite, mama era insarcinata cu mine si a fost la un picnic. Era muzica de la patefon, agitatie, lume multa... La un moment dat cade un mar din copac exact pe patefon, se zgarie placa, mama se sperie...si uita-te la mine ca eu n-am nimic, n-am nimic, n-am nimic, n-am nimic....

Evident ca e doar o gluma, asa ca Miha, n-ai de ce sa te sperii...si bine i-ai facut vecinului. Alta data sa nu mai faca.

Felicitari noilor -dutze si speciali pentru ancadragoman si Moniland

Andreea 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by fify

Bine ai venit MONILAND,sarcina foarte usoara.
Mai fetelor eu am programare la dr vineri, adica la 6 sapt si 2 zile. Cand am fost la 4 sapt, nu s-a vazut nimic. Nici macar sacul embrionar. Acum sper sa se vada ceva

5+

nici la mine nu s-a vazut la 4 sapt nimik. am fost azi la 4 sapt si 5 zile si tot nu sa prea vazut asa de bine, m-a chemat lunia viitoare la 5 sapt jumate. sper sa se vada atunci!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

5 sapt

Mergi la inceput

va spun detaliat vineri cum a decurs controlul, da?Pana acum ...tot nimic. Am vrut sa dorm in dupa-amiaza asta, dar mi-a fost teama ca la noapte nu o sa mai inchid un ochi.
Vorbeam cu o prietena cam cand incepe oare sa se cunoasca sarcina/ Sau cand incepe organismul sa stocheze si sa depuna kilograme?Sunt curioasa rau, nu-i asa?

5+

Mergi la inceput

la intrebarea mea nu raspunde nimeni????

5 sapt

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

bb-yasmi

intrebarea era daca am vazut ceva la eco?
eu am vazut o fasolica mica de 5 mm in 5 sapt juma

6+

Mergi la inceput

miha mersi de raspuns!
cealalta intrebare era : cand "trebuie" sa anunti la lucru?? si cum se procedeaza??

5 sapt

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

offfff, stiam eu ca tre sa mai scriu ceva. Ei bine, eu am anuntat imediat, pt a evita orie problema.Acum , nu stiu ce sa zic, nu stiu cum este mai indicat. Dar tinand cont ca am o relatie frumoasa cu sefii.....am dorit sa fiu fair-play !!! Nu am nimic de ascuns.Vreau sa mentionez ca sunt foarte manajata, nu car( oricum nu as avea ce), stau cat pot de mult pe scaun.De papat...la orice ora, nu trebuie sa ma ridic , sa plec sau sa astept o ora anume. Consulta-ti sotul, vezi ce spune si ...de comun acord puneti planul de bataie.
Pupici....si nu-ti fa prea mari griji. Totul se rezolva.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fify . Cu siguranta la 6 saptamani si 2 zile se va vedea ceva. Poate chiar si inimioara. Sa ne povestesti apoi cu lux de amanunte. In legatura cu kg. se zice ca in primele 3 luni nu ar trebui sa pui nimic pentru ca nu ajuta copilasul. Sunt doar kg acumulate degeaba pe care dupa aceea ne chinuim sa le dam jos.

Monica

Mergi la inceput