Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 26
cristiana70 spune:
DANA, 
, ma duc sa spal copchilu, apoi
materialele!
LILI, cum adica vaneaza hartia igienica? Wow, incep sa raman pe ganduri, cine stie ce-o sa faca si asta micu' peste doi ani. Si zici ca a trebuit sa scoti hainutzele lui bb ca sa vada ca nu-s ale lui? Care-i faza?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Salina spune:
Mersi mult, Dana.
Ma apuc sa ma documentez. Sunt foarte curioasa cum se stabilesc cantitatile. Hai ca intru sa citesc. 
Gaby - si eu trebuie sa dau examenul, am facut scoala in mai-iunie, printre greturi matinale si m-am oprit la examen ca o mare fraiera ce sunt (mi-a fost lene sa alerg sa depun dosarul ca deh, sotul era plecat din tara si comoditatea mea e maaaaaare cand vine vorba de alergat cu acte) Poate ne mobilizam si in privinta asta, ca mare lucru e sa poti fi independenta: tushti, te urci in masina si te duci unde vrea muschiu' tau 
Cristiana - mai bine acum curand, ca pe masura ce va trece timpul sunt mari sanse sa va razganditi
In sensul ca bebe nu va fi mereu asa cuminte ca acum si dup-aia cand o sa va pape urechile n-o sa mai aveti energie sa o luati de la capat. Nu stiu, zic si eu. Oricum, imi povestea socrela ca are o pacienta de 40 de ani care a nascut, e f f f slaba si are sani mici si are frate lapteeeeee si i-a luat copilul super in greutate. Am facut un fel de paranteza apropo de varsta, ca sa vezi ca nu e o problema.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
marybell spune:
alinuk in primul rand iti trimit mii de pupici, crede-ma imi vine sa te iau in brate, dar nu esti langa mine. de ce?
pentru ca am postat cateva mesaje in legatura cu aceste vaccinuri obligatorii, in momentul in care eram extrem de debusolata, asteptand din partea fetelor sfaturi, pareri si reactii. iar tu ai fost printre singurele care ai reactionat, probabil ca se va discuta mai mult in momentul in care se vor apropia termenele celorlate fete. se pare ca eu nu prea am avut norocul sa ma sfatuiesc cu voi aici pe forum, fiind printre primele care trebuie sa fac vaccinul de 2 luni copilului.
in fine...am hotarat dupa indelungi dezbateri:
avand in vedere ca statul ma obliga sa imi vaccinez copilul, (altfel am inteles ca vor fi probleme la inscrierea acestuia la gradinita, scoala) am ales sa il vaccinez insa NU cu vaccinul gratuit de la stat ci cu INFANRIX HEXA pe care l-am cumparat in dupa amiaza asta de la farmacia dona.
motivul: cei mai periculosi pentru bebelusul nostru par a fi virusii vii introdusi oral prin picaturile pentru poliomelita cu vaccinul de la stat, in schimb in Infanrix hexa virusul este mort. parerea mea personala este ca un virus mort introdus in organism nu prea are ce sa-i faca rau...
concluzia: din 2 rele eu am ales-o pe cea care am considerat ca ii face mai putin rau copilului. sper ca am ales bine, astept sa vad ce veti face voi la momentul respectiv, si mai sper sa nu regret alegerea.
va pup pe toate
aaa
va rog maine tineti-ne pumnii sa trecem cu bine peste episodul vaccinare, sa nu facem febra prea mare, noduli, mai stiu eu ce reactii adverse urate la vaccin.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
Salina spune:
Lili, ce dulce e Matei!!!!!!!!!!!!!
Mai spune 

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Albinutzza spune:
Marybell, bafta maine fara reactii urate. Dar din experienta mea cu primul copil, tot Infarix hexa am facuts i noi si n-a avut nici o reactie. La toate vaccinele de la aceasta firma a fost la fel: fara reactii, deci eu zic ca alegerea ta e buna
Cristiana merci mult 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Maria Antonia 1 Februarie 2007Bondariciu piticutz LUCA
Albimik MARIA ANTONIA
Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Daconst spune:
Cu multa placere,fetele!
Chiar mi-ar placea sa slabim impreuna.Daca aveti intrebari sau nelamuriri,raspund cu placere.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
pako spune:
buna seara
noutati despre noi...suntem cuminti, nu avem colici, dormim bine noaptea si o data pe zi bem la biberon...asta inainte de culcarea de seara.
Am si eu 2 intrebari....VIGANTOLUL...sub ce forma l-ati cumparat.Eu am cuparat de la farmacia vigantol oilsi scrie ca se da 1 picatura pe zi.Vreau sa stiu cum dati voi la puiuti.
Alta intrebare...ce luati pentru stimularea lactatiei?
pupici
Daconst spune:
Pako,eu dau exact asa Vignatolul cum scrie pe prospect.Fetele spuneau ca il dau in functie de cum recomanda pediatra.Unele dau 2 picaturi,dar in prospect scrie ca doar la prematuri se da 2picaturi,asa ca nu stiu ce sa mai cred.
Moasa mea a spus ca e suficient o picatrura pentru ca de scum vin si zile insorite,deci e suficient o picatura.
Pentru lactatie eu beau ceai special de alaptat si bere fara alcool![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
simkat spune:
Buna tuturor!
A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit, fiindca nu am avut net pana acum.
Sa va traiasca Bebeii, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ei!
Va rog sa ma trceti si pe mine in lista, am nascut pe data de 14.02.2007, baietel, la ora 12.55, nastere naturala + epidurala, 3,5 Kg, 50,5 cm.
Suntem bine, papam titica si mai si plangem putin!
Fetelor am si eu o intrebare, sanii trebuie sa fie tari inainte de alaptare (asa ca in primele zile cand vine laptele)? Acum, dupa o saptamana, sanii nu imi mai sunt asa tari si ma gandesc ca nu mai secreta lapte mult. Ma gandeam ca trebuie sa fie mereu ca in prima zi, dar mama soacra zice ca este normal sa se innmoaie si sa nu imi fac griji. El doarme si cate 4 ore dupa ce suge, dar...
Raducu(19.02.2004)+ Valentin (14.02.2007)