Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Iete si pe Aelita! Deci nu's numa' io cu ochii cat cepele bezmetica la ora asta!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Si la ora asta.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by Messa
A.Alina, cred ca ti-ar fi mai simplu cu apa plata... e microbiologic pura si nu mai trebe sa stai dupa ea sa se raceasca dupa ce ai fiert-o, plus ca are niste minerale in plus
Anis, eu as lua treaba asta ca pe un fel de semn sa ma opresc... nu te mai chinui atata, ca doar n-ai fost criminal in serie in vreo viatza anterioara!!!

Messa, eu apa o fierb si o tin in termos. Laptele il prepar cu apa din termos si ceai de musetel rece.

Anis, subscriu si eu la cele spuse de Messa. Eu am alaptat o luna, iar cand am facut mastita am renuntat rapid sa mai alaptez, mai ales ca mi s-a spus ca daca alaptam copilul in continuare putea sa faca si el febra. A trebuit sa mulg laptele, sa-l arunc, iar copilul manca lapte formula.Daca am vazut ca nu mi-a trecut in 2 zile, cu tot cu antibiotic si muls, am decis ca nu imi asum riscul unei incizii la san. Dar pt asta nu ma consider o mamica rea.
Din punct de vedere financiar intradevar e mai usorcu alaptatul la san. Eu consum acum 1 cutie de Milumil/saptamana.

Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

A.Alina de ce nu ii prepari granulele alea de ceai direct cu apa si le prepari cu alt ceai? asa scrie pe plic? nu are sens sa amesteci ceaiurile.daca granulele sunt special pt colici,fa cu apa.eu nu stiu ce granule dai,dar eu ce am de la farmacie,se face cu apa.
apa de la robinet FIART e foarte bine,da.

Pun ceai de musetel mai mult pentru ca am un copil foarte constipat. Cu tot cu Debridat, ceai baby drink si lapte preparat cu ceai de musetel, Vlad tot nu reuseste sa faca kk singur, fara ajutorul supozitorului cu glicerina.
Laptele si ceaiul le dau caldute, atat cat ti se par ca nu ard la incheietura mainii tale.Am inteles ca de la laptele rece ii doare mai tare burtica.Sughitul il potolim cu un strop de lamaie pe gurita si apoi ceai caldut.

Mergi la inceput

Alinuk, multumim pt poveste. Foarte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

A.ALINA, bine ai revenit, telepatia functioneaza, ieri stateam pe ganduri sa o intreb pe ADELA de tine. La cat de putine forumiste suntem din partea asta a tarii asta mai lipseste, sa pierdem cate una!

AELITA, ai dreptate, doua trebuia sa-ti trimitem, unde mi-a fost capul? Apropo de comentariul tau referitor la postarile lui LILI, ma gandeam aseara la barbarul nostru popor care de-a lungul veacurilor a tot alimentat lacomia popoarelor asa-zis civilizate, romanii ne-au luat aurul, nemtii petrolul, turcii s-au ales si ei cu cate un comision, tot asa. Si acum functioneaza sistemul, in mod mai subtil, ni se iau intelectualii, pleaca pe capete in tari in care creierul lor valoreaza mai mult de opt milioane de lei pe luna.

ALINUK, chiar asa, foarte frumoasa poveste!

MESSA, un si la tine merge, unde mi-a fost mintea de m-am chinuit atat cu apa fiarta si racita? Fuguta la alimentara, sa iau apa plata. Izvorul Alb, zici?

Si piticutul meu are cruste pe sprancene, dar n-am nici un chef sa ma duc la doctori sa-mi zica verzi si uscate, eu il mai ung cu lotiune de la Klorane. Daca voi spuneti ca uleiul de masline sterilizat e mai bun, face mama si asta.

Apropo, stiti cine face 2 lunisoare astazi? DAVID!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am uitat sa va spun ca s-a intors tatin acasa ieri, ne-a prin in plina activitate pe net. Intra pe usa pe la 11 si intreaba: "tu nu auzi telefonul?" Eu, surda ca un papuc, ca telefonul era in cealalta parte a casei. Dragul de el, m-a sunat sa ma anunte ca vine, de la coltul strazii, ca i-a explicat nasul ca un telefon costa mai putin decat un divort!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Shine

ptiu ce m-am speriat!
nu mai gaseam subiectul, am ajuns pe pagina doi.
credeam ca am nascut toate, si am trecut la scutece
messa, mi-am luat pompa romaneasca. in s ear asta o testez. Merci de pont.
maine ma arunc in farmacie dupa ceai de roinita, si ce mai zicea lili si d-aelea homeopate citat de la gio.
Ca mi-am adus aminte, gio zicei ca pe 28 te duci sa iei imensa suma de la stat.... CAre 28 feb? sau martie?
ca am si eu o curiozitate, eu sunt programata pe 28 mar. Trebuie sa mearga neaparat mama copilului, si deja am in minte o coada imensa, cu mame+bebi=muuuuulti draci pe care mi-i voi face.
N-am cu cine sa las copilul, deci voi merge cu el; si nici in fata nu pot sa ma bag la coada, ca doar toate vor fi mamae acolo...Da' nu puteau ei sa vireze anii intr-un cont, ca doar suntem n 2007?
offff

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

pe 28 febr, de fapt e o tampenie, ca pe 26, 27 sunt programata pt indemnizatia aia minunata si pe 28 pt trusou. si eu tot cu bb merg, ufff.dar noi avem experienta pt ca am pus-o in cos si am fost cu ea si la control la dr.

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Catalina

1. a mai avut cineva de-a face cu dermatita asta? ce i-ati dat?
2. la copiii hraniti cu bibe, dati ceai? cat, cum? de care?

Hai ca imi pun mare speranta in voi ... chiar si sotul m-a indemnat imediat sa intru pe forum sa vad ce spuneti. Astept si eu raspunsuri cand puteti.

Va pup,

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

Cata, mi se pare de bun simt ce ti-a zis dr de la CMU. in general eu nu am incredere in dr de familie, fie ei si pediatrii.

Ceai se da max 30ml/kg corp; mai mult nu poate face decat rau. trixera pt corp e ff bun. noi am scapat de o dermatita cu el. in general unguentele cu cortizon stopeaza problema pe moment dupa care reapare (vezi marinar). uleiul de masline nu e grozav; mai bine dai cu crema de corp.

daca-mi mai amintesc ceva iti mai scriu. aaa,. si stamicin de ce sa-i dai mereu, doamne fereste? e un antifungic, se da doar un nr limitat de zile si atat. si calciu, banuiesc ca-i dai pt alergie ca altfel nu vad rostul...

acum de chestia aia cu acid acetilsalicilic nu stiam - dar clar nu se foloseste la copii, ce naibii...
frate, noroc ca il am pe nenea dr cu mustata (vorba taisiei) sa ma scoata din impasuri de'astea ca vad ca sunt muuuuuuuuuuuulte capete patrate pe post de dr pediatrii.

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Buna dimineata
Am intrat sa fac prezenta, inca nu am nascut. Si cand vad cate probleme apar la un bebe mic, iar eu voi fi o mama fara experienta, parca as vrea sa mai stea un pic bebe la purtator, ca sta bine acolo unde este.

Fetele care tocmai ati nascut: felicitari, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi. Sa va intoarceti cu bine acasa!

Catalina, nu ma pricep la sfaturi, dar cam asa se intampla cand ceri parerea la doi medici. Sper ca sfaturile fetelor si instinctul tau (chiar daca poate nu-l constientizezi, el exista undeva in sufletul tau) sa te ajute sa iei deciziile cele mai potrivite. Esti fata desteapta, treci tu si peste asta.

Anis, sincer te admir pentru perseverenta ta. Eu nu cred ca as fi rezistat atator probleme intampinate de tine cu alaptarea, insa tu esti cea mai in masura sa apreciezi ce e mai bine pentru tine si copilul tau. Daca tu consideri ca asta e cea mai buna solutie, impotriva tuturor piedicilor aparute in alaptare, mergi pe drumul pe care ti-l dicteaza inima si constiinta.

Alinuk, foarte frumoasa povestea ta si bine plasata in contextul dat!

Apa plata: eu am mai multa incredere in apa fiarta si racita decat apa plata, nefiarta, chiar daca o fi microbiologic pura... Celelalte fete, voi ce parere aveti? Voi ajunge si eu in situatia de a da formula copilului, chiar as vrea sa stiu cum e mai bine si mai sanatos.

Aelita, multumesc pentru raspuns. Cand am vazut ca apare mesaj de la tine, eram convinsa ca mi-ai raspuns si mie. Doar a venit respondenta, ce mai!

38+

Mergi la inceput