Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
Misha_tp spune:
Cristiana: "Dragul de el, m-a sunat sa ma anunte ca vine, de la coltul strazii, ca i-a explicat nasul ca un telefon costa mai putin decat un divort!"

marinar spune:
oho, David are deja 2 luni. La multe luni pui mic!!!
si eu tot cu ala plata ii fac lapticul Emmei, iar ceai nu-i dau pt ca nu-l bea. am avut cateva tentative dar trage prima gurita si cand simte ce e da afara si face balonase.
Salina si eu ii dau lapticul mai cald. daca e rece nu-l bea- am incercat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gio spune:
aa, si legat de laptic fetele; cand ii dau lapte muls, care se mai raceste un picutz pana ajunge la ea, sa vedeti strambaturi...moamaaaaaaaaaa.
deci ne inscriem si noi in top ca bem lapticul un picutz mai cald (pe ala din bibe ca pe ala de la sursa de unde sa-l incalzesc frate?)
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
gabriela_s spune:
neata!!!
ia uite-le si pe femeile astea cu trunchiul lor de con...bai e grav cu lipsa asta
si eu sunt un exemplu elocvent...am inceput sa am niste vise noaptea,ce n-am avut nici la 15 ani.dar ce vise?...porcosenii adevarate!![]()
fetelor,sunt cu creierii salata ...ma dispera treaba asta cu CIC/alocatie/indemnizatie...mi-e asa o sila sa ma duc dupa livret,negatie,ia anexa,du anexa,ia anexa completata,ia adeverinta,fa cerere ca vrei cerere ca sa ti se dea o cerere ,BEAHHHHHHHHHH!daca nu aveam 15 mil pe luna rate,zau ca imi bagamm picioarele in ei de bani...pe de alta parte,numai laptele si pampersii cred ca ne costa vreo 5 mil pe luna...m-as apuca sa mai lucrez si eu ceva de acasa,nu ma incumet sa dau meditatii ca nu ma tin nervii sa suport copiii altora,nu am tact pedagocic (am incercat si nu a mers) ,m-as baga la niste traduceri ,dar am ramas cu atestatul de franceza in pom,am parcurs 2 nivele,acum s-a schimbat examenul ,trebuie sa o iau de la capat,costa si asta bani...iar la servici nu ma intorc,pt ca inseamna sa lipsesc 10-12 ore pe zi si chiar nu merita sa fac asta,salariul meu e cu doar 2 mil mai mare decat ce iau daca stau acasa.![]()
cata ma bucur ca ti-a iesit bine botezul,ai vazut ca ti-ai facut degeaba griji!!!
si lasa-i incolo de doctori,se contrazic intre ei,se contrazi insisi...de exemplu pediatra mea merge mai mult pe variante naturiste,si daca astea nu functioneaza trecem la chimicale.cu dermatita atopica,eu zic sa fac mai multe invetigatii,in general pediatrii se cam reped sa puna diagnostice ...se stie ca in general bebelusii fac acest tip de dermatita ,dar de la niste cojite si pana la diagnosticul asta...de-obicei se manifesta prin piele rosie si umflata,bubite...daca ai mei ascultaut parerea unui pediatru speriat de bombe ,acum as fi avut picioarele strambe!!!ala vroia sa ma opereze la 2 luni ca sa imi indrepte el picioarele cica...ai mei au mers la ortoped si ala a zis clar ca nu pune diagnostic pana nu incep sa merg si sa pun singura piciorul in pamant,si uite-ma ca n-am nimic.ba chiar eram invidiata in liceu
nu te apuca sa indesi nimic in copil,mergi la un dermatolog.
cu greutatea pe cantarul electronic,eu nu am incredere in ele...dar in general,bebelusii crescuti cu formula sunt mai pufosi,de asta se si incepe mai devreme diversificarea.trebuie sa ai grija sa inceapa sa faca si miscare cand va fi cazul(de pe la 6-7 luni).cu ceaiul nu stiu ce rezolvi,doar sa ii largesti mai rau stomacul si sa ii fie si mai foame.a mea cel putin nu se satura de foame din ceai.eu ii dau ceai de chimen+anason cand o mai doare burtica,pana acum a fost mai bun decat toate bonisanele,espumisanele samd .cu asta ne calma si mama.
in rest...iti zic si eu ce ti-a zis si misha,bazeaza te si pe instinctul tau de mama,o mama stie cand ii e rau si cand ii e bine copilului.plus ca ai inteligenta si bun simt,nu se poate sa nu reusesti

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
laura ionescu spune:
Fetelor,
eu am scos copilul afara in fiecare zi de la 10 zile, mai putin o data cand a fost vant. am scos-o si la 2 grade si a dormit tun, am stat 1 ora afara. cand am ajuns acasa avea mainile si piciorusele calde, deci nu i-a fost frig. in plus, asa s-a invatat si daca nu o scot pe la 11,30-12,00 incepe o foialaaa.
fetele din Buc, cine iese in parcul de la stadionul national sau in parcul carol? ca eu pe national ajung pe jos si in carol ma duc cu masina ca e frumos parcul si imi place. poate ne intalnim..
laura si eva (11. ian.2007)
cristiana70 spune:
ia uite-le si pe femeile astea cu trunchiul lor de con...bai e grav cu lipsa astasi eu sunt un exemplu elocvent...am inceput sa am niste vise noaptea,ce n-am avut nici la 15 ani.dar ce vise?...porcosenii adevarate!
GABRIELA, draga, am crezut ca doar eu sunt victima unui val de vise, mda, unul mai ciudat decat altul, nici nu am curaj sa le povestesc sotzului, ca o sa zica ca mi s-a pus pata!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by gio
in general unguentele cu cortizon stopeaza problema pe moment dupa care reapare (vezi marinar).
Poti sa ma treci si p mine in lista, caci la Adam s-au trecut rapid in primele zile, dar daca o zi nu il dau, pana seara le are la loc. Asadar ce mai incerc pe fata lui, saracul?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004 Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cristiana70 spune:
Na, ca mi s-a dus naibii postarea!
Si eu am rezerve cu doctorii astia, doctorita din spital care e si sefa de sectie la prematuri mi-a spus ca o luna nici sa nu ma gandesc sa scot copilul din casa, si atunci de-abia cate putin, la fereastra! Ce au doctorii astia in cap, teroarea racelii, vorba AELITEI. Binenteles ca l-am scos, doarme acum la soare de rupe carutzul, am si eu rezerve mari in ceea ce priveste diversele scoli de medicina, nu s-ar pupa teoria unui medic cu a celuilalt nici sa-i pici cu ceara!
LILI, ce discutam astazi?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
neata si noi la apel!
sa va povestim cum o mai ducem
mancam cam la 6 ore, la cerere, mai devreme nu vrea domsoara mancare, facem baie peste o zi cu ceai de musetel, poponetul il dam doar cu urguient de galbenele si nu am avut nici o problema pana acum, nici cea mai mica roseata, stam mai mult cu pampers- nu prea vrem sa stam cu puta goala. La o mancare papam 150 ml ceea ce inseamna ca pe zi se aduna 750 ml, nu cred ca e mult ca nu ii dau sa manace decat la cerere si doar cat vrea ea, nu vomita - ceea ce inseamna ca nu e mult, ceai de musetel bem intre mese si noaptea. Nu am cum sa renunt la ceai pentru ca noaptea se trezeste cam la 2-3 ore dupa mancare si se foieste pana nu ii dau ceai, dupa ce bea cam 30-40 ml adoarme la loc pentru inca 2 ore... asa ca incerc sa cred ca fata se foieste de sete...
cu alergia noastra - inca nu am rezolvat treaba pana la urma, insa este mai bine... nu mai are nimic pe corp, dar pe fata mai are ceva pete care apar-dispar... nu stiu de la ce face alergia insa cred ca de la ceva din casa, aer, praf(chiar daca curatenia umeda se face de doua ori pe zi) mirosuri, ... avand in vedere ca ii apar doar pe pielea fetei (deci partea dezbracata a corpului). Dupa baita cu musetel ii trec, dar apar adoua zi... acum am citit pe aici pe forum ca voi mai folositi Trixera ... o sa cumpar si eu si o sa incerc, si Sebamed... incerc si asta. Calciul (sirop) care a fost prescris din cauza alergiei nu l-am mai dat ca de la sirop de calciu facea kk prea moale si deja nu era bine ca dadeam in alta belea... asa ca am renuntat, dar cred ca de azi o sa-i dau pastiluta pisata in ceai... dar ca sa nu fie totul bine, de 4 zile fata e cam constipata.... supozitor nu folosim pentru ca ne-a avertizat nenea pediatru ca nu este atat de bun... deci prefera sa o ajut cu termometrul decat sa-i pun supozitor... a zis ca supozitorul este ultima si cea mai proasta varianta pentru bb mic. Asa ca azi dimineata am ajutat fetita cu termimetrul si intr-adevar a iesit kk cam tare... imi vine sa-i dau sirop ca poate o mai inmoaie la burtica.
Afara iesim in fiecare zi indiferent de vreme, temperatura sau alte conditii climaterice. si tare ii este draga sa fie plimbata pe drum cat mai prost, deci cu cat sare carutul mai tare cu atat e mai fericita si doarme bustean... daca mergem pe drum ca lumea, pe asfalt- ne mai maraim .
azi am program de coafor ca tare urata mai sant... maine program de biserica ca sa facem cartile pentru botez...
pup fetele si va mai scriu mai tarziu
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
ylilimic spune:
catalina - cred ca ce trebuia spus, s-a spus.
La Matei am avut ceva de curatat cu glicerina la el in gura, dar era doar lapte si in nici un caz nu o faceam asa de des. Cu ceaiul mergea la el, ca avea rau colici. La Adam nu am nici o sansa, caci daca ii e foame bea si ceaiul si tot urla. Dar eu zic ca daca ia in greutate dela 1,5 kg si mai sus ar trebui totusi limitat. sigur ca noua ne-ar place sa-i vedem repede mari si frumosi, insa nu cred ca asta e solutia. Cu dermatita atopica, vb Messei spune unde a aparut, ca vezi ca si eu am probleme si tot pe forum intreb. O cojita pe spranceana are si Adam, dar trece si nu am dat-o cu nimic. Cateva picatele mici ca de piper are si pe corp, insa il pudrez cu Baneocin (asa am vazut in spital) si la baie il clatesc cu amidon - sunt de la caldura.
Cristiana si aelita - aveti amandoua dreptate! 
Cristiana - dragut sotul tau cu telefonul, insa si al meu face la fel. Odata, inainte sa nasc, a venit in vizita pe la h 10, un tip de la noi de la servici, un colaborator apropiat. Pe nepusa masa...iar eu eram pe mess cu sotul si il intreb daca stie ceva de vizita aluia, care tocmai urca scarile. Cred ca a facut niste ochi cat cepele ca a inceput sa suna la tel, sa ma buzz-uie pe mess, ca ce cauta ala in vizita. Sa va spun ca a venit apoi si in vizita la spital, insotit de sotie de data asta, ca doar omul era curat la suflet, ne stim de vreo 8 ani, si a fost mereu atent cu mine. Dar deh, cand a auzit ca ii calca in casa in lipsa lui - belea mare! Si-a revenit repede totusi!
gio - superbe maimutzicile tale. Ieri eram la baie si bb la mine in patul mare. Il aud pe Matei ca intra in dormitor, dar eu nu eram inca gata...Cand in sfarsit intru la ei, Matei era bagat sub pilota langa bb, si il invelea de zor
Se vede treaba ca ii e drag. L-am intrebat daca vrea lapte de la bb din bibe, a zis nu. Daca vrea sa imbrace hainutele lui bb, a zis nu. Daca vrea suzeta lui bb (el a renuntat la ea in decembrie), a zis nu. Daca ii da si lui bb o jucarie sa se joace - a zis nu!!! Prevad niste lungi meciuri cu prelungiri cu tot la mine in casa.
mariana, adinush,bits, romaria, haricleea, delfinutza, pitilache, levi, carcarel - haideti ca va mai asteptam interventiile! Sau va mananca bebelusii ficatii, pardon timpul?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici