Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nana pe voi nu va i-au in evidenta acolo...adik va fac carnet de graviduta cu toatele analizele care trebuiesc parcurse...binenteles la spital gratis.Ai grija ce mananci...dimineata incearca cu paine prajita si ceai, nu lapte ca da aciditate.
Mai fetelor voi mai beti cafea...eu as mai bea doar una beam pe zi...greturi n-am, dar ar putea afecta oare.
Pup toate burticoasele.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Roxali eu mai beau cafea... 1 canuta dimineata cu lapte (asta ca sa nu pape cofeina calciul). Eu daca nu as bea as innebuni de cap... daca ai tensiunea mica chiar e indicata
oricum periculos este daca bei de la 8 cafele/zi...

Nana mare

Mad, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, cat a masurat bebe la voi la 9 sapt. ?
Si cand i-ati auzit inima batand, a fost la eco abdominal sau transvaginal ?
Ca la mine e iar totul in ceata

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si poate aveti vreo poza de la 8-9 sapt. sa vad si eu cum arata, seamana cu ce am eu?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

afibebe nu stiu daca cineva ti-a raspuns la intrebarea legata de pretul epiduralei,insa iti raspund si eu din sursa ''sigura''
Costa intre 1 500 000-2 000 000 (lei vechi,ptr ca leii noi nu ii cunosc.Sunt in italia de 2 ani si nu am apucat sa-i invat)Se poate cumpara mai ales din farmaciile spitalelor dar o sa-ti ia ceva timp pana gasesti trusa de epidurala.Si eu am degand sa o cumpar dar nu acum,prin luna a 8 a,ma gandesc ca acum e prea devreme

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelyn28 spune:

saru'mana de primire mamici ....eu am 5 sapt si dr a spus ca astazi o sa vada exact cum si unde e prins , atata doar nu o sa-i auda inimioara in rest o sa fie prima intalnire cu bebe
in schimb sunt RAVASITA , am realizat ca ...fara sa stiu ca am bb am luat in 2 sapt 4 algocalmine fiole si3-4 aspirine...si e de rau !!!!!!!!!! imi poate da cineva amanunte ? ca nu mai pot...sunt cu inima cat un purice si mai mult decat atat ..... daca,,,daca,,,,dr spune ca ar trebui sa.... voi ce spuneti ? e enorm de mult !!! stiu ca nu trebuia luat nimik.... sunt terifiata si devastata.... am incercat 1 an sa facem un bb , apoi am mers pe la dr .NU NE-AU DAT SANSE ..toti ne trimiteu la FIV.... si acum..tampita de mine... uite ce am facut
ma ajuta si pe mine careva ???

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Irlandeza nu ai cum sa pui poza sa o vedem? Eu am poza de la 12 sapt daca te ajuta cu ceva.

Luna 15 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irlandeza eu am fost la 7+ si bebe avea 11mm iar inimioara nu am auzit-o se vedea cum bate pe ecran. La 10 + se vedea clar ca are manute si picioruse si dadea din ele de zor. Daca bebe se vede si la tine si ii bate inimiora nu ai de ce sa-ti faci probleme chiar daca e mai mic.Mada eu stiu sigur ca aspirina in primul trimestru nu face rau de algocalmin nu stiu dar nu cred ca trebuie sa disperi intereseaza-te mai bine ca nu cred sa fi fost afectat bebe.Myral12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by madelyn28

saru'mana de primire mamici ....eu am 5 sapt si dr a spus ca astazi o sa vada exact cum si unde e prins , atata doar nu o sa-i auda inimioara in rest o sa fie prima intalnire cu bebe
in schimb sunt RAVASITA , am realizat ca ...fara sa stiu ca am bb am luat in 2 sapt 4 algocalmine fiole si3-4 aspirine...si e de rau !!!!!!!!!! imi poate da cineva amanunte ? ca nu mai pot...sunt cu inima cat un purice si mai mult decat atat ..... daca,,,daca,,,,dr spune ca ar trebui sa.... voi ce spuneti ? e enorm de mult !!! stiu ca nu trebuia luat nimik.... sunt terifiata si devastata.... am incercat 1 an sa facem un bb , apoi am mers pe la dr .NU NE-AU DAT SANSE ..toti ne trimiteu la FIV.... si acum..tampita de mine... uite ce am facut
ma ajuta si pe mine careva ???

mada 5+

Draga madelyn28, relaxeaza-te un pic... Pana la urma ce-i facut e facut, acum nu mai poti schimba. Eu una nu cred sa fie vreo problema (sigur, e o parere de necunoscator in ale medicinei). Asteapta sa vorbesti cu doctorul azi... pana atunci rabdare.. si ganduri pozitive, ca astea-i fac bine lui .

7+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Madelyn28 nu te ingrijora in privinta medicamentelor luate ptr ca daca ai facut lucrul asta atunci cand sarcina ta era de doar 4 saptamani cu siguranta medicamentele nu au ajuns si la bebe.Placenta se formeaza mai tarziu.Dupa cum banuiesc ca stii,lui bebe ii trimiti mancarea,medicametele si altele prin placenta,iar pana la formarea acesteia,bebele este indipendent de mama si de ceea ce aceasta consuma.Asta nu inseamna ca putem face ceea ce vrem noi.Trebuie sa fim mereu precaute,insa in cazul tau nu sunt motive de ingrijorare..asa spun eu

Cristina 10+

Mergi la inceput