Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

irlandeza pot sa-ti trimit pe mail ( daca-mi dai adresa) foto cu bb la 8 saptamani si 2 zile si de la 10 saptamani si 2 zile.
Sa auzim numai de bine!

10+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Florinini , imi par erau. IMi pun si eu o mie de intrebari, cum sa se opreasca in evoluie la 12 spatamani, asa mare...nu prea am mai auzit cazuri sa se opreasca in evolutie la varsta asa mare. Eu nu mia am rabdare pana la eco, s vad daca puiutul e ok, ca am avut operioad agroaznica si chiar ma agndesc sa nu se fi intamplat ceva cu bb.

12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irlandeza, am pus eu la semnatura, ecografia mea transvaginala, facuta la 9 sapt si 4 zile. Bebe se misca, dadea din manutze si din picioruse insa inimioara nu am auzit-o, poate ptr ca eram noi prea entuziasmati sau ptr ca la o astfel de ecografie, pe care scrie ca e "D, nu se aude si inimioara. Cu siguranta o vom auzi la urmatoarea ecografie care va fi pe 8 martie, cand bebe va avea 12 saptamani si 3 zile. Sper sa te ajute sa te edifici cu ceva.

pentru Mirelush, cea cu suflet minunat. Te imbratisez cu mult drag si ma rog pentru tine sa apara minunea cat mai curand si nu te mai gandi la vise. Eu de cand sunt insarcinata visez numai aberatii, dar f frecvent sunt cu prieteni din copilarie, printre care si 2 persoane care sunt moarte de ceva timp. Asa ca, nu te mai gandi, visele sunt vise si cu asta basta.

Roxali, aici sistemul este diferit de cel de acasa, in sesnul ca sarcina este urmarita numai de moasa.
Pana la 3 luni te urmareste un medic de la o clinica privata, dupa care te trimite in spital ptr ecografia ultrasound, iar pasul urmator este inscrierea la o moasa recomandata de cei din spital, sau in cazul meu, la o moasa care ne este prietena. Si asa se ajunge la nastere. Poate imi va da ea vreun carnet desi mi-e greu sa cred. Aici totul este informatizat, absolut tot apare in fisa electronica, dupa ce tastezi un cod numeric personal.

Pe Lunita mea scumpa si draga, o invit sa faca si ea cunostinta cu bubulinul cel nazdravan din burtica de la mami. Pupici.

Nana, 10+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Va asteapta un nou capitol aici

Mergi la inceput