Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
kriss79 spune:
Multumesc pentru primire mamicutelor!
Daca azi implinim 5 sapt de la u.m. sapt urmatoare s-ar vedea ceva la eco endovaginal? ca la cel obisnuit nu cred..
Vreau sa stiu ca e fixat unde trebuie si ca-i bate inimioara..
Bun venit polux, Bianca, Ayumi!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
5+Cristina
afibebe spune:
salutare tuturor si bun venit noilor gravidute.
trebuie sa recunosc ca si eu in primele saptamani de sarcina am pierdut ceva kg bune- 7.200
si eu mi-am facut probleme insa doctorita m-a linistit.Nu se intampla nimic cu
.
El are tot eea ce ii trebuie.Asa ca fetelor nu va speriati.Eu sunt tare durdulie si sincer chiar nu regret acele 7 kg.
Oricum le voi pune la loc plus inca alte cateva kg.
Sincer acum sunt ft fericita si ma bucur din plin de sarcina si de minunea asta mica
.
Nu am mai vomitat de mai bine de o saptamana si nici greturi nu mai prea am.
Am niste pofte ciudate - as manca varza acra, supa de rosii acrisoara - doctorita mi-a spus ca ar fi baietel.Daca as fi fost o mare mancacioasa de dulciuri cica ar fi fost fetita.
Acuma ce va vrea Doamne Doamne, satatos-toasa sa fie.
Mi-am facut acele teste la 2 dintre ele a iesit baietel iar la 3 mi-a iesit fetita.
Ei nimic sigur asa ca mai asteptam.
Va tin pumnii la toate.Fiti optimiste timpul trece repede si nesperat de repede ne vom trezi cu minunatiile in brate.
va pup.
AFIBEBE
12+
irinabobe spune:
kriss se vede la transvaginala, asa ca te poti duce. la mine la 5 sapt s-a vazut la normala.
10+
devylla spune:
Buna fetelor!
Ayumi bine ai venit!Ce minunat sa ai gemeni,si eu tot gemeni mi-am dorit,insa ma bucur si de un bebel deocamdata :D.
Nana imi pare rau sa aud ca inca te simti rau.Nici eu nu fac tocmai grozav,dar parca am inceput sa mananc mai bine.
Deja s-a deschis nov-dec 2007?Nu-mi vine sa cred,defapt de ce ma mir,ca majoritatea mai avem putin si intram in al doilea trimestru.
De cateva seri ma doare stomacul,si nu e de foame.Nush cu ce as putea sa il mai linistesc.De la mancatul asta aiurea.
In rest sunt bine,pe 6 martie merg si eu la controlul de 12 sapt.Deabia astept!
Acum e o perioada mai agitata la munca,si ajung destul de obosita acasa.Chiar daca nu scriu mai des,va citesc sa stiti.
Sabina Y.
10+
japonia prin ochii unui amator
pussi spune:
salutari burtici!!
am intrata la voi pentru a face si eu o urare:
Kriss79FELICITARI!!SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!

PUSSI
Tishka spune:
Buna tuturor!Ma primiti si pe mine? Daca o vrea bunul Dumnezeu voi fi si eu mamica de octombie.
Cebotaru
kriss79 spune:
pussi, multumesc frumos! iti doresc sa ni te alaturi la Odisee!
Am sunat la medic si m-am programat pt. luni!sper sa se vada ceva..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
5+Cristina
marushka spune:
Bun venit noilor gravidute,
sa ne bucuram cu toate pana la capat de frumusetea acestei perioade, si apoi sa ne fie
sanatosi si sa ne bucuram de ei!
la toate burticutele
9+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
alyx spune:
salut
ma primiti si pe mine printre voi?
am trei teste de sarcina pozitive in urma cu o saptamana si doua ecografii conform carora este sarcina.
Annisia spune:
Bravoooo!!!!! Mama, ce multe suntem! Ne-au priit sarbatorile astea... Ar trebui sa facem o statistica sa vedem in ce luni se concep cei mai multi bebei.
Am o intrebare pentru voi: e enormal ca la inceputul sarcinii sa ma ingras si acum sa slabesc? Aveam si eu burtica, ceva acolo, acum sunt iar ca o scandurica. Numai seara mi se mai umfla asa putintel.
Adevarul e a am si devenit sclifosita la mancare si la mirosuri. Daca nu imi place ceva, trebuie sa il iei si sa fugi cu el din fata mea. Si nu prea mai imi place nimic. Am niste pofte absurde, nici eu nu le inteleg.
O sa am mun bebe sclifosit?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........