Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Flavia_Hurducas spune:
Tzuc eu sunt din Brasov si am fost la maternitatea privata de aici (Clinica Eva). Deocamdata a aparut doar un punct negru, destul de maricel, care este sacum amniotic. inimioara nu se aude inca. Asa a fost si cu Stefan, doar ca punctul ra mai mic, iar la 9 sapt. i-am auzit si inimioara.
Nu iau decat acid folic, asa am facut si la prima sarcina. Am o dr. de care sunt foarte multumita, care nu ma incarca cu vitamine si analize.
Flavia 5+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Berarpiri spune:
Buna
-elor!
BEE,avem programare in aceeasi zi,si acelasi numar de saptamani.Sa speram ca va fi totul bine!De abia astept pana merg la doctor!
berarpiri
6+
berarpiri
Bee spune:
Buna seara fetele.
Eu prezenta pe net, in timp ce ma uit la bebelusha nr.1 care facu diaree si febra.
Bun venit noilor burticute si sa aveti sarcini usoare.
Eu la prima sarcina n-am visat si n-am simtit nimic, dar ne-am dorit foarte mult fetita. Acum, vom vedea. E oricum foarte diferit fata de prima data. Nu-mi vine sa cred ca n-am greturi nonstop. Asta ma ingrijoreaza nu numai dpdv al siluetei (pot sa mananc, deci nu voi slabi cum as fi crezut), dar mi-e si frica pt bebe. Sper sa fie bine, chiar daca mie mi-e bine. Oricum, ce simt eu e ca voi avea un copil mult mai cuminte decat Ana, fiindca sunt ceva mai relaxata, desi sunt bagata pana peste cap in diverse si mai am si o copilita cu ale copilariei mici probleme. Noi sa fim sanatosi ca de trecut or trece toate.
Berarpiri, cu data consultatiei, eu voiam mai iute, dar daca abia azi am sunat la doctor, nu se poate mai iute. DAr sa speram ca va fi bine.
la toata lumea si o noapte cat mai usoara.
Bee
6+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irlandeza spune:
Mie imi iese baiat la toate testele.
Fie ce-o fi, numai sa fie, si sa fie sanatos.
Noi 2 singurei
myral spune:
Buna dimineata!Haideti trezirea fetelor!Ce mai ziceti astazi? Cu ce va mai plangeti sau cu ce va mai laudati?Eu sunt bine putina greata dar a trecut repede si am mancat mici dureri de sani in rest totul bine.Irlandeza te asteptam cu vesti de la eco desi sigur va fi bine. Nu ai mai zis nimic dar presupun ca te simti bine si nu mai ai sangerari.Bee multa sanatate bebelusei sa se faca repede bine!Myral
11+
mandarinutza spune:
Annesia, la Giulesti-panait Sarbu au rezerve de 2 paturi, curate, cu baie proprie. Eu am vizitat o colega care a nascut in octombrie acolo si rezerva ei era super ok, cu un holisor inainte in care se puteau depozita florile. Pretul nu stiu cat e-parca nu exagerat, dar avand in vedere ca stai doar cateva nopti cred ca merita.
In general, toate matenitatile mai mari ar trebui sa aiba si rezerve.
pupici
Mandarinutza
11+
marushka spune:
dutelor mai mari si mai mici, neata tuturor!
Eu am vesti foarte bune de la ecograf si abia astept sa va impartasesc si voua din bucuria mea.
Ieri am fost la ecograf, bineinteles ca l-am luat si pe sotul meu sa-si vada odorasul
, imi era o frica de ce-mi va spune doctorul, daca totul e in regula... etc. Ne-am intalnit cu bebe, l-am vazut la ecograf, doctorul zice ca e de 10 saptamani, desi eu stiam ca am 9+, l-a masurat, 2.77 cm sacul gestational prezent,marimea uterul si toate masuratorile sunt "ca la carte" a zis doctorul.E unul singur, desi speram si la 2, acum e bine ca e unul numai sanatos sa fie. Priveam noi acolo la monitori, doctorul zice la mogaldeata aia mica "seamana cu tatal", tare glumet mai era, bineinteles ca sotul meu se pierduse de emotii
, cand deodata puiutul nostru a inceput sa dea din maini si din picioruse in acelasi timp, iar eu cum eram acolo strig: " SE MISCA " Doamne, ce minune de copil! Am vazut cum pulseaza inimoara, mi-am vazut puiutul ! 
ici la toate burticile si sa ne "auzim" citim numai de bine!
9+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
myral spune:
Marushka ce frumos ca l-ai vazut pe bebe la eco! Eu l-am vazut la 10 saptamani si nu mai am rabdare inca o saptamana. Daca ar fi dupa mine m-as duce in fiecare sapt sa-l vad (mai ales ca am un medic ecograf in cartier si nu e aglomerat) dar mi-e teama ca nici prea multe eco nu trebuie sa facem. Eu am facut deja 4 pana acum
.Myral
11+
marushka spune:
pey da... a fost prima intalnire cu puiutul nostru, foarte emotionanta, urmatoarea e pe la 11-12 saptamani
abia astept sa vina mai repede ![]()
9+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Mada_Ele07 spune:
ce mi-a zis doctora mea: senzatia copilului in timpul ecografiei este precum o sperietura a unui om care sta aproape de sina si trece trenul.... oare asa o fi.....oricum nu cred ca e bine sa facem atatea ecografii...sunt bune sa te asiguri ca e totul ok cu sanatatea bebelului...imi dau si eu cu parerea.....
ma trec si eu cu numarul de saptamani, asa am vazut ca fac fetele...invat din mers...
8+