Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Flavia bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!Si binenteles ca l-am vazut pe baietelul tau superb, m-a impresionat poza cu el sub brad.Bee si eu ma gandesc ca sarcina asta e f diferita de prima doar ca eu la fetita nu am avut nici un fel de simptom n-am stiut ce-i aia greata iar acum din sapt 6 pana la 8 abia ma putam ridica din pat. De asta ma gandesc ca acum ar putea fi baietel.Cecilia eu de obicei nu ma bazez pe visele mele ca nu au corespuns niciodata. De ex cand am ramas insarcinata am visat ca mi-a venit ciclu. Dar de ex la prima sarcina visam flori iar acum visez mancare si masini dar banuiesc ca la fiecare e altfel.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ca distractie am incercat si eu calendarele chinezesti si numai al treilea mi-a dat corect la prima sarcina fetita (si acum cica baietel)Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

piciulika m-am distrat super tare cu calendarele chinezesti. se pare ca va fi fetita, desi pana acum simteam, aproape ca erau sigura ca va fi baiat. imi doresc fetita, desi toata familia vrea baietel. sa vedem... oricum, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mama, da' ce va merge manutza! Nici nu mai gaseam pgina cu mesajele mele... Multumesc frumos ca m-ati inscris. Si pentru urarile de bun venit... Acum sunt cu acte-n regula!
Am incercat sa urmaresc subiectele, dar vorbiti despre o mie de lucruri. Sunt la prima sarcina. Desi mi-as fi dorit sa am copii imediat cum am terminat prima facultate, in fiecare an am mai gasit cate ceva de facut si am tot amanat. Mi-ar fi placut sa fiu cat mai tanara, ca sa pot sa tin pasul cu copiii mei. Imi doresc 4 dracusori...
Acum sunt fericita purtatoare a unui bebitz de 11 saptamani. Un gras si un frumos. Eu sunt convinsa ca o sa fie baiat, desi calendarele alea mi-au aratat fetita si taticul vrea, de asemenea, o Vanessa mica...
Eu una nu am nici greturi, nici rau sau mai stiu eu ce sangerari, dureri si alte lucruri urate. Echografii am facut la 4 saptamani, la 8 si la 10. Mai fac peste trei saptamani iar. Am cerut de fiexare data poza si le pastrez pe toate. Doctorii sunt smecheri, daca nu le zici, nu iti dau poza. Eu sunt mai tupeista de fel si am cerut mereu. Mi se pare dragut sa ii arati mai tarziu copilului cum s-a dezvoltat in burtica la mami.
Deci echo puteti face cate vreti si, daca cereti, ramaneti si cu pozitia din care se vede cel mai bine tiparita pe un patratel de hartie...
Am vazut ca una din colegele noastre de trupa va naste la Euroclinic, daca mai viziteaza forumul, o rog sa ne povesteasca despre conditiile de acolo si taxele percepute pentru nastere si spitalizare. Am inteles ca este destul de mult si nu se stie cat merita sa nasti intr-o clinica privata. Are cineva idee in ce maternitati au rezerve private si cat costa? Se rezerva din timp sau cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Acum ca mi-am culcat flacaul, pot sa va mai povestesc despre noi. A doua sarcina se pare ca va fi la fel ca prima, adica fara greturi, fara semne, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Asa ca eu inca nu stiu ce sunt alea greturi, dureri de spate si sper sa nu aflu.
Oare sa fie tot baiat??? Noi ne-am dori o bebelina.

Flavia 5+ si Stefan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Am intrat pe toate site-urile date de Piciulika si peste tot spune ca va fi fetota, adica va fi TANIA.

Flavia 5+ si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu ma abtin sa mai fac previziuni, o sa vad la 20 de saptamani. Oricum nu e asa vital sa fie nici una si nici alta, e important sa fie un BB sanatos. La prima sarcina mi-am dorit din tot sufletul fetita si asa a fost. Insa pana la 20 de saptamani toti ziceau ca am burtica si pofte de baiat si ma obisnuisem cu ideea ca e baiat. Asa ca pana nu vad nu mai calculez nimic.

Rox 12+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna,
Ma alatur si eu grupului, desi am confirmarea a doua teste pozitive, dupa calculele mele sunt in 5+ sapt. De cand am aflat sunt intr-o panica totala si datorita faptului ca am niste simptome ciudate: balonari, dureri de san, arsuri in piept..offf am citit si se pare ca sunt normale...sunt la prima sarcina...
vreau sa merg la ecograf cat mai repede, analize etc, sotul imi spune ca e prea devreme si sa mai astept...dar nu mai am rabdare deloc, ... fetelor voi ce ziceti, pot sa ma programez la un control/ecografie? se poate vedea/auzi ceva la BB sau sa mai astept? voi mergeti de la inceput la medicul care va asista la nastere?

multumesc pentru eventuale raspunsuri.

pe burtici

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Tzuc la primul copil am fost la echo la 5 sapt. si 2 zile si s-a vazut, iar ieri am fost cu cel de-al doilea, tot la 5 sapt si 2 zile si s-a vazut din nou.

Sanii durerori, balonarile sunt foarte normale in sarcina.

Flavia 5+ si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

quote:
Originally posted by Flavia_Hurducas

gravidute!

Ne primiti si pe noi?? Ieri l-am vazut prima data pe bebe 2 la ecograf, la 5 sapt. si 2 zile!

Am UM in 13 ianuarie si DPN 20 octombrie.

Flavia si Stefan

Buna Flavia, acum am vazut mesjaul tau..si eu am avut UM 13 ian...BB-ii nostrii au aceasi varsta..

va dca ai fost la ecograf...unde ai fost si ce ti-a zis medicul, ai auzit inimioara, ceva? ai incput analizele, ti-a recomandat s iei ceva vitamine etc?

sarcina usoara si

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput